Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Κάθε …«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!

Είναι κανόνας και πρέπει να τον γνωρίζουμε όλοι:
Βλέπεις πορεία που προβάλλεται από τα συστημικά ΜΜΕ, χωρίς επιθετική ρητορική και με διάθεση στηρίξεως;
Μην το ψάχνεις! Είναι ο Soros από πίσω.




Όταν το 2012 διοργανώθηκε πορεία ενάντια στην Κάρτα του Πολίτη τα συστημικά ΜΜΕ αρνήθηκαν να προβάλλουν την είδηση.
Το ίδιο έκαναν και για τα συλλαλητήρια για την

Μακεδονία, που είχαν γίνει σε Αυστραλία και Καναδά.Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!1

Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!2

Αντίθετα με τις διαδηλώσεις για την υπόθεση του φόνου ενός δεκαοχτάκρονου Αμερικανού μικροκακοποιού, από έναν αστυνομικό, τα ΜΜΕ φρόντισαν να ενημερωνόμαστε σε ολοήμερη βάση. Κι εννοείται ότι ανέδειξαν ως σημαντική λεπτομέρεια το ότι ο 18χρονος ήταν μαύρος κι ο αστυνομικός λευκός, για να προσδώσουν στο συμβάν καθαρά ρατσιστικό χαρακτήρα, να ερεθίσουν σκόπιμα τους μαύρους, που μαστίζονται από τη φτώχεια στις ΗΠΑ και να εκπαιδεύσουν να διαδηλώσουν σε ελεγχόμενες συνθήκες από τους πράκτορες του Soros.

Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!3

Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!4

Οι τοκογλύφοι ξέρουν ότι οι πρώτοι που θα εξεγερθούν στην Αμερική είναι οι φτωχοί αφροαμερικανοί.

Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!5Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!6 Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!7


Γι’ αυτό χρηματοδοτούν όλα τα αντιρατσιστικά κινήματα ώστε να ελέγχουν τις αντιδράσεις των καταπιεσμένων.
Δεν είναι τυχαίο που τους ένθεους μουσουλμάνους στην Αθήνα τους εκπαιδεύουν και τους οργανώνουν σε διαδηλώσεις άθεοι πράκτορες του Soros.


Το σύστημα προβάλλει τους «αυτόκλητους» αρχηγούς των κινημάτων ώστε οι διαδηλωτές να μην προβληματιστούν να βρουν τον καλλίτερο. Έτοιμος και σερβιρισμένος από τους τοκογλύφους είναι πάντα ο …ηγέτης των διαδηλωτών, με άριστες γνώσεις δικτυώσεως και Social Media και φυσικά κάθε πορδή-tweet που θα αφήσει θα κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του δικτύου των σιωνιστικών ΜΜΕ.

Όταν παλιότερα το 1992 οι μαύροι είχαν  εξεγερθεί ανεξέλεγκτα στο Λος Άντζελες, επενέβη ο στρατός για να επιβάλει την τάξη. Έτσι οι τοκογλύφοι σκέφτηκαν να στηρίξουν έγχρωμο για την Προεδρία των ΗΠΑ και με αυτόν τον τρόπο ηρέμησαν τους μαύρους, πείθοντάς τους ότι έρχονται …καλλίερες ημέρες.

Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!8


Οι φτωχοί των ΗΠΑ, ηρέμησαν και οι τοκογλύφοι κέρδισαν χρόνο.

Ο Ομπάμα βοήθησε τους τοκογλύφους να προσθέσουν άλλα 5 τρισεκατομμύρια χρέος στις πλάτες των Αμερικανών, χωρίς την παραμικρή διαδήλωση. Κάλυψε τις τρύπες τρισεκατομμυρίων απάτης που άφησαν τα λαμόγια της Lehman Borthers, που ταυτόχρονα είχαν καταλάβει επί Ομπάμα και θέσεις στο αμερικανικό Υπουργείο Οικονομικών και υπέγραφαν την «διάσωση» της οικονομίας του πλανήτη με κλειστά μάτια.

Η τεχνογνωσία που έχουν οι πράκτορες του Soros στην οργάνωση καθυστερημένων διαδηλωτών χρησιμοποιήθηκε και στην υπόθεση του Ferguson, ώστε οι πιο ενεργητικοί από τους πολίτες να συνηθίσουν να παίρνουν εντολές από συγκεκριμένους πολυδιαφημισμένους «αυθόρμητους» ακτιβιστές και να διαδηλώνουν «αυθόρμητα» μόνο όταν αυτοί τους οργανώσουν.

Το είδαμε και στην Ελλάδα με πόση οργάνωση κατέβαιναν στους δρόμους να διαδηλώσουν για τον Αλέξη, με πόση οργάνωση διαδήλωσαν για τον Ρωμανό και πόσο ανοργάνωτοι ήταν οι πραγματικοί διαδηλωτές για την Κάρτα του Πολίτη και οι Αγανακτισμένοι.
Και είδαμε πως εξαφανίστηκαν από προσώπου γης όλοι εκείνοι που οργάνωσαν με τόσο επαγγελματισμό τα έκτροπα του Δεκεμβρίου του 2008, τώρα που ζήσαμε την σφαγή των αμνών από τους τοκογλύφους.


Πρέπει να αρχίσουμε να οσμιζόμαστε τις μαϊμού επαναστάσεις που οργανώνει κι ελέγχει το σύστημα από τον τρόπο με τον οποίο τις αντιμετωπίζουν τα ΜΜΕ και από τον τρόπου που οργανώνονται.
Οι …«αυθόρμητες» διαδηλώσεις στην Ουκρανία  απαίτησαν πολύμηνη εκπαίδευση από ειδικούς σιωνιστές βετεράνους και μετά που τους έβγαλαν στους δρόμους τους πυροβολούσαν ελεύθεροι σκοπευτές, για να πιστέψουν ότι τους επιτίθενται οι αστυνομικοί.

Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!9


Η ίδια πρακτική επαναλαμβάνεται πάντα, γιατί η συνταγή είναι πολύ αποτελεσματική.
Βέβαια δεν φτάνει ένας φόνος, όπως αυτός της Neda Agha-Soltan στο Ιράν, αν δεν υπάρχει συντονισμένη μαζική προβολή από τα ΜΜΕ όλου του πλανήτη, με γλαφυρές και σπαρακτικές περιγραφές.


Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!11

Ό,τι δηλαδή δεν ακούσαμε ποτέ για την γενοκτονία των Ιρακινών και των Σύριων, από τους αποκεφαλιστές αντάρτες που εκπαίδευσε το Ισραήλ.

Κάθε ...«ἐπιτυχημένη» διαδήλωσις κρύβει ἕναν Soros πίσω της!10

Υλικό για τις μαϊμού επαναστάσεις του ferguson από εδώ:

CALLED IT: Billionaire George Soros Funded the Highly Organized Ferguson Protests to the Tune of $33 Million

Σίγμα

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ