Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Το είπαν δημόσια: «Αίρεση η άρνηση της κλιματικής αλλαγής»!!! vid

  «Η ανθρωπότητα απειλείται από την ίδια την ανθρωπότητα», δηλαδή τους...«αρνητές».

Θυμίζοντας κάτι από...μεσαιωνική ιερά εξέταση, οι διεθνιστές και εχθροί των ανθρώπων μιλούν ανοικτά πλέον για…«αίρεση» όταν αναφέρονται σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη της ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής.

Και μάλιστα όσοι φανατικά τάσσονται ΚΑΤΑ όσων δεν συντάσσονται με το «αφήγημα», επικαλούνται -εδώ έγκειται η ειρωνεία- κλιματολογικά στοιχεία που μετά βίας ξεπερνούν τα 150 έτη!!!

Σε έναν πλανήτη που έχει ζωή δισεκατομμύρια έτη!!! Λογική…αγνοείται!

Το ΕΛ βρήκε και μετέφρασε το επίμαχο απόσπασμα όπου το κορυφαίο διεθνιστικό τσιράκι των ΗΠΑ για το κλίμα, Τζον Κέρι, ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλεί αιρετικούς τους…αρνητές της κλιματικής αλλαγής και ζητά άμεσα μέτρα για την αντιμετώπισή τους:

«Χωρίς στοιχεία ή τα οικονομικά με το μέρος τους, αρνούνται κατηγορηματικά αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη και αυτό που πρέπει να κάνουμε (βλ. Ατζέντα 2030) για να τον σώσουμε. Υποκινούν ένα κίνημα ενάντια σε αυτό που εσφαλμένα ονομάζουν “φανατισμό της κλιματικής αλλαγής”. Βολικά ξεχνούν ότι

ο ορισμός της αίρεσης στο λεξιλόγιο είναι η «απόρριψη των στοιχείων μένοντας στο ψέμα”. Έτσι η ανθρωπότητα μοιραία απειλείται από την ανθρωπότητα την ίδια».

το είδα

2 σχόλια:

  1. Αυτό το BINTEO χαρτογραφεί την ιστορία της μυστικής κοινωνίας του Γέιλ «Skull and Bones», η οποία παρέχει στα μέλη ισόβια πρόσβαση στην εξουσία και τα προνόμια. Όπως και άλλες μυστικές εταιρείες, το «Skull and Bones» έχει προκαλέσει πολλές φήμες για τις απόκρυφες τελετουργίες του και ανησυχίες για την κρυφή πρόσβαση στην εξουσία που προσφέρει. “Το Skull and Bones είναι μια ελευθέρα-μασονική ένωση. Θα μπορούσατε να την ονομάσετε λατρεία θανάτου”, λέει ο σχολιαστής W. Tarpley. Η κοινωνία συναντιέται στον «τάφο», ένα κτίριο που μοιάζει με κρύπτη όπου φυλάσσονται σκελετοί. Οι αρχάριοι έχουν τοποθετήσει τσάντες πάνω από τα κεφάλια τους και πρέπει να ορκιστούν μυστικότητα. Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1830, ο θεσμός της ελίτ υπήρξε το εφαλτήριο για Προέδρους, μεγιστάνες και άνδρες της CIA. Μέλη έχουν συμπεριλάβει τις πιο ισχυρές αμερικανικές οικογένειες: τους Ταφτ, τους Χάριμαν και τους Ροκφέλερ.
    Skull and Bones (2002): Δέχονται μόνο 15 μέλη κάθε χρόνο και η ομάδα είναι τόσο μυστική που, όταν τους ζητηθεί, τα μέλη πρέπει να φύγουν από το δωμάτιο σε περίπτωση που προδώσουν κάποιο μυστικό. Ο Τζορτζ Μπους και ο πατέρας του ήταν μέλη.

    Yale’s Secret Exclusive Society Producing America’s Leaders – Full Movie

    https://www.youtube.com/watch?v=TY2K_Ssiq8M
    ======
    “Skull and Bones” – Η μυστική αδελφότητα των Κεφαλιστών…

    https://strangepress-gr.translate.goog/2019/09/15/skull-and-bones-i-mystiki-adelfotita-ton-kefaliston/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. List of Skull and Bones members

    https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Skull_and_Bones_members

    ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΑΝΕ??????
    Το 1966 αποφοίτησή από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ
    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΣΤΑ

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »