Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

Ο Συριακός Στρατός καταστρέφει ό,τι έχει απομείνει από το Ισλαμικό Κράτος (Βίντεο)

Επιχείρηση εκκαθάρισης του Ισλαμικού Κράτους διεξάγει ο Συριακός Στρατός στην νότια Συρία, με στόχο την ολοκληρωτική συντριβή των τρομοκρατών πριν ξεκινήσει η περίοδος των βροχοπτώσεων.

Ο Συριακός Στρατός συνεχίζει τα πλήγματα κατά θέσεων τρομοκρατών του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή αλ Σάφα, μία περιοχή με λόφους κοντά σε ηφαιστειογενές οροπέδιο στην επαρχία Ας Σουγουαΐντα.

Στρατιωτική πηγή από τη Συρία, μιλώντας στο αραβικό Sputnik, εξήγησε ότι οι μάχες ξεκίνησαν και πάλι αφότου το Ισλαμικό Κράτος παραβίασε την εκεχειρία που προέβλεπε την παράδοση των τρομοκρατών.

Την προηγούμενη Τρίτη, τρομοκράτες που
είχαν καταλάβει τα υψίπεδα στην αλ Σάφα, συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός και την παράδοση των όπλων, αφότου είχαν περικυκλωθεί από δυνάμεις του Συριακού Στρατού.

Ωστόσο, μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, οι τζιχαντιστές επιτέθηκαν στον στρατό. Η επίθεση αντιμετωπίστηκε με επιτυχία, με αρκετές δεκάδες τρομοκράτες να πέφτουν νεκροί ή να τραυματίζονται.

Η συριακή διοίκηση αποφάσισε να επαναλάβει τα πλήγματα κατά των θυλάκων του ISIS που είχαν απομείνει στην περιοχή. Στόχος είναι η ολοκληρωτική συντριβή των τρομοκρατών πριν την έναρξη των βροχοπτώσεων στη Συρία, που συνήθως αρχίζει τον Νοέμβριο.



sputniknews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ