Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 4 Απριλίου 2019

Ασύστολη υποκρισία για την «Χαμογελαστή Επανάσταση» στην Αλγερία

Ο παραιτηθείς πρόεδρος της Αλγερίας Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα

Προσέξτε την υποκρισία γύρω από την παραίτηση του Αλγερινού ηγέτη. Οι διαδηλώσεις στην Αλγερία ήταν ειρηνικές …αλλά δεν μας εξηγούν πως συνέβη αυτό. Αντίθετα οι διαδηλώσεις των Κίτρινων Γιλέκων που είχαν τον ίδιο στόχο στη Γαλλία δεν ήταν ειρηνικές.

Την διαφορά δεν την κάνουν οι διαδηλωτές φυσικά …αλλά η στάση των Αρχών, της αστυνομίας και του Στρατού. Η «ειρηνική» παραίτηση του Μπουτεφλίκα μετά από «χαρούμενες» διαδηλώσεις… δεν ήταν παρά ένα άριστα οργανωμένο πραξικόπημα του Στρατού και της Αστυνομίας. Ο Στρατός επιδίωξε την παραίτηση του Μπουτεφλίκα …και
όχι η «Χαμογελαστή Επανάσταση» όπως την βάφτισαν… Και μόνο το γελοίο αυτό όνομα βρωμάει Soros και Μοσάντ από πεντακόσια χιλιόμετρα.

Όπως χαρακτηριστικά γελοία αναφέρει η wikipedia… η «Χαμογελαστή Επανάσταση» …ΟΔΗΓΗΣΕ τον Στρατό να ζητήσει παραίτηση του Μπουτεφλίκα. Έπεσαν πολλά εκατομμύρια στους πειναλέους του Στρατού ώστε να αποσύρουν τη στήριξή τους στον Μπουτεφλίκα. Έτσι κρατιέται το Σύστημα. Κερδίζει όποιος πληρώνει καλύτερα.

Και πόσοι γιόρτασαν αυτήν την παραίτηση; Μερικές …εκατοντάδες πολίτες. Αυτοί δηλαδή που πήραν το χαρτζιλίκι τους και μία υπόσχεση για διορισμό στο Δημόσιο.

Μία φωτογραφία από χαμηλά μερικών χαρούμενων διαδηλωτών …αρκεί για να πείσει τα πρόβατα ότι το βελούδινο πραξικόπημα έγινε με τη συναίνεση όλων των Αλγερινών…

Τα συνθήματα στα Αγγλικά φυσικά γράφτηκαν για να μεταδοθούν στις Δυτικές Χώρες από την ορχήστρα των ΜΜΕ …κι όχι για να τα διαβάσει ο Μπουτεφλίκα. Τα πρόβατα στη Δύση θα πρέπει να μπορούν να καταλάβουν την «αυθόρμητη» αγανάκτηση των Αλγερινών…

https://www.dw.com/el/%CF%84%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5%CF%86%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CE%B1/a-48173938Πηγή: dw.com

https://en.wikipedia.org/wiki/2019_Algerian_protestsΠηγή: wikipedia

Εκατοντάδες οι διαδηλωτές κι όχι χιλιάδες όπως σε άλλες χώρες …κι όμως η «επανάσταση» «πέτυχε»

https://www.naftemporiki.gr/story/1460664/algeria-ekatontades-diadilotes-panigurizoun-tin-paraitisi-tou-mpouteflika
Πηγή: naftemporiki.gr

Οι «χαμογελαστοί επαναστάτες» με τα αγγλικά συνθήματα, για να «καταλάβουμε» όλοι τι συμβαίνει στην Αλγερία



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »