ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2016

Αυτές οι Γυναικάρες, οι Λιονταρίνες, δεν φεύγουν για να γίνουν πόρνες στη δύση! Εκπαιδεύονται για να υπερασπίσουν την πατρίδα κι είναι Χριστιανές! -(video) -

Λιονταρίνες... Χριστιανές κοπέλες, εθελόντριες σε χριστιανικό γυναικείο σώμα "Ελεύθερων Σκοπευτών" συγκροτήθηκε στη μαρτυρική Συρία!

Τα κορίτσια, δεν έβαλαν τους γονείς τους να πουλήσουν τα πάντα για μια θέση στις βάρκες των δουλέμπορων του φασίστα Ερντογάν, ώστε να περάσουν το Αιγαίο και να γίνουν πόρνες στα μπουρδέλα των "πολιτισμένων" δυτικών!

Υπερασπίζονται την πατρίδα, τη γη τους, τα σπίτια τους, τις οικογένειες τους, τ' αδέλφια τους... από τους "μετριοπαθείς εξεγερμένους" -όπως αποκαλούν τους φονιάδες μισθοφόρους τους οι "πολιτισμένοι" της δύσης, το 4ο Ράιχ!

Δίνουν τις μάχες της τιμής κι ανθρώπινης αξιοπρέπειας μαζί με τον...

Αραβικό στρατό, τη Λαϊκή Πολιτοφυλακή, τους Μουσουλμάνους μαχητές της ηρωικής Χεζμπολά... που γνωρίζουν πολύ καλά πως χωρίς πατρίδα δεν υπάρχει σοσιαλισμός!

Κι είναι Χριστιανές... Άραγε νοιώθουν -έστω λίγο- ντροπή οι Βαρθολομαίος και Ιερώνυμος, που επί 5 χρόνια δεν έχουν κάνει μια δήλωση συμπαράστασης, συμπάθειας στους χειμαζόμενους Ελληνορθόδοξους της Συρίας;

Αυτή η μαύρη σελίδα για τον Βαρθολομαίο κι Ιερώνυμο, πιστούς υπαλλήλους του 4ου Ράιχ και


Και αυτά τα κορίτσια, οι Χριστιανές Λιονταρίνες της Συρίας, είναι ο φόβος και τρόμος των τζιχαντιστών. Τα ανθρωπόμορφα κτήνη μισθοφόρων φονιάδων, πιστεύουν πως αν τους στείλουν στον άλλο κόσμο γυναίκες και μάλιστα Χριστιανές... θα πάνε στην κόλαση κι όχι στον παράδεισο με τις 72 παρθένες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ