Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου 2018 οδηγεί σε αντίδραση το ελληνικό παράρτημα των διεθνών παρακρατικών τής CIA και οργανώσεις τύπου Ρουβίκωνα.


Οι σικέ αντιεξουσιαστικές ομάδες βρίσκονται σε μαχητική ανάπτυξη.
Είναι παράρτημα των μισθοφορικών παρακρατικών ομάδων που χρησιμοποιούνται σταθερά σε κάθε χώρα από υπερεθνικά κέντρα, για να επηρεάζουν τις πολιτικές εξελίξεις, και όποτε χρειάζεται να ανατρέπουν ή να στηρίζουν κυβερνήσεις να κάνουν προβοκατόρικες τρομοκρατικές επιθέσεις, επαναστάσεις και εμφυλίους.
Όταν χρησιμοποιούνται κατά της αντιπολίτευσης ή του λαού, τότε οι πιθανότητες να συμμετέχουν και οι μυστικές υπηρεσίες τής χώρας, είναι προφανώς ιδιαίτερα αυξημένες.

Το προπαγανδιστικό εργαλείο που έχουν δημιουργήσει είναι η πόλωση των εννοιών εθνικισμός, φασισμός και ρατσισμός στον έναν πόλο, και δημοκρατία, αλληλεγγύη αντιεξουσιαστικότητα, ισότητα κλπ στον άλλο πόλο. Έχουν φροντίσει να υπάρχουν διατεταγμένοι εκπρόσωποι και των δύο πόλων, ώστε να εντυπώνεται ανάγλυφα η κατασκευασμένη αντιπαράθεση.
Όλη η ουσία του εγχειρήματος του προπαγανδιστικού ελέγχου, βρίσκεται στην συντήρηση αυτής της εικονικής πόλωσης.
Τραβώντας τα ηνία προς την μία ή την άλλη κατεύθυνση έχουν όλη την άνεση να ρυθμίσουν τις εξελίξεις στο σημείο που θέλουν και όποτε θέλουν.
Αυτή η διελκυνστίνδα κινείται πάντοτε σε προκαθορισμένο πεδίο ιδεών και ποτέ εκτός αυτού, καθότι οι ρόλοι το απαγορεύουν.

Στον ένα πόλο βρίσκονται οι
 επαγγελματίες «εθνικιστές» και οι «ακροδεξιοί» εκφοβιστές. Στον άλλο πόλο βρίσκονται όλοι οι ποικιλοτρόπως επιδοτούμενοι: οι «δημοκρατικές» δυνάμεις, τα κόμματα «αστικά» ή «αριστερά», οι αντίστοιχου ρόλου διανοητές και αναλυτές, το σύστημα των ΜΜΕ, οι φιλάνθρωπες ΜΚΟ και όσοι γενικώς παριστάνουν τους ευαισθητοποιημένους υπερασπιστές τής κοινωνίας από τον προκατασκευασμένο εχθρό και τέλος τα αμιγώς μισθοφορικά παρακρατικά τάγματα: οι τρομοκράτες και οι μαχητικοί «αντιεξουσιαστές» - εκφοβιστές.

Αυτοί οι τελευταίοι έχουν την παραδοσιακά επιλεγμένη βάση τους στα Εξάρχεια, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν θεωρητικά επεκταθεί στα μικροπαραρτήματά τους, στο επινοημένο εργαλείο των καταλήψεων, που τους δίνει διευρυμένες ευκαιρίες για στημένες επιχειρήσεις εικονικών συμπλοκών με τον προαιώνιο εχθρό τους.
Τον περισσότερο καιρό δραστηριοποιούνται στο ραλαντί, αλλά όταν το απαιτήσουν οι περιστάσεις πιάνουν δουλειά.

Ο εθνικισμός και ο φασισμός, και από κοντά βέβαια και ο ρατσισμός, είναι οι έννοιες – λάστιχο που χρησιμοποιούνται από την προπαγάνδα για την βίαιη καταστολή της οποιασδήποτε άποψης που δεν εξυπηρετεί το παρόν εξουσιαστικό, αυταρχικό, ολιγαρχικό σύστημα.

Ο εθνικισμός με την τρέχουσα ορολογία, εκλαμβάνεται ως επιθετική πολιτική συμπεριφορά που στοχεύει στην απρόκλητη, βίαιη και άδικη άσκηση κυριαρχίας και εξουσίας επί του θύματός του.

Προφανώς η διαδήλωση στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, πρέπει να συνιστά βίαιη και άδικη άσκηση κυριαρχίας και εξουσίας επί του θύματός τους, της FYROM, διότι αν δεν είναι έτσι, τότε γιατί η συγκέντρωση χαρακτηρίζεται εθνικιστική από πολλούς, μεταξύ των οποίων και από τους «αντιεξουσιαστές»;
Μα είναι απλό. Για να βρούν πρόσχημα για να την παρεμποδίσουν με κάθε μέσον.

Σε αυτήν την συγκέντρωση μάλλον υπάρχει ο αναφαινόμενος κίνδυνος να ραγίσει αυτό το προδοτικό ενιαίο αριστερο-κεντρωο-δεξιό καθεστώς που οδηγεί την Ελλάδα στην ολική καταστροφή και διάλυση, σε όλα τα επίπεδα. Αυτό έγινε φανερό απροσδόκητα στην αντίστοιχη συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου.
Έτσι γίνεται μία μεγάλη επιχείρηση μείωσης και παρεμπόδισής της με κάθε τρόπο, προκειμένου να ελεγχθούν οι αντιδράσεις.
Γι’ αυτό πήραν και την σχετική εντολή οι «αντιεξουσιαστές», που βέβαια σε κάθε περίπτωση θα την έπαιρναν, αφού αυτή είναι η δουλειά τους.


Οι αντιεξουσιαστές, όπως λέει και ο ψευδεπίγραφος τίτλος τους, δεδομένου ότι είναι απλοί εργαζόμενοι πράκτορες, έχουν ως ιδεολογία την αποστροφή τους προς την εξουσία και πολύ περισσότερο την ίδια την άσκηση εξουσίας.
Αντίθετα όμως με αυτήν την ιδεολογία, ασκούν βιαίως την εξουσία τους και καταστέλλουν κάθε λαϊκή διαδήλωση, επιτιθέμενοι ως κουκουλοφόροι στα ματ και δίνοντας τους την δικαιολογία να αντεπιτεθούν με δακρυγόνα και να διαλύσουν την διαδήλωση.
Παρεμπιπτόντως, σε όλες τις δεκαετίες της μεταπολίτευσης, ενώ είναι τεχνικά πολύ εύκολο, δεν έχουν ποτέ συλληφθεί και δεν έχουν καταδικαστεί ουσιαστικά, ούτε έχουν εξαρθρωθεί με τόσες βαριές κατηγορίες περί τρομοκρατίας που αντιστοιχούν στα ποινικά τους αδικήματα, ενώ είναι επίσης τόσο εύκολο αυτά να αποδειχτούν, ιδίως στην σημερινή εποχή των χρόνων της οργουελικής παρακολούθησης των πάντων, με εξαίρεση αυτών επί το έργον.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, προσπαθούν να ασκήσουν βιαίως την εξουσία τους επί του επικείμενου συλλαλητηρίου με κουτοπόνηρες δικαιολογίες όπως αυτές:

Στις 23/1/18
«..με θέμα την προστασία των χώρων του αγώνα συμμετειχαν 12 καταλήψεις. Αποφασίστηκε ότι από σήμερα και μέχρι την λήξη των εθνικιστικών συλλαλητηρίων στην Αθήνα, θα υπάρχει περιφρούρηση και ένοπλες περιπολίες για την αποτροπη επιθέσεων. Οι ομάδες περιφρούρησης και περιπολίας θα αναπτυχθούν σύφωνα με τις κατά τόπους περιφέρειες των οργανώσεων της Αναρχικής Πολιτικής Ομοσπονδίας». Και καταλήγουν «Καμία προκληση δεν θα μείνει αναπάντητη».

Στις 31/1/18
«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» προειδοποιεί η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» σχετικά με το συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στο Σύνταγμα για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
Ειδικότερα, ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ερωτήματα:
«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Καποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Αλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».
Λίγο αργότερα κι ενώ η παραπάνω ανάρτηση έκανε τον γύρο των ελληνικών μέσων ενημέρωσης, το μέλος του Ρουβίκωνα επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση.
Στην οποία ανέφερε:
«Απασφαλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα. Τι δεν καταλαβαίνετε; Στο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη φασίστες μπροστά στα ματ που παρακολουθούσαν χωρίς να κάνουν τίποτα έκαψαν μια κατάληψη και έκαναν επιθέσεις. Εαν μας έρθουν και εδώ δεν θα κάτσουμε να τους κοιτάμε να μας βάζουν φωτιά ούτε θα κάτσουμε να μας μαχαιρώσουν.
Κατανοητό;«.

Την ίδια ώρα, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνει λόγο για προσπάθεια εκφοβισμού του λαού προκειμένου να μην συμμετάσχει στο συλλαλητήριο.
Ο κ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο Twitter, τονίζει ότι:
«ο εκφοβισμός δεν θα καρποφορήσει και είναι ευθύνη της κυβέρνησης να εξασφαλίσει το δικαίωμά μας να διαδηλώσουμε. Αν οι κουκουλοφόροι των Εξαρχείων έρθουν να μας εμποδίσουν διά της βίας, η ευθύνη στον κ. Τσίπρα».

(τα κείμενα μπορούν εύκολα να βρεθούν στο διαδίκτυο)

Αξίζει να προσεχθεί η χαρακτηριστική στερεοτυπική φρασεολογία, και το γελοίο στήσιμο της ιστορίας.
Δεν παραλείπουν βέβαια να χαρακτηρίσουν τα συλλαλητήρια εθνικιστικά.

Όμως, οι καημένοι, έχουν πέσει θύματα προβοκατόρικης επίθεσης, ανύπαρκτης ή σκηνοθετημένης από τους ίδιους, και σε κάθε περίπτωση άσχετη με το συλλαλητήριο και τούς σκοπούς του, και γι’ αυτό σπεύδουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο με αόριστες απειλές για αίμα και μαχαίρια:
(«ένοπλες περιπολίες», «Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα» «Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».)

Μάλλον σκέφτονται να αμυνθούν με τίς μολότωφ ή με ότι άλλο βρουν πρόχειρο, πολιορκημένοι μέσα στις καταλήψεις τους, πίσω από τα παραθυρόφυλλα και τα κάγκελλα, και όταν δεν θα αντέχουν άλλο θα επιχειρήσουν μία ηρωϊκή έξοδο του Μεσολογγίου και ξαφνικά θα βρεθούν στο Σύνταγμα.

Και γιατί επικεντρώνονται στις 4 και όχι το Σάββατο στις 3 Φεβρουαρίου που η Χρυσή Αυγή έχει συγκέντρωση για τα Ίμια και τη Μακεδονία, συγκέντρωση που έχει ανακοινωθεί ήδη πριν τις 22/1/18; Τότε δεν θα κινδυνεύουν;
Μάλλον ο κίνδυνος παραμονεύει παραδόξως στις 4 Φεβρουαρίου για τις «καταλήψεις» τους, που έχουν όλες ως γνωστόν μετακομίσει κατά μυστηριώδη τρόπο με διακτίνιση στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους. Εκεί θα τους επιτεθούν οι «φασίστες» και εκεί θα χρειαστεί να προστατεύσουν την ...ζωή τους, προσπαθώντας για πολλοστή φορά να εμποδίσουν την λαϊκή διαμαρτυρία, σε όφελος των κακών εξουσιαστών που αποστρέφονται.

Παρατηρήστε επίσης την φράση:
«Απασφαλισαν τα μίντια με την τελευταία ανάρτηση που έκανα»
Δηλαδή τα «φασιστικά» μίντια είναι εναντίον τους και σε ετοιμότητα για να τους πολεμήσουν, ενώ τα μίντια στην πραγματικότητα με ακαριαία ανακλαστικά διέδωσαν την τρομοκρατική απειλή για να ενημερωθεί ο κόσμος και να κάνει ότι ...πρέπει, φροντίζοντας έτσι την ασφάλειά του, που θα είναι σίγουρα πιό διαφυλαγμένη αν δεν πάει ο κόσμος στο συλλαλητήριο!
Τέλος παρατηρήστε το αντίπαλο δέος, τον βουλευτή που έτυχε να είναι αυτός που διαμαρτυρήθηκε, σαν να ήταν αυτός ο εκπρόσωπος του πνεύματος του συλλαλητηρίου. Και τι δεύτερη σύμπτωση, που τα ασύνδετα μεταξύ τους γεγονότα κατάφεραν και συνδυάστηκαν σε μία ενιαία είδηση, που μας υπενθυμίζει την εθνικιστικότητα του συλλαλητηρίου και την δικαιολογημένη ...πόλωση!

Μην αφήνετε τα οργανωμένα εγκληματικά συμφέροντα και τους κάθε είδους πληρωμένους υπηρέτες τους να μας κάνουν ότι θέλουν.

Βλέπε και Οι “διακριτικές” βλέψεις των Σκοπιανών και οι επερχόμενες γεωπολιτικές εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »