Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Η γενιά των παιδιών των λουλουδιών της δεκαετίας του ’60 ’70… υπήρξε γιατί ήταν σχεδιασμένη κι ελεγχόμενη πλήρως.

Αν ούτε σε μία μικρή πόλη 50.000 κατοίκων δεν μπορεί να βρει τρόπο κανείς να επηρεάσει τις πολιτικές αποφάσεις … γιατί προωθούνται στις θέσεις εξουσίας οι πιο πιστοί υπηρέτες του Συστήματος … φανταστείτε πόσο ουτοπική κι ονειρική είναι η άσκηση επιρροής στα κέντρα αποφάσεων της Ε.Ε ή του ΟΗΕ αν ποτέ καταφέρουν να τον μετατρέψουν σε Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Όταν λοιπόν ο μπούφος Εξαρχείων … μιλάει για κατάργηση των Συνόρων (No Borders) …είναι δυνατόν να είναι τόσο ηλίθιος ώστε να πιστέψει ότι σε οποιοδήποτε τέτοιο διοικητικό μόρφωμα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων … η Ελίτ θα παραχωρήσει ελευθερίες κι εξουσίες στους λαούς;

Αυτοί που βομβαρδίζουν όποια δημοκρατία δεν ελέγχουν , αυτοί που ακυρώνουν δημοψηφίσματα για να μην χάσουν λεφτά οι τοκογλύφοι;
Είναι κανείς τόσο ηλίθιος ώστε να πιστέψει ότι θα σταματήσουν να υπάρχουν στρατιές ΜΑΤ κι ότι οι πολιτικοί δεν θα μετακινούνται με τεθωρακισμένα αυτοκίνητα και ελικόπτερα Απάτσι να τους προσέχουν από αέρος;
Είναι ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ηλίθιοι ή μήπως η «επαναστατική» χρήση κάνναβης έχει διαλύσει τους

νευρώνες του πλαστικοποιημένου εγκεφάλου τους ;

Η γενιά των παιδιών των λουλουδιών της δεκαετίας του ’60 και του ’70… υπήρξε γιατί ήταν σχεδιασμένη κι ελεγχόμενη πλήρως . ΟΛΟΙ αγόραζαν ναρκωτικά από συγκεκριμένα κέντρα παρασκευής και ήταν πελάτες σε συγκεκριμένες δισκογραφικές εταιρίες , αναγνώστες συγκεκριμένων εκδόσεων και πήγαιναν σε συγκεκριμένα φεστιβάλ . Πελάτες ήταν δηλαδή … όχι επαναστάτες.

Όσο κάποιοι συνήθεις ύποπτοι θησαύριζαν από τους μπούφους εκείνης της εποχής … τους άφησαν να πιστεύουν ότι κάνουν επανάσταση σε ελεγχόμενους χώρους …

Η γενιά των παιδιών των λουλουδιών της δεκαετίας του '60 '70... υπήρξε γιατί ήταν σχεδιασμένη κι ελεγχόμενη πλήρως .9

Έκαναν «επανάσταση» … κατουρώντας στη φύση και κάνοντας σεξ με αγνώστους υπό την επήρεια LSD και οι πραγματικοί καθοδηγητές τους πήγαιναν ταμείο … σε μαύρες θωρακισμένες λιμουζίνες φορώντας μαύρες γραβάτες και κουστούμια πολλών χιλιάδων δολαρίων.

Λουλουδάκια , πεταλουδίτσες , make love not war και από τότε έγιναν άλλοι 200 πόλεμοιμε την υπογραφή όσων παρίσταναν τους εκπροσώπους του κινήματος της Ειρήνης που στο μεταξύ έγιναν Γερουσιαστές ή Υπουργοί και μέτοχοι της Goldman Sachs.



Κάπως έτσι έκαναν επανάσταση στα Εξάρχεια και στις φοιτητικές κατασκηνώσεις όλοι αυτοί οι φωστήρες που σήμερα υπογράφουν μνημόνια στα τυφλά , που ετοιμάζονται να πουλήσουν ότι κατέχει το Ελληνικό Δημόσιο, που μας χρεοκόπησαν και μας κατέστησαν υπόδικους και φοροφυγάδες ή μετανάστες για ένα μεροκάματο.

Η γενιά των παιδιών των λουλουδιών της δεκαετίας του '60 '70... υπήρξε γιατί ήταν σχεδιασμένη κι ελεγχόμενη πλήρως .7


Οι τοκογλύφοι έχουν ταΐσει «επαναστατικό» σανό αμέτρητες γενιές.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »