Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

Πού οδηγεί και ποιον συμφέρει η "λογική" του 41%;

Ioanna Ypsilanti

Ανεβαίνουν διάφορες αναρτήσεις δείχνοντας τα ποσοστά ψήφων, που συγκέντρωσε η ΝΔ, σε αγροτικές περιοχές και που ξεπερνούν το 40%.

Ως συμπέρασμα βγαίνει η ατάκα "Καλά να πάθουν!" για όσα υποφέρουν.

Ελα μου ντε που δεν υποφέρουν ΜΟΝΟ οι "παρανομούντες" αγρότες-ψηφοφόροι της ΝΔ! Μαζί τους υποφέρουν και όσοι αγρότες δεν "παρανόμησαν", ψηφίζοντας ΝΔ. Μαζί τους υποφέρουν και οι εργαζόμενοι σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους, που συνδέονται με την αγροτο-κτηνοτροφική παραγωγή. Μαζί τους υποφέρουμε και όλοι εμείς οι καταναλωτές, που με τις τεχνητές ελλείψεις προϊόντων βρίσκουν πεδίο δόξης λαμπρό τα αρπαχτικά των μεσαζόντων και των σουπερμαρκετάδων να απομυζούν τα λαϊκά εισοδήματα.

Πού οδηγεί και ποιον συμφέρει η "λογική" του 41%;

Μα σε νέο διχασμό της κοινωνίας, που έτσι δεν μπορεί να συντονίσει μία κοινή δράση και να στραφεί, κατά των πραγματικών ενόχων, που είναι το πολιτικό σύστημα της Ευρωδουλείας και που πολύ χαίρεται με τους τσακωμούς μας.
Σ΄αυτό το σλόγκαν του "41%" κρύβεται και μια άλλη υστεροβουλία. Η επιστροφή ψήφων, σε άλλα κόμματα, που σήμερα, "πυροβολούν το 41%, των "μετανοιωμένων" και "καταντροπιασμένων" αποσκηρτισάντων. Και μάλιστα σε κόμματα, που ακολούθησαν την ίδια ακριβώς Ευρωλάγνα πολιτική με αυτό του Κούλη!

Δεν γίνεται, έτσι δουλειά!

Ετσι δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ, μια συνολική απάντηση της κοινωνίας στο απολυταρχικό καθεστώς της Ευρώπης, που κυβερνά και την ίδια μας την χώρα. Ο Κούλης είναι απλός Διοικητής ενός μικρού τμήματος της καταρρέουσας Ευρώπης. Εντολές υλοποιεί!

Ετσι δεν πρόκειται να υπάρξει μαζικός συντονισμός και με άλλες δυσαρεστημένες κοινωνικές ομάδες (εργάτες, μισθωτούς, συνταξιούχους), στο πλευρό των αγροτών με το "επιχείρημα" του 41%.

Αντίθετα, αυτές οι ομάδες θα παραπονιούνται, για το "κλείσιμο των δρόμων" και όχι για το μάντρωμα της ζωής τους.
Προτιμάτε να βγαίνει πάντα νικητής η εξουσία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »