Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2023

ΜΟΛΙΣ: MHNYTHΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ 5 ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε. ! ΣΤΗΝ …ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΔΕΙΛΙΝΗ ! 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΑ 5 ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ Μ.Μ.Ε. . ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ …ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ…

 Screenshot_49 (2)

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΠΙΔΟΣΗ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ

Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς: dioikitiko@eisap.gr

Προς Γεωργία Αδειλίνη, Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,

Επειδή σας βλέπω ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα νομιμότητας και προστασίας της Δημοκρατίας και των Ελλήνων πολιτών, όπως όλως ενδεικτικώς η ευαισθησία σας αυτή εσχάτως εκδηλώθηκε με την κλήση των βουλευτών του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” ως υπόπτων για το αδίκημα της άσκησης εκλογικής βίας σε βάρος των Ελλήνων ψηφοφόρων, απευθύνομαι σε εσάς με την παρούσα, με το αίτημα να δώσετε εντολή να διερευνηθεί η πιθανή τέλεση της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου, αναφορικά με την από 24/10/2023 απόφαση του υφυπουργού στον πρωθυπουργό, Ιωάννη Μπρατάκου, με την οποία παρέχεται οικονομική στήριξη σε επτά συγκεκριμένες επιχειρήσεις, ύψους 6.839.890,36 €, κατά τα αναλυτικά στην απόφαση αυτή εκτιθέμενα. Η απόφαση αυτή ελήφθη σε συνέχεια και κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμ. Ε298/2023 Κ.Υ.Α., σύμφωνα με την οποία η οικονομική ως άνω “στήριξη” δίδεται λόγω της “οικονομικής διαταραχής” που προκλήθηκε στις επτά συγκεκριμένες επιχειρήσεις, από την …ρωσική επίθεση στην Ουκρανία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Είναι προφανή τα ζητήματα που ανακύπτουν. Με ποια έννοια κατέστησε δυσχερή την οικονομική θέση των επιχειρήσεων αυτών ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία, με ποια έννοια δηλαδή προκάλεσε “οικονομική διαταραχή” στις επτά επιχειρήσεις, ώστε να δικαιολογείται η επιβάρυνση των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών με περίπου επτά εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυσή τους, πόθεν η νομιμοποίηση της ενίσχυσης αυτής και πώς αιτιολογείται η επιλογή των συγκεκριμένων αυτών επιχειρήσεων, οι οποίες συμπτωματικά ελέγχουν την ενημέρωση των Ελλήνων; Εφόσον ο πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία δικαιολογεί την οικονομική στήριξη επιχειρήσεων, με βάση την ως άνω Ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή των συγκεκριμένων εταιρειών και ο αποκλεισμός άλλων, τόσο στο χώρο της ενημέρωσης όσο και στον ευρύτερο επιχειρηματικό;

Περαιτέρω, επιφυλάσσομαι να ενισχύσω την προσπάθειά σας για τον ποινικό έλεγχο όσων άσκησαν εκλογική βία στις βουλευτικές εκλογές, καθώς, προφανώς λόγω φόρτου εργασίας, σας διέφυγαν άλλες παρόμοιες παράνομες συμπεριφορές, όπως αυτή του κ. Άδωνι Γεωργιάδη ή αυτή της κ. Θεοδώρας Μπακογιάννη.

Τέλος, θα επανέλθω ταυτόχρονα και για την εξόφθαλμη κακουργηματική απιστία σε βάρος του Δημοσίου και των Ελλήνων πολιτών, με τη γνωστή “λίστα Πέτσα”, η οποία στην πραγματικότητα είναι “λίστα Δημητριάδη”, και η οποία και πάλι αφορά στα Μ.Μ.Ε. Απιστία, που κάποιοι καλοί συνάδελφοί σας, της παράγκας των επίορκων, που εδώ και πολύ καιρό καταγγέλλω για τη δράση της, έχουν θάψει.

Σε περίπτωση που έχετε απορίες για την ως άνω παράγκα, είμαι στη διάθεσή σας να σας τις λύσω.

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2023
Ο Αναφέρων Δικηγόρος

Νίκος Ι. Ανντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Πηγή

2 σχόλια:

  1. Μπράβο στον κ. Αντωνιάδη. Αν θυμάμαι καλά τα ΜΜΕ έχουν και κάποια χρέη προς το Δημόσιο, τους ασφαλιστικούς οργανισμούς κλπ. Αλλά το Κράτος θέλει να τα επιδοτήσει κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σάς κύριε Αντωνιάδη για τον αγώνα σας.Καλή δύναμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »