Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Οι ηθικοί αυτουργοί

1. Ένα-δύο-τρία... πολλά charlie hebdo

Στη φωτό από πάνου, βλέπετε το σκυλολόι που κουμαντάρει σήμερα τις τύχες της Ευρώπης.
Ε λοιπόν όλες αυτές οι πολιτικές σαύρες, είναι οι ηθικοί αυτουργοί της βιοφυλετικής, ηθικής και πολιτισμικής παρακμής της ηπείρου μας, η οποία μοιραία οδηγεί στην αντικατάσταση των ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες και στον εξανδραποδισμό των εκφυλισμένων ευρωπαίων από κάθε λογής λαθροεισβολείς, λαθρέποικους και λαθρομετανάστες.

Η σφαγή στο σατιρικό έντυπο της αριστεράς charlie hebdo [σαρλύ εμπντό] δεν ήταν παρά ένα ιντερμέτζο, μια ενδιάμεση παρένθεση. στον ακήρυκτο πόλεμο των παγκόσμιων αφεντικών, κατά του ευρωπαϊκού πολιτισμού και των ανθρώπινων συλλογικών ταυτοτήτων.
Θα ακολουθήσουν και άλλα.
Ένα - δύο - τρία... πολλά σαρλύ εμπντό, ίσαμε να μην απομείνει από την παλαιά Ευρώπη, παρά μια

ομιχλώδης ανάμνηση, που θα ευωδιάζει Ντοστογιέφσκυ και Ρεμπώ, σαν τα αποξηραμένα ανθάκια σε ένα νοσταλγικό λεύκωμα...



2. Το σαρλύ και οι σαχλοί

Όχι δεν είναι το Ισλάμ ο αληθινός εχθρός της Ευρώπης!
Οι ευρωπαϊκές μάζες που παπαγαλίζουν σήμερα το πολυχρησιμοποιημένο σύνθημα-τρυκ της αριστερας: "είμαστε όλοι σαρλύ" [Je suis charlie] δεν έχουν πάρει είδηση για το τι παίζεται κάτω από τη μύτη τους.
Οι ηθικοί αυτουργοί του charlie, οι σαμαράνοι και οι ολανδρέου, χειραγωγούν για άλλη μια φορά το πόπολο, παρουσιάζοντας του έναν πλασματικό εχθρό, ώστε να κρύψουν την πραγματική απειλή για τους λαούς της Ευρώπης. Που δεν είναι άλλη από την οργανωμένη, προσχεδιασμένη και αμείλικτη πορεία αντικατάστασης τους από αφροασιατικές μάζες.

Όχι, δεν είναι το Ισλάμ ο εχθρός.
Είναι τα αφανή κογκλάβια διαχείρισης του συνόλου του ανθρώπινου πλούτου, οι ίδιοι δηλαδή μηχανισμοί που δημιουργούν τις αλ κάϊντες και τα χαλιφάτα, ενώ ταυτόχρονα εξευτελίζουν την αξία του ανθρώπου, γεμίζοντας την Ευρώπη από φτηνά εργατικά χέρια για τα εργοστάσια τους και φτηνή φρέσκια σάρκα για τα μπουρδέλα τους.

Ποιος Ολάντ και ποιος Ομπάμα βγαίνουν σήμερα να κλαψουρίσουν για μία προαναγγελθείσα σφαγή, για την οποία οι ίδιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί της?
Ποιοι έφτιαξαν τον Μπιν Λάντεν, ποιοι έφτιαξαν τα ένοπλα τάγματα του Δ΄ χαλιφάτου, ποιοι δημιούργησαν την πέμπτη φάλαγγα του Ισλάμ στην καρδιά της Ευρώπης, ποιοι χτίσανε τζαμιά, ποιοι προστάτευσαν τους ημιπαράφρονες μουλάδες, ποιοι ψηφίσανε αντιρατσιστικούς, ποιοι δώσανε όπλα στους ουτσεκάδες, ποιοι βομβάρδισαν τη Σερβία, ποιοι σπρώξανε τους αδερφούς μουσουλμάνους, ποιοι χτυπήσανε τον Άσαντ, ποιοι οικοδόμησαν την αραβική άνοιξη, ποιοι εξοπλίζουν τις βαλκανικές μαφίες?

Οι ίδιοι που παραμυθιάζουν τώρα τους αποχαυνωμένους ευρωπαίους για την υποτιθέμενη "ισλαμική τρομοκρατία", έχτισαν ψηφίδα-ψηφίδα τους τζιχαντιστές και τα καλασνικοφόρα αλβαναριά και οι ίδιοι συνεχίζουν να παραμυθιάζουν τις μεταναστολαγνικές μάζες, οργανώνοντας τάχα μου πορείες κατά του φονταμενταλισμού.
Και το ποιο αστείο είναι ότι οι μυριάδες των αποβλακωμένων που μαζώχνονται στις πλατείες για να παίξουν το παιχνίδι των ηθικών αυτουργών της φυλετικής και πολιτισμικής εξαφάνισης τους, θα ακούσουν στο τέλος ακριβώς τα ίδια συνθήματα κατά του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.
Οι ευρωπαϊκοί εγκέφαλοι έχουν καεί τόσο πολύ ώστε μετά το χτύπημα των ισλαμιστών, θα πάνε να τους πιπιλίσουν τα μυαλά για το πόσο καλοί είναι οι μετανάστες και για το πόσο θα πρέπει να αγαπάμε τον φερετζέ της μουσουλμάνας γειτόνισσας μας!
Εδώ έχουμε να κάνουμε με το σύνδρομο της Στοκχόλμης σε μαζική έκταση! 

Τα πολιτικά ερπετά που προκάλεσαν τη σφαγή του σαρλύ, όχι μόνο δεν γνοιάζονται για τον υποτιθέμενο ισλαμικό κίνδυνο αλλά αντίθετα, το βασικό τους μέλημα είναι το πως θα χειριστούν την κατάσταση, ώστε να περάσουν ξανά στις μάζες τις γνωστές παπαριές περί αντιρατσισμού και διαφορετικότητας!
Μαζί φυσικά με μία σκλήρυνση των κατασταλτικών μέτρων, που ουσιαστικά θα στρέφονται κατά των εχθρών του συστήματος, δηλαδή τα εθνικιστικά κινήματα. Άλλωστε ήδη έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία προπαγάνδας για να πειστεί το πόπολο ότι υπεύθυνοι για τη σφαγή στο Παρίσι είναι ακριβώς όσοι αντιμάχονται την παγκοσμιοποίηση και προειδοποιούσαν τόσα χρόνια για τα αποτελέσματα της!
Όπως συμβαίνει πάντα στην κατευθιυνομενη βία που το σύστημα αποκαλεί τρομοκρατία, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η εξόντωση των εχθρών του.

Δυστυχώς για τις λωβοτομημένες μάζες των τηλεευρωπαίων, το πρόβλημα δεν είναι το κάθε "σαρλύ" αλλά οι σαχλοί που το εκμεταλλεύονται....




3. Η αληθινή φύση της τρομοκρατίας

Στη φωτό από πάνου βλέπετε ευρωπαίους πολίτες που διαδηλώνουν κατά της ισλαμικής τρομοκρατίας, στο Παρίσι.
Το μόνο που δεν τους περνάει από το μυαλό είναι ότι παίζουν απλώς το παιχνίδι των ηθικών αυτουργών της αληθινής τρομοκρατίας, που ελάχιστα έχει να κάμει με πέντε-δέκα ένοπλους ισλαμιστές κουκουλοφόρους.
Γιατί η αληθινή τρομοκρατία βρίσκεται αλλού, με τη διαφορά ότι κανένας δεν μιλάει γι αυτήν...

Ποιος από αυτό το σκυλολόι θα βγει να πει στο πόπολο για την τρομοκρατία της φτώχειας, που συναρτάται απολύτως με το ότι οι ορδές των λαθρομεταναστών κατέβασαν την αξία της ανθρώπινης εργασίας σε ένα πακέτο ληγμένα μακαρόνια?
Ποιος Σαμαράς και ποια Μέρκελ, θα βγουν να εξηγήσουν στους ευρωχαχόλους για την αληθινή τρομοκρατία που ασκείται μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, μέσα στα ίδια τους τα μυαλά, μέσα στις ίδιες τους τι συνειδήσεις, από τα παπαγαλάκια και τα φερέφωνα των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης?
Ποιος και ποια κολαούζα των υπερεθνικών διευθυντηρίων θα αποκαλύψει το τι σημαίνει τελικά η εξαφάνιση του ευρωπαϊκού έθνους/κράτους μέσα σε μια πολυπολιτισμική κινούμενη άμμο, που καταπίνει όλες τις κατακτήσεις των λαών, την κοινωνική πρόνοια, την εξασφάλιση των γηρατειών, τη δωρεάν υγεία, την αξιοπρέπεια της εργασίας?


Και ποια απο αυτές τις πολιτικές κόμπρες θα βγει να διαφωτίσει τους ευρωπαϊκούς λαούς για την τρομοκρατία του να χάνεις τις συλλογικές σου ταυτότητες, την παράδοση σου, την εθνική σου κουλτούρα, ακόμα-ακόμα και την αρχέγονη ταυτότητα του φύλου σου, για να ριχτείς μετά να ζήσεις ως ξένος ανάμεσα σε ξένους, σε έναν εφιαλτικό κόσμο, όπου ο μόνος σου αυτοπροσδιορισμός θα είναι κάποια στατιστικά νούμερα?

Όχι, οι πραγματικοί τρομοκράτες δεν είναι οι κατσαπλιάδες της τζιχάντ. Αυτοί θα χτυπήσουν στόχους όπως οι δίδυμοι πύργοι της Νέας Υόρκης ή η δημοσιογραφική νομενγκλαντούρα της αριστεράς στο Παρίσι.
Και καλά θα τους κάμουν.
Αυτοί τους εξέθρεψαν, αυτοί να πληρώσουν!
Η αληθινή τρομοκρατία στην υφήλιο είναι η διεθνής γραβατοπειρατεία, που κινεί τα νήματα των λογής αραβικών ανοίξεων και των ουτσεκάδων, που εξαθλιώνει τους ανθρώπους, που στήνει σκηνικά πολέμου στην ανατολή, στη δύση, παντού, για να γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί, φτωχότεροι.

Δεν είμαστε όλοι σαρλυ, ευτυχώς! Είμαστε όμως όλοι σαχλοί, όταν δίνουμε βάση στο τι λεγουν οι κάθε λογής ολαντρέου, που είναι και οι ηθικοί αυτουργοί των πάσης φύσεως σφαγών, απ' άκρη σ' άκρη του κόσμου.
Είμαστε θύματα μιας αμείλικτης τρομοκρατίας, που ο βασικός της στόχος είναι η εθνική, φυλετική και πολιτισμική συλλογική μας συνείδηση, έτσι ώστε να μετατραπούμε όλοι μας [ασχέτως θρησκεύματος ή εθνικότητας] σε θλιβερά ανδρείκελα που θα δουλεύουμε σκυφτοί στα εργοστάσια τους και θα ζούμε στην εικονική πραγματικότητα των τηλεοράσεων τους.

Και δεν έχει κανένα νόημα να φοβόμαστε τον μουσουλμάνο που περνάει μαχαίρι κάποιους βολεμένους του συστήματος [που οι ίδιοι τον έμπασαν στην Ευρώπη και οι ίδιοι τον εξόπλισαν]
Χίλιες φορές να μπουν στο μέγκα οι τζιχαντιστές και να τους κόψουνε τα λαρύγια. 
Χεστηκαμε κι η βάρκα γέρνει...

Αυτό που πρέπει να αντιπαλέψουμε είναι το πολιτικοκοινωνικό κογκλαβιο που μας επιβάλλει τον αλβανοκογκολέζο της διπλανής πόρτας, για να κατεβάσει το μεροκάματο στην αξία ενός πιάτου φακές.
Αυτούς που πρέπει να πολεμήσουμε είναι τα λαμόγια της καθεστωτικής ελίτ που μας πλασάρουνε την πολυπολιτισμικότητα, για να μας εξαφανίσουν από το προσκήνιο της ιστορίας, μετατρέποντας ολόκληρο τον πλανήτη σε μια άνυδρη γη, όπου ο χωρίς ταυτότητα άνθρωπος θα μετράει όσο και κάποια νούμερα στα παγκόσμια κομπιούτερ τους...

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »