Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Πληρώσαμε ακριβά την «δημιουργική ασάφεια» του Βαρουφάκη

Γιάνης Βαρουφάκης.
Yorgos Karahalis/Bloomberg via Getty Images *** Yanis Varoufakis
Αν σκεφτούμε ότι οι Rothschild στήνουν χρηματιστηριακές απάτες εδώ και 200 ολόκληρα χρόνια. Κι όταν λέμε απάτες …να πουλάνε όταν οι τιμές είναι στα ύψη, να διασπείρουν φήμες και να προκαλούν πανικό ώστε οι αδαείς να ξεπουλήσουν άρον-άρον και τότε οι Rothschild να αγοράσουν πάμφθηνα …μετοχές που λίγο μετά θα επανέλθουν στην κανονική τους αξία.

Προκειμένου να μην χάσουν ποτέ οι ίδιοι από το Χρηματιστήριο …αποφασίζουν και ποιος θα κυβερνήσει μία μεγάλη χώρα όπως η Ιταλία. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη προκειμένου να μην χάσουν από απρόβλεπτο παράγοντα. Αν χρειαστεί βάζουν κι ένα ολόκληρο κόμμα στη φυλακή για κατοχή μαστιγίων. Αν χρειαστεί το Συμβούλιο της Επικρατείας παραβιάζει ευθέως το Σύνταγμα για να μην ανησυχήσουν οι αγορές. Βγήκε ένας επίτροπος και είπε ότι 55.000.000 Ιταλοί θα πρέπει να ψηφίζουν ό,τι τους υποδείξουν οι αγορές… τα Χρηματιστήρια δηλαδή. Και μετά είδαμε τον Βαρουφάκη να συμμετέχει σε πρωτοβουλίες ιδρύματος του Soros. Ξέρουμε ότι όποιος ζημιώσει τους τοκογλύφους έστω και μισό ευρώ… μαύρο φίδι που τον έφαγε… Κι εδώ ο Βαρουφάκης παρουσιάζεται από όλα τα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ ως «ενδιαφέρουσα επανάσταση». Και
ψάχνοντας σε άρθρα του 2015 …αυτός ο «αγαπητός» Βαρουφάκης, οικονομολόγος που ξέρει πως λειτουργούν οι αγορές …φαίνεται να προκάλεσε ζημιές πολλών δισεκατομμυρίων… Σε ποιους όμως προκάλεσε ζημιές; Υπάρχει περίπτωση να προκάλεσε ζημιές στον Soros, τον Paulson, τον Loeb, τους Rothschild κι άλλους τέτοιους «φιλάνθρωπους» και να κυκλοφορούσε στα ΜΜΕ ως «ελπίδα ανατροπής»;


Στο παρακάτω παλιό άρθρο που αναπαράγει άρθρα του Reuters και άλλων …η «δημιουργική ασάφεια» του Βαρουφάκη …φαίνεται να κόστισε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην Ελληνική Οικονομία και στους Έλληνες πολίτες κι επενδυτές… Δεν γίνεται ΚΑΜΙΑ αναφορά σε απώλειες που μπορεί να υπέστησαν επενδυτικοί οίκοι του εξωτερικού, κερδοσκόποι όπως ο «φίλος» του Soros.


Μήπως τελικά η «δημιουργική ασάφεια», οι άνευ λόγου καθυστερήσεις και η ακατανόητη μπουρδολογία που προσπαθούσε να δικαιολογήσει όλο αυτό το περίεργο σκηνικό …ήταν ένα ακόμα προμελετημένο έγκλημα των τοκογλύφων που προκάλεσε μία τεράστια μεταφορά πλούτου από Ελληνικές σε ξένες τσέπες και φόρτωσε στη χώρα νέες υποχρεώσεις και άρα επιπλέον τόκους και κέρδη για τραπεζίτες;


Ο Βαρουφάκης έριξε τα Χρηματιστήρια και ο Βαρουφάκης τα σήκωσε και όταν αυτά τα πάνω κάτω κάποιοι τα γνωρίζουν εκ των προτέρων …μπορούν να βγάλουν πολλά λεφτά …«νόμιμα» κι ανώνυμα όπως μόνον οι Rothschild ξέρουν άριστα να κάνουν.


Το σίγουρο είναι ότι …αν από τα παπατζηλίκια του Βαρουφάκη …έχανε έστω κι ένα ευρώ ο Soros …θα έβλεπε τον χάρο με τα μάτια του ο Γιάνης με το ένα ν …και τα πολλά λεφτά.

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/1886569/poso-mas-kostise-o-giannis-varoufakis
Πηγή: newsbeast.gr

https://www.huffingtonpost.gr/entry/6602114
Πηγή: huffingtonpost.gr

https://www.huffingtonpost.gr/charis-lazaropoulos/-_713_b_7807854.html
Πηγή: huffingtonpost.gr

https://www.newsbeast.gr/weekend/arthro/1897381/o-periergos-varonos-o-soros-ke-i-skotini-fili-tou-varoufaki
Πηγή: newsbeast.gr

aznews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »