Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

Απάντηση στους «αυθόρμητους» υποστηρικτές του Συνεδρίου «Σπάρτη-Ισραήλ. Αναβίωση μιας Αρχαίας Φιλίας»

Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναφερθεί στο «Διεθνές συνέδριο στον Μυστρά με θέμα: «Σπάρτη-Ισραήλ. Αναβίωση μιας Αρχαίας Φιλίας». Εκτός από εμάς, ευαισθητοποιήθηκε πάνω στο εν λόγω θέμα και ο δικηγόρος Γιάννης Ραχιώτης με το άρθρο του «Ψευδεπίγραφη η ‘αρχαία φιλία’ Σπάρτης — Ισραήλ». 


Χθες δημοσίευσε το ιστολόγιο “Shades Magazine” ένα φιλο-ισραηλινό προπαγανδιστικό παραλήρημα με τίτλο: «Απάντηση στην αντίδραση του δικηγόρου Γιάννη Ραχιώτη κατά του συνεδρίου στη Σπάρτη, για την αρχαία φιλία της με τους Εβραίους», στο οποίο χαρακτηρίζει το ιστολόγιό μας ως δήθεν «αντισημιτικό» και «συνομοσιολογικό», χωρίς ασφαλώς να αιτιολογεί (κατά την προσφιλή τακτική όσων δεν έχουν επιχειρήματα) τους βαρύτατους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς του.


Προς απάντηση στην ακατάσχετη και παντελώς ανιστόρητη «αυθόρμητη» και χωρίς καμία αμφιβολία πληρωμένη «ωδή εις το Ισραήλ», στην οποία ο προπαγανδιστής του κ. Λ. (Λασκαράτος) στο φίλο-σιωνιστικό παραλήρημά του εμπλέκει και το ιστολόγιό μας, το οποίο χωρίς επιστημονικά τεκμήρια αποκαλεί «αντισημιτικό» και «συνομοσιολογικό», έχουμε να πούμε τα κάτωθι τόσο στον ίδιο, όσο και σε όσα άλλα ιστολόγια αναδημοσιεύουν ατεκμηρίωτες σιωνιστικές αρλούμπες και μπαρουφολογίες. Ο ανεκδιήγητος κ. Λ.  αν
και μας έστειλε ως σχόλιο, το οποίο και εγκρίναμε αμέσως, την ιστορικά, επιστημονικά, διεθνολογικά και πολιτικά ατεκμηρίωτη «άποψή του», δεν έχει το σθένος να εγκρίνει την δική μας απάντηση στο δικό του ιστολόγιο. Τόσο δημοκρατικός ο φιλο-ισραηλινός φελλός. Αρκεί να πει τα δικά του… δεν δέχεται όμως τον αντίλογο που στην προκειμένη είναι και η αλήθεια. Γράψαμε λοιπόν:


Διαβάσαμε το κείμενο που μας έστειλες και διαπιστώσαμε ότι δεν περιέχει ούτε ένα επιχείρημα που να αποδεικνύει ότι το δικό μας άρθρο κρούει λανθασμένα τον κώδωνα του κινδύνου για το επίμαχο συνέδριο. Αντιθέτως διαβάσαμε τη γνωστή ταμπελίτσα του «αντισημιτισμού» που μπαίνει σε όποιον αντιτίθεται (δικαίως) στα συμφέροντα του Διεθνούς Σιωνισμού με τις συνήθεις «καραμελίτσες» για τους καημένους τους Εβραίους που διαχρονικά πέφτουν θύματα ρατσισμού από τους άλλους λαούς, ενώ οι ίδιοι δεν έχουν πειράξει ούτε κουνούπι, παρά μόνο αμύνονται και προσπαθούν να βρουν κι αυτοί τη θεσούλα τους κάτω από τον ήλιο.


Πάνω σε αυτές τις χιλιοειπωμένες αρλούμπες και ψεύδη που έγραψες έχουμε να σου απαντήσουμε τα εξής, όσων αφορά στο Συνέδριο:


Οι θρησκείες είναι ανθρώπινες κατασκευές και κατά συνέπεια ένα θρησκευτικό βιβλίο μπορεί να είναι εξολοκλήρου προϊόν μυθοπλασίας ή να περιέχει και κάποια ιστορικά, επιστημονικά ή άλλου τύπου ανθρωπολογικού ενδιαφέροντος στοιχεία. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως εξολοκλήρου ιστορική ή άλλου τύπου επιστημονική πηγή. Κατά συνέπεια, για να θεωρηθεί μία πληροφορία ενός θρησκευτικού βιβλίου έγκυρη, θα πρέπει αυτή να αποδεικνύεται κατά πρώτων από άλλες πηγές που θεωρούνται επιστημονικές όπως βιβλία, συγγράμματα, επιστολές και αρχαιολογικά ή ιστορικά κατάλοιπα όπως κτίρια, επιγράφες και αντικείμενα.


Τα βιβλία των Μακκαβαίων είναι αγνώστου συγγραφέως / συγγραφέων και δεν έχει αποδειχθεί επιστημονικά ο χρόνος συγγραφής τους. Αναφέρονται στους αγώνες της οικογένειας των Μακκαβαίων εναντίων των Σελευκιδών. Δηλαδή των Εβραίων εναντίον των Ελλήνων. Η επίμαχη επιστολή του εν λόγω βασιλιά της Σπάρτης προς τους Εβραίους «αδελφούς» του δεν αποδεικνύεται επιστημονικά από καμία έγκυρη πηγή. Επιπλέον ο εν λόγω βασιλιάς έζησε σε πολύ πρωθύστερους χρόνους, που δεν σχετίζονται με τα γεγονότα που αναφέρονται τα βιβλία των Μακκαβαίων.


Με βάση τις ιστορικές πηγές (κατά βάσιν την Ιστορία του Ηροδότου και του Θουκυδίδη) είναι στατιστικά απίθανο ένας Σπαρτιάτης βασιλιάς να μπήκε στη διαδικασία να έρθει σε επικοινωνία με ένα έθνος δίχως καμία ισχύ (πολιτική, οικονομική, πολιτιστική κ.λπ.), το οποίο βρισκόταν σε τεράστια απόσταση για τα δεδομένα της εποχής. Ένα έθνος, το οποίο ο Μέγας Αλέξανδρος δεν καταδέχτηκε καν να πατήσει στα εδάφη του, διότι δεν είχε κανένα ενδιαφέρον γι’ αυτόν!


Οι Σπαρτιάτες ήταν μία κλειστή κοινωνία που απέφευγε τους μακρινούς πολέμους κι εν γένει εκστρατείες, διότι ελλόχευε πάντα ο κίνδυνος να επαναστατήσουν οι είλωτες και κυρίως λόγω του ότι ο τρόπος διάρθρωσης της κοινωνίας τους δεν ευνοούσε τέτοια «ανοίγματα» με άλλους λαούς. Δεν είχε καλές σχέσεις ούτε καν με τις άλλες ελληνικές πόλεις! Είναι γνωστή η αντιμαχία της με την Αθήνα. Ακόμα και η Πελοπονησσιακή Συμμαχία που είχε συστήσει, δεν περιελάμβανε όλες τις πόλεις της Πελοποννήσου! Κατά συνέπεια, είναι δυνατόν ο βασιλιάς μίας τέτοιας «σκληροπυρηνικής» κοινωνίας να θεωρεί τους ανύπαρκτους Εβραίους ως αδελφούς του; Τι γενετική συγγένεια μπορούν να έχουν οι Δωριείς Σπαρτιάτες, ένα ελληνικό φύλο, με τους Εβραίους που αποτελούν συνονθύλευμα λεπρών και σκληρών εγκληματιών Αιγυπτίων και αλλοδαπών που ζούσαν στην Αίγυπτο και εκδιώχθηκαν επί βασιλείας Αμένωφη Γ’ για λόγους υγειονομικούς και ασφαλείας;!


Τέλος, όσων αφορά στα δήθεν αρχαιολογικά ευρήματα που υποτίθεται ότι βρέθηκαν στη Σπάρτη, αλλά δεν έχουν δημοσιευτεί σε καμία επιστημονική βιβλιογραφία, να υποθέσουμε ότι είναι τόσο αληθή, όσο αυτά που «φύτεψε» ο συγχωρεμένος ο Κουστώ στις θάλασσες της Κρήτης, γιατί αποτελεί «φιλετάκι» που λιγουρεύεται ο Διεθνής Σιωνισμός και έπρεπε να «αποδειχτούν επιστημονικά» κι εκεί οι δήθεν εβραϊκές καταβολές των κατοίκων; Σε ποιες ανασκαφές στη Σπάρτη αναφέρθηκε το εν λόγω Συνέδριο; Εμείς δεν ξεχνάμε ότι την αρχαία Σπάρτη την κατέστρεψε ολοσχερώς ο Αβάς Michel Fourmont τo 1729!


Y.Γ.: Για τον Εβραίο πλαστογράφο της ιστορίας με το ψευδώνυμο «Ιώσηπος Φλάβιος» τι να σχολιάσουμε; Έχουν γράψει γι’ αυτόν άλλοι, πριν από μας.
Αυτά τα ολίγα, κύριε Λ. που εσύ πληρώνεσαι ως προπαγανδιστής του Ισραήλ, ενώ εμείς είμαστε ανεξάρτητοι και γράφουμε μόνο την αλήθεια.


https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%84_%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD
Πηγή: wikipedia



https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CE%BF%CE%B9
Πηγή: wikipedia


https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%89%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B1%CE%AF%CE%B1%CF%82_%CE%A3%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82
Πηγή: wikipedia



Αznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »