Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Ελληνικά Hoaxes - Η προκλητική μονομέρεια τους μπορεί να βγάλει και γέλιο, σε ένα τέτοιο ζήτημα που αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία μικρών παιδιών, η μονομέρεια τους μοιάζει εως και εγκληματική.

Tilemachos Chormovitis

Eίχα πολλούς μήνες να μπω στη σελίδα των αγαπημένων μας "Eλληνικών Hoaxes" ( για το αλησμόνητο δικαστικό στραπάτσο που έπαθαν όταν αποφάσισαν να μου κάνουν αγωγή, διαβάστε εδώ https://www.facebook.com/photo/?fbid=10160520341246757&set=a.10150839929646757 ). Έριξα, λοιπόν, μια ματιά τις προάλλες και διαπίστωσα πως τίποτε δεν είχε αλλάξει σε αυτόν τον μαγικό κόσμο : ακολουθώντας το παράδειγμα των περισσότερων fact checkers διεθνώς, τα «Eλληνικά Hoaxes» εξακολουθούν να παρουσιάζουν ως "μοναδική αλήθεια" τη δική τους υποκειμενική άποψη, που διαμορφώνεται από την left-liberal ιδεολογία τους και ως «fake news» κάθε άποψη που δεν τους αρέσει με προφανή στόχο να την εξοβελίσουν από το δημόσιο διάλογο. Και όλα αυτά ενώ είναι κρυμμένοι πίσω από την προβιά του "αντικειμενικού και αμερόληπτου διασταυρωτή ειδήσεων".

Ένα τρανταχτό παράδειγμα από τα τελευταία άρθρα τους : με αφορμή την ιστορία ενός παιδιού με δυσφορία φύλου που άρχισε να παίρνει αναστολείς εφηβείας από την ηλικία των 11 ετών, τα "Eλληνικά Hoaxes" μας λένε, με απόλυτη σιγουριά, ότι υπάρχει επιστημονική συναίνεση γι΄αυτό το ζήτημα και ότι οι αναστολείς εφηβείας είναι ασφαλείς ακόμη και για 11χρονα παιδιά , ότι η χρήση τους έχει πολλαπλά οφέλη στην ψυχική και πνευματική τους υγεία και ότι η επίδραση στο σώμα τους είναι αναστρέψιμη. Να σημειώσουμε εδώ ότι η συγγραφέας του άρθρου που μας παρουσιάζει αυτή τη ειδυλλιακή εικόνα για τους αναστολείς εφηβείας -και μάλιστα μας την πλασάρει σαν την απόλυτη αλήθεια που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση- δεν έχει κάποιο ιατρικό background αλλά είναι απόφοιτος... φιλολογίας. Τόσος σεβασμό στην επιστήμη από τους "άριστους" των "Ελληνικών Hoaxes"! ( https://www.ellinikahoaxes.gr/.../parermineia.../ )

Όμως, τo άρθρο των Hoaxes βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά σε πηγές από αμερικάνικες ιατρικές οργανώσεις που δυστυχώς έχουν αλωθεί από την woke ιδεολογία. Η συγγραφέας δεν μπήκε καν στον κόπο να εξετάσει τι συμβαίνει στη δικιά μας ήπειρο. Στην Ευρώπη, λοιπόν, όπου η κατάσταση είναι πιο ισορροπημένη και όπου η ιδεολογία δεν έχει εισχωρήσει σε τέτοιο βαθμό ακόμη και σε τομείς όπως η ιατρική, η εικόνα είναι αρκετά διαφορετική. Πρώτα απ' όλα, οι ειδικοί και οι υγειονομικές αρχές των ευρωπαϊκών χωρών αναγνωρίζουν ότι δεν υπάρχει επιστημονική συναίνεση ως προς τη χρήση φαρμακευτικών και χειρουργικών επεμβάσεων σε ανήλικους με δυσφορία φύλου. Μελέτες που έχουν διεξαχθεί στην Ευρώπη δείχνουν ότι τα αποτελέσματα τέτοιων επεμβάσεων σε παιδιά και εφήβους είναι από αβέβαια έως αρνητικά και ότι πρέπει να διεξαχθούν και άλλες έρευνες πριν καταλήξουμε σε ασφαλή συμπεράσματα. Γι' αυτό τον λόγο,τα τελευταία χρόνια μια σειρά από χώρες όπως η Noρβηγία, η Σουηδία, η Φινλανδία, η Βρετανία και η Ολλανδία, έχουν υιοθετήσει σαφώς πιο αυστηρά κριτήρια για την χρήση αναστολέων εφηβείας και προκρίνουν μια αντιμετώπιση που θα βασίζεται περισσότερο στην ψυχολογική στήριξη παρά σε φαρμακευτικές επεμβάσεις. ( διαβάστε σχετικά εδώ https://www.forbes.com/.../increasing-number-of.../... εδώ https://www.wsj.com/.../the-truth-about-puberty-blockers... και εδώ https://www.nytimes.com/.../puberty-blockers-transgender... )

Και όμως για ένα τόσο σοβαρό θέμα που ακόμη διχάζει την επιστημονική κοινότητα, τα "Ελληνικά Ηoaxes", ανεύθυνα και ελαφρά την καρδία και χωρίς ίχνος αντικειμενικότητας και αμεροληψίας, πήραν την μία άποψη και μας την παρουσίασαν σαν "θέσφατο" γιατί αυτό εξυπηρετεί την woke ιδεολογική τους ατζέντα. Και αν σε κάποιες άλλες περιπτώσεις , η προκλητική μονομέρεια τους μπορεί να βγάλει και γέλιο, σε ένα τέτοιο ζήτημα που αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία μικρών παιδιών, η μονομέρεια τους μοιάζει εως και εγκληματική.   

2 σχόλια:

 1. Θέλω να κάνω ένα σχόλιο αλλά δε μου βγαίνει.. Τόσο αχαρακτήριστη και ελεεινή είναι η υποτέλεια κάποιων στους χρηματοδότες. Γιατί παίρνουν λεφτά και τα Hoaxes, ως γνωστόν.
  Αλλά όσοι συνέβαλαν ή συμβάλλουν σε αυτόν τον κοινωνικό κατήφορο έχουν μεγάλο κρίμα στο λαιμό τους. Έχει ο καιρός γυρίσματα και η ζωή δύναμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΡΑΓΩΔΙΑ -ΤΕΜΠΗ 2023
  > 1,124,054 Signatures

  >> https://www.change.org/p/%CF%84%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B7-2023

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα εμφανή και αφανή γουρούνια με θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους".


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »