Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Μια βρετανική εφημερίδα αποκάλυψε ότι η Google συνεχίζει παράνομες διαφημιστικές πρακτικές

Ψεύτικο ιστότοπο δημιούργησαν οι Times του Λονδίνου για να ξεσκεπάσουν πως, παρά τις διαβεβαιώσεις, η Google συνεχίζει να ακολουθεί παράνομες διαφημιστικές πρακτικές.

Η Google συνεχίζει να πωλεί διαφημίσεις σε ιστοσελίδες που προσπαθούν να παραπλανήσουν καταναλωτές και τους επιτρέπει να εμφανίζονται στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης, σύμφωνα με νέα έρευνα που έκανε η εφημερίδα Times του Λονδίνου.

Για να αποδείξει του λόγου το αληθές, η γνωστή βρετανική εφημερίδα δημιούργησε μια ιστοσελίδα, μέσω της οποίας προωθούσε διάφορα καταναλωτικά «προϊόντα», όπως «αγοράστε μια πλαστή ταυτότητα», «αγοράστε πλαστό διαβατήριο», «αγοράστε ψεύτικες κριτικές». Η Google επέτρεψε να προωθούνται οι εν λόγω διαφημιστικές καμπάνιες μέσω των Google ads με κόστος έως και 1 λίρα Αγγλίας (περίπου 1,26 ευρώ). Μάλιστα, οι Times ισχυρίζονται πως οι δημοσιογράφοι της έλαβαν ένα μήνυμα από υπάλληλο της Google, ο οποίος τους προέτρεπε να ακολουθήσουν τις συμβουλές τους για να «έχουν καλύτερα αποτελέσματα».

Βέβαια, στο
ρεπορτάζ υπογραμμίζεται πως η Google είχε απαγορεύσει φράσεις-κλειδιά όπως «αγοράστε ένα όπλο από τη μαύρη αγορά» ή «αγοράστε τα στοιχεία μιας πιστωτικής κάρτας».

Η εξήγηση που έδωσε η Google είναι ότι «ενώ τα συστήματά μας λειτουργούν σωστά στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων — εμποδίζοντας 3,2 δισεκατομμύρια κακόβουλες διαφημίσεις, μόνο πέρυσι — στην περίπτωση αυτή δεν κατέστη εφικτό, και έχουμε αναλάβει δράση για να αντιμετωπίσουμε παρόμοια φαινόμενα».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »