Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!

Ο υποψήφιος υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Τσίπρα ανοίγει τα χαρτιά του στο BBC... δεν επιμένουμε για το «κούρεμα», θέλουμε επιμήκυνση και σύνδεση πληρωμών με το ΑΕΠ!

Είπαμε για το χρέος μια κουβέντα παραπάνω...θέλουμε συμβιβασμό!

Τα χαρτιά του για τη διαπραγμάτευση με τους δανειστές για το χρέος άνοιξε ο καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης, βουλευτής πλέον με το ΣΥΡΙΖΑ στην Β’ Αθηνών (πρώτος σε σταυρούς) και επικρατέστερος για να αναλάβει τη θέση του υπουργού Οικονομικών στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Για πρώτη φορά, ένα κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα ομολογεί, σε συνέντευξή του στο ΒΒC, ότι η απαίτηση ΣΥΡΙΖΑ για «κούρεμα» του μεγαλύτερου μέρους του χρέους ήταν μια υπερβολή, ενόψει της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Ο κ. Βαρουφάκης απέδωσε αυτή την υπερβολή του
προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ σε διαπραγματευτική σκοπιμότητα.

Όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο του BBC σε ποια βάση θα μπορούσε να επέλθει ένας συμβιβασμός, ο κ. Βαρουφάκης απάντησε ότι θα πρέπει να αλλάξει το πλάνο αποπληρωμής του χρέους, που δεν είναι ρεαλιστικό και να συνδεθεί η εξυπηρέτηση του χρέους με την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας...........

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Eίπατε τίποτα;


το είδα

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »