Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Και για να μην ξεχνιόμαστε …λίγη gay προπαγάνδα από το «iefimerida.gr»

Πόσα «ηθικά» διδάγματα μαζεμένα σε ένα μόνο άρθρο από τους πράκτορες της iefimerida;
«Ζευγάρι gay πιγκουίνων!» Η γελοιότητα έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα στην Ελληνική Δημοσιο-καφρία. Αν δηλαδή δείτε δύο αρσενικά σκυλιά να κάνουν παρέα ή αν δείτε τον Τσίπρα μαζί με τον Καρανίκα …μπορείτε ελεύθερα να συμπεράνετε ότι αλληλο-φυστικώνονται …φυσιολογικά πάντα… Κάπως έτσι μας το περνούν.

«Η φύση μας δείχνει το σωστό και το φυσικό»…
Μας λένε λοιπόν ότι μετά από
μερικά εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης η φύση θεωρεί φυσικό να κάνει τα αρσενικά ζώα gay ώστε να πάψει να υπάρχει εξέλιξη και πρακτικά να αυτοκτονήσει η ίδια η ζωή επάνω στη γη…

Μας γράφουν ότι οι γονείς του μικρού πιγκουίνου, δηλαδή οι straight πιγκουίνοι… «ξέχασαν τον ρόλο τους»!…
Ανακαλύψαμε δηλαδή άλλη μία «αδυναμία» των straight ζώων.

Αντίθετα οι gay πιγκουίνοι …ήταν πιο καλόκαρδοι και φιλεύσπλαχνοι και υιοθέτησαν το καημένο πιγκουινάκι που …οι άκαρδοι straight παράτησαν στους πέντε δρόμους.

Όμως μετά οι straight πιγκουίνοι …έπαθαν ξαφνικά πατρότητα και μητρότητα …και άρχισαν να ψάχνουν το παιδί τους που πρώτα είχαν ξεχάσει …και τότε οι εργαζόμενοι στο ζωολογικό πάρκο επέστρεψαν το παιδί στους βιολογικούς του γονείς.

Και με αυτό το γελοίο άρθρο …προσπάθησαν να μας πείσουν ότι gay καταστάσεις υπάρχουν παντού στη φύση …άρα είναι φυσική κατάσταση …και φυσικά χρησιμοποίησαν έμμεσα και το γνωστό σόφισμα… «Από το να δέρνουν οι straight γονείς ένα παιδί καλύτερα να μεγαλώσει με gay γονείς» …σαν να είναι αυτονόητο ότι οι gay …δεν παρατάνε τα παιδιά τους, δεν δέρνουν, δεν σκοτώνουν, δεν παίρνουν ναρκωτικά, δεν βιάζουν, δεν παθαίνουν ποτέ σχιζοφρένεια, δεν κλέβουν, δεν είναι απατεώνες και παρέχουν μόνο αυτοί υγιές περιβάλλον …για το μεγάλωμα ενός παιδιού.

Αυτό που φυσικά δεν θέλουν να ξέρει κανείς είναι ότι στη φύση για το 99,999% των πλασμάτων …το σεξ αφορά αποκλειστικά την αναπαραγωγή και γίνεται αποκλειστικά όταν είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιτευχθεί η γονιμοποίηση. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της εξέλιξης όπως ακριβώς συμφέρει στη φύση για να διατηρήσει τη ζωή στη γη αυτόματα και να πετυχαίνουν την αναπαραγωγή ακόμα και τα πιο μικρά πλάσματα που δεν έχουν καν εγκέφαλο.

Ο άνθρωπος, με τις δικές του συνειδητές αλλά ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΕΣ επιλογές και λόγω της δικής του ανοησίας …κατάφερε να παραβιάσει σε διάφορα επίπεδα τα επιτεύγματα της φύσης …με αποτέλεσμα να αγνοεί πλέον πότε είναι η κατάλληλη μέρα για επιτυχή γονιμοποίηση και να χρειάζεται κομπιουτεράκι για να κάνει υπολογισμούς, ενώ κατάφερε με την παραγωγή τεχνητών χημικών ουσιών να αλλοιώσει την σεξουαλικότητα και τη δική του αλλά και όλων των ζώων που είχαν την ατυχία να έρθουν σε επαφή με τα «επιτεύγματά» του.
Η αδυναμία τεκνοποίησης στις προοδευμένες χώρες αποδεικνύει την ολέθρια παρέμβαση του ανόητου ανθρώπου στους μηχανισμούς της φύσης.

Στη φύση …όλα είναι χημεία και τα πάντα ρυθμίζονται από ουσίες και ορμόνες …αλλά κανένας νόμος δεν εμπόδισε τον άνθρωπο να μολύνει τη φύση με ουσίες που αλλοιώνουν αυτούς τους χημικούς ρυθμιστές της ζωής με αποτέλεσμα το ανθρώπινο είδος να αυτό-στειρώνεται ενώ άλλα είδη που έρχονται σε επαφή με χημικές ουσίες που ο άνθρωπος κατασκεύασε …να αλλάζουν ακόμα και φύλο ή να υφίστανται άλλες μεταλλάξεις.

Αντί λοιπόν να στοχεύσουν στην απαγόρευση χρήσης ουσιών που δεν υπάρχουν στη φύση και που προκαλούν ανεξέλεγκτες βλάβες σε κάθε μορφή ζωής επάνω στη γη …προσπαθούν να μας πείσουν να βλέπουμε ως φυσιολογικό κάτι που δεν είναι.

Στη δεύτερη φωτογραφία ένας πιγκουίνος σκοτώνει και τρώει το ίδιο του το παιδί. Και στις δύο περιπτώσεις …έχουμε «φυσιολογικούς» πιγκουίνους που όμως ζουν …κοντά στον άνθρωπο και άρα καταναλώνουν τροφές και υγρά που έχουν επηρεαστεί από την ανθρώπινη δραστηριότητα.

Αρσενικά ψάρια έρχονται σε επαφή με χημικές ουσίες που είναι όμοιες με τις θηλυκές ορμόνες και μετατρέπονται σε θηλυκά.
Κι όμως δεν υπάρχει καμία ανησυχία σε παγκόσμιο επίπεδο…

Πηγή: iefimerida.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »