ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Νέα Κέντρα εγκατάστασης λαθρομεταναστών σε Βόλο και Ήπειρο …Ανακοίνωσε ο Καμμένος!

Αν κάποιοι πίστεψαν οτι  τα Κέντρα εγκατάστασης λαθρο τελειώσαν εμε τον Σχιστό και Διαβατά ,πλανώνται πλάνην οικτρά !


Τη δημιουργία δύο νέων κέντρων μετεγκατάστασης λσθρομεταναστών και προσφύγων για τον διαχωρισμό των εθνοτήτων, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αντιπαραθέσεις μεταξύ τους, μελετά η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Είχε προηγηθεί διυπουργική σύσκεψη των εμπλεκομένων στην αντιμετώπιση του προσφυγικού – λαθρομεταναστευτικού ζητήματος.

Ως χώροι εξετάζονται μία τοποθεσία έξω από τον Βόλο, που ανήκει στον δήμο και την Εκκλησία, όπου υπάρχουν οι απαραίτητες εγκαταστάσεις – ύδρευσης, τουαλέτες -, μία τοποθεσία στην Ήπειρο σε παλαιό στρατόπεδο και οι εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στον ΟΛΘ, προκειμένου η χώρα να
ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της έναντι της Ευρωπαϊκή Ένωση όσον αφορά στον αριθμό των προσφύγων προς μετεγκατάσταση.«Άλλωστε πρόκειται για πρόχειρες μεταφερόμενες εγκαταστάσεις», παρατήρησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.


Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προετοιμάζεται για την εκπόνηση οποιουδήποτε σχεδίου που αφορά στην υλοποίηση των υποχρεώσεων μας έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Αυτή τη στιγμή ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών που φιλοξενούνται σε όλα τα κέντρα ανέρχεται σε 13.000 ενώ υπάρχει υποχρέωση για 20.000.


Η Ευρωπαϊκή Ένωση, σε αντίθεση με την Αυστρία και άλλες χώρες των Βαλκανίων, βοηθά την Ελλάδα με κάθε τρόπο. Μετά δε την επιτάχυνση των διαδικασιών συγκρότησης των κέντρων λόγω της εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων, η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει και ουδείς τη μέμφεται πλέον, τόνισε ο Πάνος Καμμένος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ