Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Παπαρήγα το Deree και τα "ελληνικά" Πανεπιστήμια

Η ασυμβατότητα μεταξύ λόγων και έργων φανερώνει το ψεύδος, αυτός είναι ένας νοητικός κανόνας σκέψεως ο οποίος επισημαίνεται σε ΌΛΑ τα Πλατωνικά, Αριστοτελικά και εν γένει όλα τα Φιλοσοφικά κείμενα.

Για να δούμε μερικά πράγματα για τα Πανεπιστήμια:



εδώ βλέπουμε τι δίνει ο Κομμουνισμός στον λαό με όργανο τον ίδιο τον λαό...



Εδώ βλέπουμε τι δίνει ο Κομμουνισμός στην κόρη της Παπαρήγα. Πρόκειται για το Αμερικάνικο Κολλέγιο Deree College Η ερώτηση που γεννάται βέβαια είναι που βρήκε τα μπόλικα χρήματα που χρειάζονται για την φοίτηση της στο Deree, την στιγμή που υποτίθεται η Παπαρήγα έδινε όλο τον βουλευτικό της μισθό στο Κόμμα... Δεν συζητάμε για
την λεπτομέρεια ότι το Deree είναι Αμερικανικό Κολλέγιο, δηλαδή Καπιταλιστικό, Ιμπεριαλιστικό... κατά τα άλλα κάθε λίγο και λιγάκι βάζουν τον λαό να κάνει πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία...














Μπορείτε να δείτε σε virtual tour το περιβάλλον του Αμερικανικού Κολλεγίου κάνοντας κλικ στο παραπάνω λινκ και έπειτα επάνω στην εικόνα (βελάκι)



“Οι κύριοι του κόσμου, οι ιδρυτές θρησκειών ή αυτοκρατοριών, οι απόστολοι όλων των πίστεων, οι εξέχοντες Πολιτικοί και ,σε μια σφαίρα περισσότερο ταπεινή, οι απλοί αρχηγοί μικρών ανθρώπινων ομάδων, υπήρξαν πάντοτε ασυνείδητοι ψυχολόγοι, έχοντας για την ψυχή των μαζών μια γνώση ενστικτώδη, συχνά πολύ σίγουρη. Γνωρίζοντας την καλά, εύκολα έγιναν κύριοι τους”

Gustave Le Bon - "Η ψυχολογία των Μαζών"



Δεν είναι βέβαια πρωτοτυπία του σήμερα το να δίνεται στους Κομματικούς του Κομμουνισμού προνόμια τα οποία ο λαός δεν φαντάζεται ούτε στον ύπνο του, συνέβαινε και στην μαμά ΕΣΣΔ όταν μέσα στην Μόσχα υπήρχαν περιοχές που δεν επιτρεπόταν στον κυρίαρχο λαό η είσοδος παρά μόνο στους Κομματικούς, στις οποίες μέσα υπήρχε και του πουλιού το γάλα.



Η αθρόα προσέλευση των αλλοδαπών είναι δεδομένο ότι θα μειώσει τα μεροκάματα, άρα για ποια 1500 € βασικού μισθού μας μιλάνε; Καλή η ιστορία ότι θα τα πάρουμε από τους Πλούσιους για να καλυφθεί το κενό, αλλά στην πράξη το ΘΑ τα πάρουμε από τους Πλούσιους είναι μια εικασία στο κάποτε, ενώ το ότι μειώνονται οι μισθοί είναι πραγματικότητα στο εδώ και το τώρα, και ιδού τα αποτελέσματα:



Γεγονός είναι ότι το παρόν κακό είναι αποτέλεσμα ενός Καπιταλιστικού συστήματος μόνο που ΌΛΑ τα κόμματα ανεξαιρέτως (και το ΚΚΕ φυσικά) είναι εκ φύσεως τα πραγματικά στηρίγματα αυτού του Καπιταλιστικού συστήματος, γιατί ούτε το ΚΚΕ ούτε το ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το Πασόκ, ούτε η ΝΔ, ούτε κανένα Κόμμα μας έιπε ποτέ που βρίσκουν τα αμέτρητα εκατομμύρια τον χρόνο για να καλύψουν τις πολλαπλές ανάγκες που έχει ένα Κόμμα...





το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ