Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Προσοχή στην ψευτο «Χριστιανική ακροδεξιά» του Σιωνιστή Steve Bannon

O Σιωνισμός διαφημίζει τη νέα του μαριονέτα. Μετά την «ακροδεξιά» της Μοσάντ που σκοτώνει φιλοπαιλαιστίνιους στο όνομα του Ισραήλ …

ο πρώην εκδότης της σιωνιστικής ιστοσελίδας Breitbart και πρώην υπάλληλος της Goldman Sachs … στήνει μία «Χριστιανική ακροδεξιά» στην Ευρώπη που θα επιτεθεί στο Βατικανό (!) …γιατί λέει ο Πάπας εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους λαθρομετανάστες.
Προσοχή στην ψευτο «Χριστιανική ακροδεξιά» του Σιωνιστή Steve Bannon44

Προσοχή στην ψευτο «Χριστιανική ακροδεξιά» του Σιωνιστή Steve Bannon66

Στο μεταξύ ο Bannon δεν είναι καν Ευρωπαίος … και δεν
του εμπιστεύθηκαν τυχαία την ιστοσελίδα Breitbart η οποία ταϊζει «ακροδεξιό» σανό στους Αμερικάνους (ενάντια στο Ισλάμ, ενάντια στους gay …όμως Ζήτω ο Σιωνισμός και το Ισραήλ! )



Ο Bannon προέρχεται από τη σελίδα Breitbart που είναι ελεγχόμενη από περιούσιους … αλλά θέλει να καπελώσει τους λευκούς, ρεπουμπλικάνους και ρατσιστές σε ελεγχόμενο χώρο. 

Προσοχή στην ψευτο «Χριστιανική ακροδεξιά» του Σιωνιστή Steve Bannon4

Ακόμα και η ΕΡΤ-Μοσάντ έσπευσε να μας διαφημίσει ότι ο Steve Bannon, πρώην σύμβουλος του Trump , έρχεται στην Ευρώπη να δημιουργήσει κίνημα στο οποίο θα ενώσει τους δεξιούς κι ακροδεξιούς ενάντια στην αριστερή ΜΚΟ του Soros που λέγεται Open Society Foundation…τη μαμά του ΣΥΡΙΖΑ. Μην βιαστείτε να χαρείτε όσοι αντιπαθείτε τον Soros.

H “κερδοφόρος” ΕΡΤ που μας ληστεύει για να μας εξαπατά με ψέμα και προπαγάνδα … ξέχασε να μας πει ότι ο Steve Bannon ήταν διευθυντής της ιστοσελίδας Breitbart που ίδρυσαν σιωνιστές με σκοπό την υπεράσπιση του Ισραήλ και τη διάδοση του Σιωνισμού στους ακροδεξιούς κύκλους. Ξέχασε να μας πει ότι ο Steve Bannon ήταν και στέλεχος της Goldman Sachs.

Προσοχή στην ψευτο «Χριστιανική ακροδεξιά» του Σιωνιστή Steve Bannon

Αντιλαμβάνεστε πόσο μακριά βλέπουν οι τοκογλύφοι;

Βλέπουμε δηλαδή πως οι τοκογλύφοι δημιουργούν κινήματα εκ του μηδενός … όπου συμπτωματικά ο Σιωνισμός είναι πάντα εκτός κάδρου ενώ οι εχθροί των κινημάτων συμπτωματικά είναι κι εχθροί των τοκογλύφων.

ΝΑΤΟική Αριστερά του Soros εναντίον ΝΑΤΟικής Ακροδεξιάς του Bannon.

Τα μάτια σας ανοιχτά… Θα ακούγονται σαν Χριστιανοί αλλά δεν θα είναι , θα ακούγονται σαν πατριώτες αλλά δεν θα είναι.

Ήδη με τα χτυπήματα του Tarrant κατάφεραν να ανεβεί η ένταση μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων και τώρα με το χτύπημα στη Σρι Λάνκα το μίσος κορυφώνεται .

Και στις δύο περιπτώσεις … στο μυαλό των δολοφόνων (Tarrant και ISIS) δεν υπήρχε ούτε Σιωνισμός , ούτε Ισραήλ ούτε Νέα Τάξη ούτε τοκογλύφοι… για ευνόητους λόγους.

Θα μεταλλάξουν τους ακροδεξιούς της Ευρώπης ώστε αυτοί να χειροκροτούν κάθε φορά που το Ισραήλ θα ανατινάζει σχολεία γεμάτα παιδάκια στη Γάζα. 


Ακόμα κι ο Ρατσισμός θα είναι ελεγχόμενου και κατευθυνόμενου τύπου. Θα στρέφεται σταθερά εναντίον των Μουσουλμάνων όλου του κόσμου αλλά ποτέ εναντίον των σιωνιστών … 

( Δε μιλάμε για μίσος προς τους λαθροεισβολείς στην Ευρώπη που οι γνήσιοι Μουσουλμάνοι τους πολέμησαν σε Ιρακ – Συρια – Λιβυη και τους έδωσαν πόδι αλλά για ολόκληρο τον ισλαμικό κόσμο περίπου 2 δις ανθρώπων πάνω στον πλανήτη)

Θα κατασκευάσουν χιλιάδες Breivik που θα εκτελούν ακόμα και τους φιλοπαλαιστίνιους ή όσους στηρίζουν το κίνημα BDS που μποϊκοτάρει προϊόντα που παράγονται στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.
Οι τοκογλύφοι θέλουν ακόμα και ορισμένους που αυτοαποκαλούνται Εθνικοσοσιαλιστές να τους κάνουν υπηρέτριες του Σιωνισμού βλεπε Ουκρανία.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ