Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ο ΟΗΕ ορίζει τους «συνωμοσιολόγους» ως τον Νο1 κίνδυνο και παίρνει συνεχώς νέα μέτρα να τους καταπολεμήσει.

Ο ΟΗΕ ορίζει τους «συνωμοσιολόγους» ως τον Νο1 κίνδυνο και παίρνει συνεχώς νέα μέτρα να τους καταπολεμήσει.

Ο ΟΗΕ κήρυξε πόλεμο στις θεωρίες συνωμοσίας, περιγράφοντας την άνοδο της κριτικής σκέψης ως «επικίνδυνη», ενώ δηλώνει ότι οι θεωρίες συνωμοσίας για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Klaus Schwab πρέπει να εξαλειφθούν από το Διαδίκτυο και οι δράστες των συνωμοσιών πρέπει να φιμωθούν.

Εν τω μεταξύ, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το κράτος  διέταξε  την αστυνομία να αρχίσει να συλλαμβάνει πολίτες που ελέγχονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το έγκλημα της διάδοσης αυτού που αποκαλούν «θεωρίες συνωμοσίας» στην παγκοσμιοποιητική ελίτ.

Μην πειράζει το γεγονός ότι οι «ελεγκτές δεδομένων» είναι ως επί το πλείστον  ανεκπαίδευτοι, ανειδίκευτοι χάκερ  που εκτελούν  «ελέγχους γεγονότων» από την άνεση του υπνοδωματίου τους.

Μην κάνετε λάθος, η εντολή του Klaus Schwab για τις παγκόσμιες κυβερνήσεις να επιταχύνουν την Ατζέντα του 2030 και να πατάξουν τους θεωρητικούς συνωμοσίας λαμβάνεται σοβαρά υπόψη στις χώρες στις οποίες διείσδυσε το Παγκόσμιο Φόρουμ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα, ο Γενικός Γραμματέας Αντάνιο Γκουτέρες είπε ότι

η Ατζέντα του 2030 απειλείται επειδή οι άνθρωποι την απορρίπτουν μαζικά. Με άλλα λόγια, κερδίζουμε, η Νέα Παγκόσμια Τάξη αποτυγχάνει και η παγκόσμια ελίτ πανικοβάλλεται.

Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι για τον ΟΗΕ είμαστε ο Νο1 κίνδυνος και πως εφαρμόζει το πιο καταναγκαστικό σχέδιό του για να ελέγξει τις σκέψεις της ανθρωπότητας και να τιμωρήσει οποιονδήποτε σταθεί εμπόδιο.

Σύμφωνα με την UNESCO, « αν είστε βέβαιοι ότι έχετε συναντήσει μια θεωρία συνωμοσίας » στο Διαδίκτυο, τότε θα πρέπει να «απαντήσετε» αμέσως δημοσιεύοντας τα σχόλια με έναν σχετικό σύνδεσμο προς έναν «ιστότοπο ελέγχου δεδομένων».

Η UNESCO παρέχει επίσης συμβουλές για όποιον συναντά έναν συνωμοσιολόγο διά ζώσης. Σύμφωνα με την υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθείτε σε ένα επιχείρημα από έναν συνωμοσιολόγο. ” Οποιοδήποτε επιχείρημα μπορεί να ληφθεί ως απόδειξη ότι είστε κι εσείς μέρος της συνωμοσίας και ενισχύει αυτή την πεποίθηση . “

Η παγκοσμιοποιητική ελίτ πανικοβάλλεται.

Αξιοσημείωτα, κρυμμένη στα ψιλά γράμματα, η UNESCO παραδέχεται ότι υπάρχουν θεωρίες συνωμοσίας. Κάτω από τον τίτλο «Τι είναι μια πραγματική συνωμοσία;» Οι γραφειοκράτες του ΟΗΕ εξηγούν ότι «υπάρχουν πραγματικές συνωμοσίες, μεγάλες και μικρές» .

Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα με τον ορισμό του ΟΗΕ για μια «πραγματική» θεωρία συνωμοσίας. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν αγοραστεί και πληρωθεί εξ ολοκλήρου από την ελίτ. Και είναι η ελίτ που συνωμοτεί ενάντια στις μάζες.

Έχετε ακούσει ποτέ για το Operation Mockingbird; Στη δεκαετία του 1960, θα σε αποκαλούσαν θεωρητικό συνωμοσίας αν τολμούσες να πεις ότι η CIA κατασκόπευε δημοσιογράφους και έλεγχε τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Στην πραγματικότητα, αυτό ακριβώς συνέβαινε. Γνωρίζουμε ότι η Επιχείρηση Mockingbird ήταν μια επιχείρηση της CIA που κατασκόπευε μέλη του σώματος Τύπου της Ουάσιγκτον το 1963, το 1972 και το 1973. Επίσης πλήρωναν δημοσιογράφους για να δημοσιεύσουν την προπαγάνδα της CIA.

Στα πρώτα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου, καταβλήθηκαν προσπάθειες από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για να επηρεάσουν την κοινή γνώμη διεθνώς. Αφού η Επιτροπή Γουοτεργκέιτ της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών το 1973 αποκάλυψε παραβιάσεις εγχώριας παρακολούθησης που κατευθύνθηκαν από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, οι The New York Times το 1974 δημοσίευσαν ένα άρθρο του Σέιμουρ Χερς ισχυριζόμενοι ότι η CIA είχε παραβιάσει το καταστατικό της παρακολουθώντας ακτιβιστές, πρώην αξιωματούχους της CIA και ορισμένους νομοθέτες.

Τι γνωρίζουμε για αυτό; Το Mockingbird ανακαλύφθηκε από την Εκκλησιαστική Επιτροπή μετά το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ. Ο John F. Kennedy ηχογράφησε κρυφά τις συνομιλίες της Επιχείρησης Mockingbird στο Οβάλ Γραφείο και τώρα αποτελούν μέρος των προεδρικών ηχογραφήσεων.

Φυσικά, πρέπει να εμπιστευόμαστε όλα όσα λένε τα μέσα ενημέρωσης, σωστά; 

Αλλά απο τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 όλα έχουν χειροτερέψει. Το 2013, ο Ομπάμα υπέγραψε νομοθεσία  που κατάργησε τον νόμο για την ανταλλαγή πληροφοριών και εκπαίδευσης του 1948, γνωστό και ως νόμο Smith-Mundt.

Γιατί είναι σημαντικό?

Ο νόμος Smith-Mundt ήταν ένας λεγόμενος νόμος κατά της προπαγάνδας που εμπόδιζε το ραδιοτηλεοπτικό σκέλος της κυβέρνησης των ΗΠΑ να παρέχει εκπομπές προπαγάνδας στο αμερικανικό κοινό. Αλλά στις 2 Ιουλίου 2013, ο Ομπάμα άλλαξε πιθανόν μετά απο πιέσεις και πάλι τον νόμο, πράγμα που σημαίνει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ και η CIA μπορούν νόμιμα να διαδώσουν την ψευδή τους προπαγάνδα εναντίον των Αμερικανών πολιτών κατ επέκταση όλων όσων ανήκουν στην δυτική σφαίρα επιρροής.

Περιέργως, τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης δεν αρέσκονται να αναγνωρίζουν αυτό το γεγονός. Αλλά ταιριάζει στις κυβερνητικές υπηρεσίες και στον ΟΗΕ. Φυσικά, θα σου πουν να εμπιστευτείς τα παραδοσιακά μέσα. Όσες φορές κι αν έκαναν λάθος, ξανά και ξανά.

Στην πραγματικότητα, τα παραδοσιακά μέσα κατασκευάζουν τη πεποιθησή μας. Η δημοκρατία οργανώνεται με τη βοήθεια των παραδοσιακών μέσων που λειτουργούν ως μηχανή προπαγάνδας.

Η CIA επινόησε τον όρο «θεωρητικός συνωμοσίας» τη δεκαετία του 1950 για να δυσφημήσει όσους τολμούσαν να κάνουν ερωτήσεις έξω από το κουτί και να αμφισβητήσουν το διεφθαρμένο σύστημα.

Ο πόλεμος του ΟΗΕ κατά των θεωρητικών συνωμοσίας έχει σχεδιαστεί για να ντροπιάζει όσους από εμάς τολμούν να κάνουν ερωτήσεις έξω απο την επίσημη αφήγηση.

Αναρωτηθείτε, πότε ήταν η τελευταία φορά που τα μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν μια συνωμοσία; Αναρωτηθείτε επίσης, πότε ήταν η τελευταία φορά που τα μέσα ενημέρωσης κάλυψαν μια συνωμοσία; Η λίστα είναι ατελείωτη.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »