ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

Δύσκολος ο Μάιος για το υποπρακτορείο «SYRIZA»

Η δεξαμενή σκέψης του ευαγούς ιδρύματος του Λάγκλευ (Λάγκλευ = CIA) προέβλεψε ότι οι πράκτορες του ιδρύματος στην Ελλάδα θα το βρού σκούρα τον Μάιο διότι αυτός είναι ο μήνας που η Ελλάδα θα πρέπει να διαβεί τον Ρουβίκωνα, διότι θα κορυφωθεί η «προσφυγική κρίση» ενώ το μέλλον «του προγράμματος διάσωσης» θα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο.

Οι πράκτορες που εισέβαλαν χθες στην ΕΡΤ το έκαναν για να αρχίσουμε να σκεπτόμαστε τον Ρουβίκωνα.

Μέχρι το Μάιο δεν γίνεται τίποτα. Το πρακτορείο ΣΟΡΟΣ-SYRIZA θα διαπραγματεύεται την συνέχεια του προγράμματος διάσωσης, και θα προσπαθεί να μην του κλείσουν την πόρτα της Σένγκεν για ν αμπορεί να βάζει του καλεσμένους του Σόρος.
Η δεξαμενή σκέψης του Λάγκλευ βλέπει ότι για τα πρακτόρια της Αθήνας, σιγά-σιγά εξαντλείται και ο χρόνος και το χρήμα Από του Τσακαλώτου τους είπαν ότι το Ταμείο έχει επαρκείς πόρους για να
συνεχίσει να λειτουργεί χωρίς ενίσχυση έως τον Ιούνιο. Και επιπλέον η Αθήνα πρέπει να να επιστρέψει περίπου 2,3 δις ευρώ για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τον Ιούλιο.

Χωρίς την επόμενη δόση των δανείων διάσωσης, θα επανέλθουν τα σενάρια του Grexit και της χρεοκοπίας ενώ θα έχει εξαντληθεί και ο χρόνος που έδωσαν οι άλλοι στον Αlexis και την τσογλανοπαρέα του Soros.

Στις 12 Μαΐου λήγει το τρίμηνο. Τα εσωτερικά προβλήματα της Ελλάδας είναι βαθύτατα συνυφασμένα με τα διεθνή προβλήματα λένε στα «Κεντρικά».

Δηλαδή βάλε τώρα που γυρίζει. Μακεδονικό Κυριακό Αιγάιο, πακέτο με την προσφυγική κρίση και τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος.
Η όλα η τίποτα εντός των προσεχών εβδομάδων.
Οι «αριστεροί» πράκτορες όμως «θα γίνουν πρόθυμοι να κάνουν παραχωρήσεις προς τους πιστωτές, αν και η ανακούφιση που θα δώσει η συμφωνία θα είναι προσωρινή», λέει το Ιδρυμα, που προβλέπει ότι το «κλειδί» για τον SYRIZA είναι η Σένγκεν.
Αν πετάξουν έξω τον Alexis τα ζωα που τον ψήφισαν θα θυμώσουν και αυτό «θα μπορούσε να προκαλέσει πολιτική κρίση στην Ελλάδα που θα μπορούσε να εκτροχιάσει τη συνέχεια του προγράμματος διάσωσης».

ΥΓ.Αυτά λέει, η Cia, που ξέρει.


το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ