Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023

Παλαιστίνη, ας σκεφτούμε κάτι ανάλογο.


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΕΤΙΚΗ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,
(που αναμασούν και τα ελληνικά ΜΜΕ, με εντολές ΗΠΑ),
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΤΟΧΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ.
Ας σκεφτούμε κάτι ανάλογο.
Υποθέστε ότι η Τουρκία, μετά τους Αττίλα 1 και Αττίλα 2 δεν αρκέστηκε στην κατάληψη του 40% της Κύπρου, αλλά συνέχισε κάθε λίγα χρόνια να επεκτείνεται κι άλλο.
Κάποια στιγμή έφτασε να κατέχει το 50% της Κύπρου, λίγο αργότερα το 65% της Κύπρου και μετα από μερικά χρόνια το 90% της Κύπρου.
Ολα αυτά τα χρόνια οι Κύπριοι αναγκάζονται να στριμώχνονται σε όλα και λιγότερο χώρο.
Ομως η Τουρκία δεν ικανοποιείται ούτε με το 90% της Κύπρου και κάπου εκεί συλλαμβάνει την ιδέα να στριμώξει όλους τους Ελληνες Κυπρίους (κάπου 1.000.000 ψυχές) στο 2% της Κύπρου και αυτή να κατέχει το 98%.
Μάλιστα, γύρω από τους Ελληνες χτίζει και ένα τείχος, ώστε να ζουν σε ένα περιτειχισμένο γκέτο, χωρίζοντας στα δύο ακόμη και οικογένειες Ελλήνων.
Οι Ελληνες που ζουν μέσα στο γκέτο σε συνθήκες "πατείς με-πατώ σε" εξαρτώνται από τους Τούρκους, ΑΝ θα τους επιτρέψουν να φτάσει ηλεκτρικό ρεύμα, ακόμη ΑΝ θα τους επιτρέψουν να έχουν νερό.
Διότι η Τουρκία θεωρεί ότι ακόμη και εκείνο το 2% του εδάφους της Κύπρου, που άφησε στους Ελληνες, στην πραγματικότητα της ανήκει και αυτό και ότι τους κάνει και χάρη που τους "φιλοξενεί"!
Αν υπήρχε τρόπος να τους σπρώξει λίγο ακόμη και να τους ρίξει στη θάλασσα, θα το είχε ήδη κάνει....
Στις τάξεις των Ελληνοκύπριων αναπτύσσεται ένα αντάρτικο, όπως είναι αναμενόμενο σε αυτές τις περιπτώσεις. Οι πιθανότητες του όμως απέναντι στον πιο ετοιμοπόλεμο στρατό του κόσμου, είναι μηδενικές.
Κατά καιρούς κιόλας,οι Τούρκοι βομβαρδίζουν απέξω το γκέτο των Ελληνοκυπρίων, σκοτώνοντας αδιακρίτως άντρες, γυναίκες και παιδάκια, σαν "αντίποινα" στο αντάρτικο των Ελληνοκυπρίων.
Κάποια στιγμή, οι Ελληνοκύπριοι αγανακτούν από την στυγνή Κατοχή και από την πλήρη αδιαφορία της διεθνούς κοινής γνώμης (που δεν διαφέρει από καμία άλλη "κοινή") και εξορμούν προς τα έξω, με απόγνωση.
Τότε βγαίνει και η κυβέρνηση της Ελλάδος, (η κυβέρνηση που την ψήφισε το 21% των Ελλήνων ψηφοφόρων) και δηλώνει με πλήρη σοβαρότητα:
"Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα των Τούρκων στην αυτοάμυνα" δίνοντας έτσι προκαταβολικά συγχωροχάρτι στις ωμότητες και τις σφαγές που θα επακολουθήσουν, αντί να προτείνει να καθήσουν σε ένα τραπέζι οι αντιμαχόμενοι, για να βρεθεί μία αξιοπρεπής λύση διαβίωσης των Ελληνοκυπρίων.
Λέω "αξιοπρεπής" γιατί το "δίκαιη" είναι εντελώς ΑΔΥΝΑΤΟ πλέον, λόγω των τετελεσμένων που έχει δημιουργήσει η Τουρκία, με το κουβάλημα 10.000.000 Τούρκων στην Κύπρο, που έχουν καταλάβει κάθε σπιθαμή γης έξω από το γκέτο των Ελλήνων και δεν σταματάει να κουβαλάει και άλλους ακόμη!
Με την ελληνική κυβέρνηση συμπλέει και το μεγαλύτερο μέρος των υπόλοιπων πολιτικών δυνάμεων, αυτοί που ήταν μαζί της ΚΑΙ στην υγειονομική απάτη του αιώνα και που είναι μαζί της ΚΑΙ στην κλιματική απάτη (και όπου αλλού τους δώσει εντολή το ΝΑΤΟ, όπως στον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας κλπ...)
Αντιεμετικά προμηθευτήκατε;
Θα χρειαστείτε πολλά τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »