Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

Το προτεκτοράτο του New Eladistan


Όλοι μαζί σαν μία γροθιά, όλοι οι δούρειοι ίπποι, οι εφιάλτες.
Οι δεξιοί και οι αριστεροί πρωθυπουργοί, ηθοποιοί στο ίδιο έργο με τον ίδιο εργοδότη. 
Το Χρυσό αυγό που η παρουCia του είχε στρατηγικό στόχο την αμαύρωση της πολιτικής θέσης της εναντίωσης στην αλλοίωση του πληθυσμού, με τους στενούς συνεργάτες του, το ελληνικό  παράρτημα σε ξένο αχυρώνα της διεθνούς  Αντίφα και τους συστημικούς αναρχικούς αντιεξουσιαστές, συμπρωταγωνιστές όλοι στο στημένο προπαγανδιστικό παιχνίδι τους της «τρομοκράτησης» και της «υπεράσπισης» των μεταναστών. 
Οι οικολόγοι διεθνιστές, οι υπάλληλοι του Σόρος, τα φρικώδη ΜΜΕ,  η εκκλησιαστική ηγεσία της Cia και της στοάς, οι ΜΚΟ, οι παντός είδους πληρωμένοι παράγοντες και όλοι οι χρήσιμοι ηλίθιοι.
Όλοι μαζί μπορούμε να αποσυνθέσουμε την Ελλάδα  για να την βελτιώσουμε, στα πρότυπα της όμοιας εξαναγκαστικής βελτίωσης της Ευρώπης και ακόμα περισσότερο.

Για να εγκατασταθούν όλοι αυτοί που ήρθαν και πρόκειται να μείνουν, οι
 εισβολείς με το βολικό όνομα πρόσφυγες. Οι Έλληνες να φεύγουν, η υπεργεννητικότητα των εποικιστών να έρχεται χωρίς σταματημό, και ο χρόνος να μετράει αντίστροφα.

 Όλοι μαζί χαρούμενοι και δικαιωμένοι, και κυρίως οι σχεδιαστές αυτού του μεγαλεπήβολου ιστορικού εγχειρήματος, του συγκαλυμμένου με φύλλο συκής από τα μάτια των παθητικών υπνωτισμένων λαών. 
Χαρούμενες και δικαιωμένες οι διεθνείς μη θεσμικές αφανείς ελίτ, επίσης η ΕΕ, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ και μαζί με αυτούς οι στρατιές των μισθοδοτούμενων αντιρατσιστών, οι μη μισθοδοτούμενοι αλλά λοβοτομημένοι αντιρατσιστές και τέλος οι λοβοτομημένοι και αδιάφοροι αστοί και μικροαστοί που νομίζουν ότι φροντίζουν τα συμφέροντά τους ενώ λειτουργούν ως αυτιστικοί.

Το προτεκτοράτο του New Eladistan και οι θαρραλέοι πρωθυπουργοί του είναι αποφασισμένοι να υπερασπίσουν με δρακόντειους αντιρατσιστικούς νόμους, με κατακλυσμική προπαγάνδα και με κάθε άλλο θεμιτό ή αθέμιτο μέσον το πολυπολιτισμικό μας κατασκεύασμα του κατακερματισμένου αθροίσματος μικροκοινωνιών, που δεν συνιστά κοινωνία, που γεννά συνεχείς πολύ χρήσιμες για όλους εμάς εσωτερικές διαμάχες, το παιδί του σωλήνα που γεννήθηκε από την ψευδοπροσφυγική εισβολή, με θαυμαστό τρόπο στα πολιτικά εργαστήρια των επικυρίαρχων.

Τα υπουργείο εθνικής αποδόμησης και εθνομηδενισμού σχεδίασε την νέα σημαία στα τιμημένα χρώματα του ουρανίου τόξου, τοποθετώντας εκεί που της αξίζει - στα άχρηστα της ιστορίας, την φορτισμένη με αρνητικές μνήμες και αρνητική ενέργεια γαλανόλευκη.
Το καλλιτεχνικό σχήμα «Αντίφα και συστημικοί αντιεξουσιαστές αφισοκολλητές», σε συνεργασία με την ορχήστρα την Eurovision, με σεβασμό και συναίσθηση ευθύνης, ευγενώς προσφέρθηκαν να συνθέσουν τον νέο εθνικό ύμνο του προτεκτοράτου, τον πολεμικό παιάνα: «Δεν θα περάσει ο φασισμός, θάνατος στους ρατσιστές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »