Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Oι αλά καρτ αξίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Τι έλεγε η Ευρωπαϊκή Ένωση για το δημοψήφισμα της Ουγγαρίας (55% ΑΠΟΧΗ)


Τι λέει τώρα η Ευρωπαϊκή Ένωση για το δημοψήφισμα στα  Σκόπια (65% ΑΠΟΧΗ)

«Συγχαίρω τους πολίτες εκείνους που ψήφισαν στο σημερινό συμβουλευτικού χαρακτήρα δημοψήφισμα και έκαναν χρήση μιας από τις δημοκρατικές τους ελευθερίες. Με μια σημαντική επικράτηση του “ναι” υπάρχει ευρεία στήριξη στη Συμφωνία των Πρεσπών και στην ευρωατλαντική προοπτική της χώρας” σχολίασε ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν. Προσέθεσε δε ότι τώρα αναμένω όλοι οι πολιτικοί ηγέτες να σεβαστούν την απόφαση αυτή και να προχωρήσουν με απόλυτη ευθύνη και ενότητα πέραν τον κομματικών γραμμών προς το συμφέρον της χώρας τους».

Σημείωση:

Στις 23 Ιουνίου 2016 διεξήχθη δημοψήφισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο για την παραμονή της χώρας ή την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Να αποχωρήσει είπε το 51,89% (Συμμετοχή 72,21% και Αποχή  27,79%)

Τον Μάρτιο του 2004 διεξήχθη δημοψήφισμα στην Κύπρο (Σχέδιο Ανάν).
ΌΧΙ στο Σχέδιο Ανάν είπε το 75.83% (Συμμετοχή 89.18% και Αποχή 10,82%)

Επειδή τα αποτελέσματα των δυο δημοψηφισμάτων τόσο του Ηνωμένου Βασίλειου όσο και της Κύπρου δεν ικανοποίησαν την Αυτοκρατορία των Βρυξελλών, στις Βρυξέλλες αποφασίζουν και διατάζουν να ξαναγίνουν (αλλά και όσες φορές χρειαστεί) στις δύο χώρες δημοψήφισματα, μέχρι ο λαός «δημοκρατικά» να αποφασίσει αυτό που η Αυτοκρατορία των Βρυξελλών θέλει και επιθυμεί.
Τότε η Αυτοκρατορία των Βρυξελλών θα εμφανιστεί με το προσωπείο της «δημοκρατικής» Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα μας ανακοινώσει ότι: Ο λαός μίλησε και απέδειξε ότι δεν εκβιάζεται, δεν τρομοκρατείται, δεν απειλείται. Η δημοκρατία νίκησε τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Κύπρο. Ζήτω η Δημοκρατία και τέλος τα δημοψήφισματα (με το ίδιο ερώτημα) σε αυτές τις δύο χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »