Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Το Woke AI της Google δεν θεωρεί πως η παιδεραστία είναι επιβλαβής… Αντιθέτως, δίνει μαθήματα “πολιτικής ορθότητας” για το πως να τους αποκαλούμε, ώστε να μη τους δημιουργούμε ψυχολογικά προβλήματα.

Μετά το φιάσκο του Gemini AI της Google που παρουσίαζε τα ιστορικά πρόσωπα ως μαύρους στις φωτογραφίες — μιας γυναίκας ως πάπα, μαύροι Βίκινγκς, μέχρι και τον Τζόρτζ Ουάσινγκτον. Δείτε περισσότερα στο άρθρο: Το chatbot τεχνητής νοημοσύνης Gemini της Google, φαίνεται κόλλησε τον ιό «Woke» – παρουσιάζει όλα τα ιστορικά πρόσωπα… ως αφρικανούς.

Τώρα δίνει οδηγίες στους χρήστες να αγκαλιάσουν τους παιδόφιλους ως πολύτιμα μέλη της κοινωνίας που πρέπει να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό… Άλλωστε οι νέου τύπου εγκληματίες για τα δυτικά πρότυπα, είναι οι αντιεμβολιαστές, οι παλαιοχριστιανοί και οι ρωσόφιλοι..

Σύμφωνα με AI, η παιδεραστία είναι «ακούσια» και ως εκ τούτου οι βιαστές παιδιών δεν μπορούν να θεωρηθούν υπεύθυνοι για τις πράξεις τους. Επιπλέον, όσοι βιάζουν παιδιά δεν πρέπει να αποκαλούνται παιδόφιλοι γιατί μπορεί να βλάψουν τα συναισθήματά τους. Ενώ, σύμφωνα με την Google AI, οι βιαστές παιδιών θα πρέπει να αναφέρονται ευγενικά ως «MAPS» (ενήλικες που έλκονται απο παιδιά).

Το Google Gemini δεν παραδέχεται ότι η p*dophilia είναι λάθος και υποστήριξε ότι οι p*dophile δεν είναι κακοί. Μου είπε ότι η αρνητική επισήμανση των p*dos είναι επιβλαβής και

μου έδωσε ένα μάθημα για «ρητορική μίσους», ανέφερε ένας χρήστης στο Χ.

Το προϊόν τεχνητής νοημοσύνης της Google παπαγαλίζει όλο και περισσότερο τις επιταγές του Klaus Schwab και τη δυστοπική ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

Σύμφωνα με μια ερευνητική εργασία που παρουσιάστηκε στο WEF στο Νταβός, το φαινόμενο των παιδεραστών αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της φύσης να καθαρίσει τη γη και να «σώσει την ανθρωπότητα» από τον εαυτό της. Τα ανήλικα ελκυστικά άτομα είναι πολύ λιγότερο πιθανό να παράγουν μεγάλο αριθμό απογόνων, σύμφωνα με ακαδημαϊκά δεδομένα, και οι λεγόμενοι «ανήλικοι» με τους οποίους έχουν τις λεγόμενες «σχέσεις» είναι στατιστικά λιγότερο πιθανό να συνεχίσουν και να γίνουν αρχηγοί μεγάλων οικογενειών. τους εαυτούς τους.

Το WEF, το οποίο έδωσε εντολή στα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να αρχίσουν να προωθούν το αφήγημα, θέλει να εισαγάγει μια διεθνή πολιτική που θα απαιτεί από την πλειονότητα των χωρών να αποποινικοποιήσουν ή τουλάχιστον να χαλαρώσουν στο μέγιστο τους νόμους τους κατά της παιδεραστίας.

Ο ίδιος ο Πάπας αλλωστε δήλωσε: «Ο θεός αγαπά τους παιδόφιλους και έχουν μια ιδιαίτερη θέση στον παράδεισο…»

Δεν αποκλείεται στο μέλλον να βγουν νέοι νόμοι που θα επιβάλλουν το σεβασμό μας σε αυτούς τους ανθρώπους, σε ένα έγκλημα που στο παρελθόν θεωρούνταν το απεχθέστερο ολων. Τίποτα πια δεν πρέπει να μας εκπλήσει, αυτοί που κινούν τα νήματα στον πλανήτη έχουν δείξει τις προθέσεις τους. Το ερώτημα που προκύπτει είναι… πότε θα αντιδράσει επιτέλους η ανθρωπότητα απέναντι στα διαβολικά τους σχέδια.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »