ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Πολεμική Ετοιμότητα σε Ρωσία και Τουρκία!

Η Ρωσία σε πολεμική ετοιμότητα καθώς είναι έτοιμοι 10.000 αλεξιπτωτιστές να αναχωρήσουν με προορισμό την βόρεια Συρία.

Οι Τούρκοι αντίστοιχα μεταφέρουν Τ-155 Firtina από τον Έβρο στα σύνορα με την Συρία. Για πρώτη φορά σήκωσαν μαχητικά, ενώ διεξάγονται επιθεωρήσεις του τουρκικού Στρατού στις περιοχές στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας.
Επίσης Τούρκοι πολίτες στα κοινωνικά δίκτυα ανακοίνωσαν ότι δέχθηκαν Φ.Α.Π (Φύλλα ατομικής προσκλήσεως) με τα οποία καλούνται να παρουσιαστούν στις μονάδες τους, με πληροφορίες για γενική επιστράτευση του Τουρκικού στρατού.

Ρώσοι στρατιωτικοί αναλυτές δηλώνουν ότι η 56η αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία του Kamyshin και η 7η αερομεταφερόμενη Μεραρχία στο Νοvorossiysk μαζί με μεμονωμένες δυνάμεις είναι σε κατάσταση πολεμικού συναγερμού και έτοιμες να αναχωρήσουν επίσης με κατεύθυνση την βόρεια Συρία.
Και οι δύο μονάδες έχουν λάβει μέρος στον πόλεμο της Τσετσενίας. Αυτές θα απαντήσουν πρώτες στην

τουρκική και σαουδαραβική εισβολή στην Συρία. Οι μονάδες αυτές θα ενωθούν με τους 6.000 Ιρανούς Φρουρούς που έφτασαν στο Χαλέπι πρόσφατα.

Ταυτόχρονα, ο Β.Πούτιν στέλνει την κορβέτα "Zelyony Dol" κλάσης "Buyan-Μ" από τον Στόλο της Μαύρης Θάλασσας εξοπλισμένη με cruise Calibr στην Συρία και το ναρκαλιευτικό "Kovrovec" τύπου 266Μ (εντάχθηκε σε υπηρεσία μόλις τον Δεκέμβριο). Έχει εκτόπισμα 949 τόνους, μήκος 74 μέτρα, πλάτος 11 μέτρα. Τα πλοία της κλάσης είναι ικανά να αναπτύσσουν ταχύτητα μέχρι και 25 κόμβους ενώ η αυτονομία τους τους επιτρέπει να εκτελούν αποστολές σε εμβέλειες μέχρι και 2.500 ναυτικά μίλια από τις βάσεις τους.
Έχει σταθερό οπλισμό ένα πυροβόλο A-190 διαμετρήματος 100 mm, σύστημα αεράμυνας τύπου "Bending" και φέρει πυραύλους κρουζ τύπου calibr

Στην Κασπία υπάρχουν 6 τέτοιες κορβέτες, ενώ ο ρωσικός στόλος της Α. Μεσογείου αυξήθηκε από 10 σε 30 πολεμικά πλοία

Τομέας ενημέρωσης prisonplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ