Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Ποιοι και γιατί κρύβουν το έγκλημα των Κούρδων: "Εθνοκάθαρση-Παιδομάζωμα στη Β. Συρία"...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Δολοφονημένοι από κουρδικές πολιτοφυλακές του YPG
οι Στρατιωτικοί Διοικητές των Ασσυρίων "Φρουρών του Khabur".*
Ο Elyas Nasser, βαριά τραυματισμένος, νεκρός ο David Jendo»
*(Khabur=Χαβώρας ποταμός της Μεσοποταμίας)

Αναρωτιέται κάποιος... γιατί κρύβουν την αλήθεια για τον ρόλο και δράση των Κούρδων στη Συρία, αλλά και τις Γενοκτονίες που διέπραξαν για λογαριασμό των Οθωμανών εναντίον των Ασσυρίων, Αρμενίων, Ελλήνων;

Τι κρύβει το γεγονός πως κανένας ιστορικός, διανοούμενος, πανεπιστημιακός δεν μιλάει και γιατί;

Το παρατηρούμε και σήμερα εύκολα, όταν τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι, οι περισπούδαστοι πανεπιστημιακοί "αναλυτές" με μόνιμα στασίδια στους τηλεοπτικούς σταθμούς, εμφανίζονται ως ειδικοί στην ενημέρωση -σωστότερα παραπληροφόρηση και διαστρέβλωση της αλήθειας- κι όλοι τους κρύβουν την πραγματικότητα και την ιστορική αλήθεια.

Το τουρκικό φασιστικό καθεστώς, με πλήρη και δημόσια υποστήριξη του "δημοκρατικού" ΝΑΤΟ εισβάλλει στη Συρία, κυρίαρχη χώρα μέλος του ΟΗΕ κι όχι στο... "Κουρδιστάν", που είναι θεσμικά και με το Διεθνές Δίκαιο ανύπαρκτο, αλλά του δίνουν υπόσταση όλοι οι σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Πρωταγωνιστικό ρόλο σ' αυτό το σκηνοθετημένο θέατρο από τους ιμπεριαλιστές, έχουν οι λακέδες τους Κούρδοι.

Νομάδες από τα απρόσιτα βουνά της Ανατολικής Τουρκίας, με

"κοινωνική οργάνωση" τις φυλές και τους φυλάρχους, χωρίς κοινή γλώσσα, ήθη κι έθιμα... χωρίς καμία εθνική οντότητα.

Χρησιμοποιήθηκαν από την Τουρκία ως μισθοφόροι δολοφόνοι στις Γενοκτονίες των Ασσυρίων, Αρμενίων κι Ελληνισμού της Μικράς Ασίας, όπως σήμερα για λογαριασμό των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Ε.Ε., για κατασκευή προτεκτοράτων σε πατρογονική γη άλλων λαών και όπλο αποσταθεροποίησης: "Ιρανικό Κουρδιστάν", "Ιρακινό Κουρδιστάν", "Συριακό Κουρδιστάν", αλλά ΠΟΤΕ για τη δημιουργία "Κουρδιστάν" ή Αυτόνομου διοικητικά καντονιού στην Τουρκία, τον τόπο που ζούνε και προέρχονται διασκορπισμένοι σ' ολόκληρο τον κόσμο.

Τα ΜΜΕ κι οι σε διατεταγμένοι υπηρεσία "επιστήμονες" και περισπούδαστοι πανεπιστημιακοί "αναλυτές", όλα τα κόμματα... με ψέματα μας κάνουν να πιστέψουμε πως "Οι Κούρδοι από χρόνια οικοδόμησαν στη Βόρεια Συρία μια κοινωνία βασισμένη στο φενταραλισμό, την οικολογία, τον φεμινισμό" και ακόμη πιο τραγικό πως πολέμησαν εναντίον των τζιχαντιστών [Βλέπε σε: "Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα με την αστερόεσσα"... TEΛΟΣ!].

Είναι τέτοια η τρομοκρατία ώστε το ψέμα βασιλεύει κι όποιος τολμήσει να αρθρώσει άλλη άποψη μπορεί να το κάνει σε κάποιο άσημο ιστολόγιο, που θα λογοκρίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σ' αυτό συνεισφέρει η αργυρώνητη στάση ΜΜΕ και εξαγορά δημοσιογράφων, αλλά κυρίως των "διανοούμενων" και πανεπιστημιακών που σιτίζονται σε "προγράμματα" από τον ιδρώτα και το αίμα του λαού μας. Πληρώνουμε φόρους για να εξαγοράζουν ακόμη κι επιστήμονες που θα μας λένε ψέματα.


«Παντού η αλήθεια ποδοπατιέται από εκείνους
που αισθάνονται προσβεβλημένοι ή ζημιωμένοι,
ειδικά όταν κυριαρχεί μόνον ένας, ή λίγοι που δεν
κοιτάζουν προς το δίκαιο ή τη γνώση της αλήθειας,
αλλά για τη σταθερότητα των πλουτισμών»
B. Spinoza (1632 - 1677), Trattato politico (Πολιτική πραγματεία)


Ποτέ ένα ΜΜΕ, δημοσιογράφος, περισπούδαστος "αναλυτής", η πανεπιστημιακός δεν έκανε ούτε μία νύξη... πως το 2012 οι Κούρδοι Επαγγελματίες Οπλίτες - ΕΠΟΠ (YPG), εκπαιδευμένοι στο Ισραήλ κατέλαβαν το τμήμα της Βόρειας Συρίας. Αυτό γιατί τότε ο λαός της Συρίας δεχόταν μια πρωτοφανή στην ιστορία ιμπεριαλιστική επίθεση με εκατοντάδες χιλιάδες μισθοφόρους δολοφόνους από 85 χώρες του πλανήτη, με χρηματοδότηση, εξοπλισμό και διείσδυση στη Συρία... από την Τουρκία (το βασικό κέντρο εκπαίδευσης τρομοκρατών), τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Ισραήλ που στελέχωσε στα κατεχόμενα εδάφη του Γκολάν ακόμη και νοσοκομεία για τους τραυματισμένους τρομοκράτες, τις ΗΠΑ κι όλες τις χώρες της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας", όπως αποκαλούν το 4ο Ράιχ των τραπεζιτών και φυσικά με μεγάλη συμμετοχή της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα [χρηματοδότηση μέσω του οργανισμού που δημιούργησαν οι "πολιτισμένοι" της δύσης, "Φίλων της Συρίας" -ποτέ δεν θα μάθουμε τι ποσά πλήρωσε ο ελληνικός λαός για ενίσχυση δολοφόνων τρομοκρατών-, πλήρης κάλυψη των φονιάδων του "ελεύθερου συριακού στρατού" -ακόμη κι ο πάπας τους ευλόγησε στη Μυτιλήνη, μαζί με τον πρωθυπουργό (Βλέπε σε: Νομιμοποιούν τα σύμβολα των δολοφόνων τζιχαντιστών... χωρίς ντροπή!)-, διευκολύνσεις και άγνωστο αριθμό παραχώρησης ιθαγένειας κι ελληνικών διαβατηρίων σε δολοφόνους].

Ποτέ ένα ΜΜΕ, δημοσιογράφος, περισπούδαστος "αναλυτής", η πανεπιστημιακός δεν έκανε ούτε μία νύξη... για την Εθνοκάθαρση, τις δολοφονίες, το παιδομάζωμα ακόμη και 13χρονων παιδιών στην κατεχόμενη Βόρεια Συρία.


Ποτέ ένα ΜΜΕ, δημοσιογράφος, περισπούδαστος "αναλυτής", η πανεπιστημιακός δεν έκανε ούτε μία νύξη... για τη Γενοκτονία κι Εθνοκάθαρση των Ασσυρίων (μ' αυτούς ξεκινάμε σήμερα, μιας κι έχουμε τους Άραβες, τους Αρμένιους, τους Δρούζους, τους Χριστιανούς κ.α.π.).

Ποτέ δεν υπέπεσε στην αντίληψη των επαγγελματιών της παραπληροφόρησης οι δολοφονίες Ασσύριων ηγετών που υπερασπιζόταν την Πατρίδα Συρία από τους κατακτητές;

Kurdish leaders continue with political killings against their allied Assyrian leaders. Simko, Barzani and YPG - all have cleared away Assyrian front figures for the same purpose; To expel the Assyrians and take over their country... (Assyrian Federations Accuse YPG Kurds of Assassinating Assyrian Military Leader).



Ποτέ ένα ΜΜΕ, δημοσιογράφος, περισπούδαστος "αναλυτής", η πανεπιστημιακός δεν έκανε ούτε μία νύξη... πως Κούρδοι, Αμερικανοί, Ισραηλινοί και Γάλλοι κατέλαβαν τη Βόρεια Συρία, όπου η πλειονότητα των Ασσυρίων ζει στη Χριστιανική επαρχία Αλ-Χασάκα, που παράγει το 34% του Συριακού σταριού και το μεγαλύτερο τμήμα των πετρελαίων της Συρίας που χρησιμοποιούσαν πλέον κι έκαναν λαθρεμπόριο οι Κούρδοι, πλουτίζοντας με τον Ερντογάν κι Ισραήλ;
The burning of the bodies of Assyrian Women by kurdish women, to recover the Gold and precious stones they were supposed to have swallowed.

Έτσι, ποτέ ένα ΜΜΕ, δημοσιογράφος, περισπούδαστος "αναλυτής", η πανεπιστημιακός δεν έκανε ούτε μία νύξη... και για το "Ιρακινό Κουρδιστάν", εκεί που οι Κούρδοι μεταφέρθηκαν από τους Νεότουρκους ως δολοφόνοι μόλις το 1933, για τη Γενοκτονία των Ασσυρίων κι η αμοιβή τους ήταν ένα ποταπό "κίνητρο": μόνον το πλιάτσικο των πτωμάτων που αυτοί οι ίδιοι δολοφονούσαν, ενώ οι περιουσίες και τα σπίτια ήταν πλιάτσικο-δικαιοδοσία της πύλης [Βλέπε σε: H Σφαγή Ασσυρίων... το ξεχασμένο Ολοκαύτωμα!].


Οι Ασσύριοι ζητούν τον τερματισμό της κουρδικής κατοχής της γης τους... αλλά οι ιμπεριαλιστές έχουν καθήκον να κλείνουν στόματα και κυρίως να εξαγοράζουν και μάλιστα πολύ φθηνά τις ηγεσίες ακόμη και των μικρών κομμάτων και κινημάτων της δήθεν "επαναστατικής αριστεράς".

Έτσι, ποτέ ένα ΜΜΕ, δημοσιογράφος, περισπούδαστος "αναλυτής", η πανεπιστημιακός δεν έκανε ούτε μία νύξη... πως οι Κούρδοι "μαχητές" κι "αμαζόνες" των στούντιο της Μοσάντ, απήγαγαν από τις οικογένειές τους 13χρονα παιδάκια και τους έκαναν γενίτσαρους στη Βόρεια Συρία, έκλεισαν σχολεία, απαγόρευσαν τη διδασκαλία γλώσσας... κι αυτό δεν είναι ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ!

Kurdish complicity... Other indigenous and Christian ethnic groups, such as the Assyrians and the Ottoman Greeks, were similarly targeted for extermination by the Ottoman government in the Assyrian genocide and the Greek genocide...
U.S. Ambassador in Constantinople at the height of the bloodshed, described the Kurds’ complicity in his chilling 1918 memoir Ambassador Morgenthau’s Story:
“The Kurds would sweep down from their mountain homes. Rushing up to the young girls, they would lift their veils and carry the pretty ones off to the hills. They would steal such children as pleased their fancy and mercilessly rob all the rest of the throng…While they were committing these depredations, the Kurds would freely massacre, and the screams of women and old men would add to the general horror.”

Οι μεταφερόμενοι Κούρδοι κατακτητές της Βόρειας Συρίας είχαν την ίδια στάση απέναντι σ' όλες τις εθνότητες μειονότητες των περιοχών -υπέφεραν ακόμη κι οι Κούρδοι κάτοικοι της περιοχής-, με την εφαρμογή σκληρής ναζιστικής κατοχικής πολιτικής, με "δασκάλους-εκπαιδευτές" τους ισραηλινούς.

Οι Κούρδοι λακέδες των ιμπεριαλιστών δεν έδειξαν ποτέ διάθεση να αποκτήσουν την ελάχιστη εθνική συνοχή και να εγκαταλείψουν την υπό αμοιβή εκτέλεση εντολών. Και με τον υπέροχο λαό της Αρμενίας, η ίδια συμπεριφορά στους αιώνες ως σήμερα στην κατεχόμενη Βόρεια Συρία [Βλέπε σε: “Metz Yeghern”... το “Μεγάλο Έγκλημα” ή Γενοκτονία των Αρμενίων!].

* Με ποια αμοιβή, ποιοι και γιατί κρύβουν το έγκλημα των Κούρδων λακέδων των ιμπεριαλιστών εναντίον του λαού της Συρίας και που αποσκοπούν;


Τον εντοπισμό της πλήρους συνεργασίας των Κούρδων με τους αμερικανοσιωνιστές σημειώνει εύστοχα ο Νομικός Γιάννης Ραχιώτης (ήταν και συνήγορος του Οτσαλάν):

"Οι Κουρδοι του YPG σταμάτησαν την αντίσταση και αποχώρησαν σήμερα από την συνοριακή συριακή πόλη Ras Al Ayn, παραδίδοντας την στους Τούρκους μετά από απαίτηση των Αμερικανών...
Έτσι διευκολύνουν την Τουρκική προέλαση προς τις θέσεις που ανέλαβε να υπερασπίσει ο Συριακός στρατός.
Επαναλαμβάνεται η περυσινή ιστορία με το Αφρίν τη μοναδική μεγάλη συριακή πόλη με πλειοψηφία Κούρδων που την παρέδωσαν αμαχητί στους Τούρκους αρνούμενοι να πολεμήσουν με τη βοήθεια του συριακού στρατού.
Ταυτόχρονα συνεχίζουν να διατηρούν (κατ‘ απαίτηση ΗΠΑ Ισραήλ) την κατοχή των πετρελαιοπηγών του Ντειρ Ζορ, μιας περιοχής που δεν υπάρχουν ούτε ποτέ υπήρξαν κουρδικοί πληθυσμοί".


Ο Μύθος που κατασκεύασαν οι σιωνιστές για τους Κούρδους: 69ο Φεστιβάλ των Καννών, Μάης 2016, το πιο διάσημο διεθνές κινηματογραφικό γεγονός, η κορυφή της 7ης Τέχνης, ο γνωστός "πατέρας" της "αραβικής άνοιξης made in USA", ο σιωνιστής Bernard-Henri Lévy πρωταγωνίστησε με την ταινία προπαγάνδας των Κουρδικών αγώνων, των ηρωϊκών "Πεσμεργκά" (αυτοί που αντιμετωπίζουν το θάνατο)... [Βλέπε σε: "Νέα Μέση Ανατολή"... με εργαλείο τους Κούρδους!]



Κι όλοι γνωρίζουν μέσα από τα έντυπα της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς" και τα περιοδικά lifestyle των σαλονιών της μπουρζουαζίας, τις Κούρδισσες "αμαζόνες", έργο του σιωνιστή "φιλόσοφου" Lévy...  [Βλέπε περισσότερα σε: «Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»].


Κανένας δεν γνωρίζει τη Λιονταρίνα Athre, που είναι μία από τις Γυναικάρες που μάχονται στην περιοχή των Ασσυρίων για να προστατεύουν τη γη τους, τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους στη Μητέρα Συρία που πρόσφερε σ' όλους φιλοξενία και προστασία.

Η Λιονταρίνα Athre, είναι μαζί με άλλες γυναίκες εθελόντρια στη Λαϊκή Πολιτοφυλακή και προετοιμάζονται για να πολεμούν τους εχθρούς της Πατρίδας:


«Όλοι για τη Συρία, ο καθένας με το θεό του»!»

Σχετικά:
  "Διεθνιστική Κομμούνα της Ροζάβα με την αστερόεσσα"... TEΛΟΣ! 6ο Επεισόδιο
Άσαντ: "Η απάντηση στην Τουρκία με όλα τα διαθέσιμα μέσα..."! 5ο Επεισόδιο
Ποιο Κομπάνι; Σαν να παίζει η Ολλανδία του Κρόιφ: 42 τρίπλες χωρίς οι αντίπαλοι ν' ακουμπούν τη μπάλα  4ο Επεισόδιο
"Είναι ο γιος του πατέρα του"! 3ο Επεισόδιο
Η "συμφωνία" στη Συρία... τώρα κι η β. Συρία έχει δύο πράσινα μάτια, όπως τ' αστέρια της Συριακής Σημαίας! 2ο Επεισόδιο
Το χωρίς προηγούμενο αριστούργημα Πούτιν-Άσαντ... ανεκτίμητο έργο τέχνης! 1ο Επεισόδιο
Οι Κούρδοι εκλιπαρούν γονατιστοί στον Άσαντ!
«Να θυμάσαι... ποτέ μην εμπιστευτείς Τούρκο και Κούρδο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »