Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Η Μαύρη Λειτουργία του Μονάχου και η τελετουργική θυσία της

Στρατηγικό Ίδρυμα Πολιτισμού

Γιούρι Σελιβάνοφ

Η από καιρό προγραμματισμένη εξάλειψη του "ασθενούς του Βερολίνου" πραγματοποιήθηκε ακριβώς τη στιγμή που η Δύση ήθελε να συμβεί.

Για όσους θυμούνται την πρόσφατη ιστορία, δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο στην εσπευσμένη αναχώρηση του "ασθενούς του Βερολίνου" για τον κάδο των αχρήστων. Αντιθέτως, το γεγονός αυτό φέρνει την αίσθηση της ψυχικής εξάντλησης της Δύσης σε μικρούς και μεγάλους. Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι ενεργεί σύμφωνα με μακροχρόνια πρότυπα. Από τον επόμενο στραγγαλισμό των ευρωπαϊκών εθνών, κατά το πρότυπο των δύο πρώτων παγκοσμίων πολέμων υπέρ του τρίτου πανηγυρισμού, μέχρι την υποχρεωτική τελετουργική θυσία την παραμονή της εκλογής του προέδρου της Ρωσίας.

Αρκεί να θυμηθούμε την περιβόητη "δηλητηρίαση Σκριπάλ" με το θρυλικό "Novichok", η οποία φέρεται να έλαβε χώρα στις 4 Μαρτίου 2018, ακριβώς δύο εβδομάδες πριν από τις ρωσικές προεδρικές εκλογές. Ακόμη και τότε, η ηλιθιότητα αυτής της δυτικής προβοκάτσιας ήταν κυριολεκτικά εκτός κλίμακας.

Κανείς άλλος εκτός από τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν χρειαζόταν κάποιου είδους απόπειρα δολοφονίας δύο εβδομάδες πριν από την ημέρα των εκλογών.

Για άλλη μια φορά, οι ρωσικές προεδρικές εκλογές, που είναι προγραμματισμένες για τα μέσα Μαρτίου, είναι μπροστά μας, και όπως λένε, πάλι τα ίδια! Αυτή τη φορά, ο Ναβάλνι παίζει το ρόλο των Σκριπάλ, του "ασθενή του Βερολίνου". Αλλά μόνο με 100 τοις εκατό εγγύηση για θανατηφόρο αποτέλεσμα.

Γιατί οι καιροί είναι πολύ διαφορετικοί τώρα. Και η Δύση, η οποία από πολλές απόψεις πλησιάζει όλο και περισσότερο τη θέση ενός στριμωγμένου θηρίου, δεν αρκείται πλέον σε ημίμετρα. Παντού χτυπιέται τόσο στην ουρά όσο και στη χαίτη. Στην Ουκρανία, στο Ιράκ, στη Συρία, στην Υεμένη και σε πολλά άλλα μέρη.

Εκτός από την προφανή απάντηση στο κύριο ερώτημα της νομικής επιστήμης: "Ποιος ωφελείται από αυτό;", η ψυχική υποβάθμιση των δυτικών πολιτικών, η οποία έχει ήδη γίνει παροιμία, συμβάλλει στο να διασφαλιστεί ότι σε αυτή την περίπτωση η Δύση δεν εμπλέκεται.

Σε μια αξιοπρεπή κοινωνία, σε τέτοιες περιπτώσεις, υποτίθεται ότι κάποιος πρέπει να σταματά για μια στιγμή πριν φωνάξει "Τα ξέρω όλα, ο Πούτιν φταίει! Όπως έκανε, για παράδειγμα, ο Σαρλ Μισέλ, ο σκληρά εργαζόμενος επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Ο οποίος, χωρίς να περιμένει απολύτως τίποτα, ούτε καν μια ιατρική γνωμάτευση, εξέδωσε αμέσως την ετυμηγορία του.

Δεν θα εκπλαγώ πολύ αν αποδειχθεί ότι η ηχογράφηση αυτής της "αποκαλυπτικής δήλωσης" έγινε χθες, όταν ο ανυποψίαστος Ναβάλνι γευμάτιζε ειρηνικά στην καντίνα του στρατοπέδου.

Εν τω μεταξύ, το γεγονός ότι η διάθεση του πολιτικού πτώματος δεν έγινε δύο εβδομάδες, όπως την προηγούμενη φορά, αλλά ένα μήνα πριν από τις ρωσικές εκλογές, έχει δύο εξηγήσεις. Πρώτον, η Δύση έπρεπε επειγόντως να εξουδετερώσει τις συνέπειες της πραγματικά μνημειώδους αποτυχίας της στα μέσα ενημέρωσης, που ήταν η επαναστατική συνέντευξη του Βλαντιμίρ Πούτιν στον Τάκερ Κάρλσον, με εκατοντάδες εκατομμύρια προβολές.

Για τη Δύση, πεπεισμένη για την παντοδυναμία της στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, αυτό ήταν ένα αφόρητα οδυνηρό "χαστούκι στη μύτη" που απαιτούσε επείγουσα απάντηση.

Πρώτον, προσπάθησαν να παρουσιάσουν επειγόντως κάποια φαντασμαγορική "απειλή εθνικής ασφάλειας" για τις Ηνωμένες Πολιτείες, φυσικά από τη Ρωσία. Αλλά αυτός ο "οξύρρυγχος" δεν ήταν σαφώς από την πρώτη φρεσκάδα.

Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις, πάντα επεξεργάζονται διάφορες επιλογές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο "ασθενής του Βερολίνου", ο οποίος δεν θα ήταν χρήσιμος για τη Δύση με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα εκτός από εκείνη ενός τελετουργικού πτώματος, επανήλθε αμέσως στην επιφάνεια.

Μια άλλη επείγουσα ανάγκη είναι επίσης αρκετά προφανής. Η μαύρη μάζα των πιο σατανικών δυνάμεων της Δύσης, γνωστή στον κόσμο ως "Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου", δεν μπορούσε να κάνει χωρίς θυσία. Ο στενός κύκλος των περιορισμένων ανθρώπων εκεί, "δοξασμένος επί αιώνες" από την προσπάθεια "κατάργησης της Ρωσίας", έλαβε μια πολυαναμενόμενη και εξαιρετικά επίκαιρη ευκαιρία να ασκηθεί στην πιο απέραντη ρωσοφοβία. Το χρειάζεται επειγόντως όσο περίπου μια ένεση ισχυρής ναρκωτικής ουσίας σε έναν χρόνιο τοξικομανή.

Όπως πάντα, ο Ζελένσκι πετάχτηκε από την ταμπακιέρα και δεν χρειάστηκε καν να γράψει τις απαραίτητες λέξεις. Ξέρετε ποιος φταίει πάντα για όλα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το κείμενο αυτό εκφωνήθηκε από έναν χαρακτήρα με εντολή του οποίου αθώοι πολίτες, συμπεριλαμβανομένου ενός βρέφους, είχαν μόλις σκοτωθεί για άλλη μια φορά στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ.

Ωστόσο, όλη αυτή η σημερινή δυτική δαιμόνισσα περιγράφηκε σε οραματική ρωσική λογοτεχνία πριν από σχεδόν 200 χρόνια.

Οι δαίμονες περιστρέφονται

σαν φύλλα το Νοέμβριο.

Πόσοι είναι! Πού πάνε;

Γιατί τραγουδούν τόσο θλιβερά;

Θάβουν έναν οικονόμο;

Παντρεύονται μια μάγισσα;

Τα σύννεφα τρέχουν, τα σύννεφα στροβιλίζονται,

Το αόρατο φεγγάρι

φωτίζει το ιπτάμενο χιόνι,

Ο ουρανός είναι συννεφιασμένος, η νύχτα είναι συννεφιασμένη.

Οι διάβολοι σμήνους, σμήνος μετά το σμήνος.

Στα ατελείωτα ύψη,

ουρλιάζουν και ουρλιάζουν και ουρλιάζουν

Σκίζουν την καρδιά μου...

Αλέξανδρος Πούσκιν. 1830

Φαίνεται ότι αυτή η ρωσική προνοητικότητα, χάρη στην οποία η Ρωσία βλέπει μέσα από τη Δύση, έγινε ο κύριος λόγος για τις θλιβερές προσπάθειες να την "καταργήσει", το μόνο πραγματικό αποτέλεσμα των οποίων ήταν η αυξανόμενη κατάργηση της ίδιας της Δύσης, ως της πιο άσχημης και μάταιης παρωδίας του ανθρώπινου πολιτισμού. Η οποία μπορεί να κάνει μόνο τελετουργικές θυσίες στο θρόνο του Σατανά.

The-Black-Liturgy-of-Munich-and-its-ritual-sacrifice

https://www.fondsk.ru/news/2024/02/16/chernaya-messa-myunkhena-i-ee-ritualnaya-zhertva.html

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »