Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Τρία νεοταξικά υπουργεία που πρέπει να κλείσουν

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

τρία νεοταξικά υπουργεία που πρέπει να κλείσουν

… προέρχονται κατευθείαν από το «1984» του Όργουελ (και το τυραννικό πολίτευμα του Μεγάλου Αδελφού) και οδηγούν στον διεστραμμένο κόσμο-ψυχιατρείο της «Ατζέντας 2030» και της «μεγάλης επανεκκίνησης» των νεοταξιτών.

Πρόκειται για τα: Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου.

Οι τίτλοι τους πέρα από βαρύγδουπα κιτς είναι και εμετικοί αναδύοντας από χιλιόμετρα την ωμή προπαγανδιστική τους δυσωδία και απευθύνονται σε ανιστόρητο/άσχετο κοινό που δεν γνωρίζει τα κόλπα, τις μεθόδους και τις τεχνικές που το χειρίζονται τα νεοταξικά περιττώματα (και ως εκ τούτου είναι ευάλωτο στις παγίδες που του στήνουν).

Οι σκόπιμα υποκριτικοί, παραπλανητικοί τους τίτλοι επινοήθηκαν για να εξαπατούν και να κρύβουν τον μισανθρωπικό τους στόχο: να θέσουν το πλαίσιο για το τεχνοκρατικό ψηφιακό γκούλακ ενός δραστικά μειωμένου πληθυσμιακά πλανήτη όπου η ανθρωπότητα θα έχει αντικατασταθεί από μετανθρώπους/ζόμπι.

Όμως επειδή πλέον πολλοί γνωρίζουν το ποιόν τους, αντιλαμβάνονται τις πραγματικές τους προθέσεις:

- Δεν επιδιώκουν να εκσυγχρονίσουν ψηφιακά και να κυβερνήσουν στη βάση των συνταγματικών δικαιωμάτων/ελευθεριών αλλά να χρησιμοποιήσουν την ψηφιοποίηση ως το όπλο εκείνο που θα τους δώσει ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ έναντι του εχθρού (δηλαδή όλους εμάς) και συνεπώς τη δυνατότητα να στήσουν το παγκόσμιο τυραννικό καθεστώς.

- Δεν νοιάζονται για καμία προστασία των πολιτών αφού (όπως έχει φανεί) κάνουν τα πάντα για να την υπονομεύσουν. Ενώ επιμένουν στο κραυγαλέο ψέμα της «κλιματικής κρίσης» με σκοπό να επιβάλλουν τυραννικότατους περιορισμούς που εν τέλει θα οδηγήσουν σε ενεργειακή ένδεια, πείνα και μαζικό αποπληθυσμό.

- Δεν ενδιαφέρονται για άσυλο/μετανάστες αλλά για το πώς θα τους χρησιμοποιήσουν ως πιόνια αποσταθεροποίησης και διάλυσης των δυτικών χωρών στις οποίες τους κατευθύνουν να εισβάλουν λαθραία.

Το οργουελικό τους οικοδόμημα είναι σαθρό και αποδομείται στη βάση του: δηλαδή στην ψευδεπίγραφη γλώσσα που χρησιμοποιούν και στην παραποίηση των εννοιών. Μαζί αποδομούμε και όλο το «προσωπικό» της νεοταξικής συμμορίας (τους μπροστινούς αλλά κυρίως τους πισινούς στα παρασκήνια που καθοδηγούν).

Στόχος να ξαναχτίσουμε σε υγιή βάση όλα όσα μας διάβρωσαν και αλλοίωσαν:

- συνταγματική και δίκαιη διακυβέρνηση με γνώμονα τα εθνικά συμφέροντα και τα ατομικά δικαιώματα

- αποκατάσταση του θεσμού της Δικαιοσύνης και των θεμελιωδών υποδομών/υπηρεσιών ώστε να υπάρξει πραγματική προστασία του πολίτη

- έμπρακτη πολιτική ορθής επίλυσης του δημογραφικού: δηλαδή με στόχο τις γεννήσεις Ελλήνων και όχι με εισαγωγή και ελληνοποίηση ασιατικού και αφρικανικού πληθυσμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »