Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας


Αναλυτικότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/pg/macedoniarally/posts/



Νέο κάλεσμα σε συλλαλητήριο στο Σύνταγμα το Σάββατο στις 16:00, την ώρα της ψήφισης στη Βουλή της πρότασης μομφής που έχει καταθέσει η αξιωματική αντιπολίτευση, καλεί η Επιτροπή για την Προάσπιση της Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων και για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. 

«Ένα μέρος της κυβέρνησης, που δεν έχει την απαιτούμενη δημοκρατική νομιμοποίηση, ξεπουλάει το όνομα της Μακεδονίας», αναφέρεται.

Η Επιτροπή χαρακτηρίζει ντροπιαστική τη συμφωνία, καθώς «δίνουμε γραπτώς την έγκρισή μας στους Σκοπιανούς να αυτοαποκαλούνται "Μακεδόνες" και η γλώσσα τους "Μακεδονική"». Η Επιτροπή για την Προάσπιση της Ελληνικής Μειονότητας των Σκοπίων και την Προάσπιση της Ελληνικότητας της Μακεδονίας, προσκαλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες έξω από την Ελληνική Βουλή, στο Σύνταγμα, το απόγευμα του Σαββάτου 16 Ιουνίου 2018 με κορύφωση στις 16:00, όταν θα διεξάγεται η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

«Η ελληνική κυβέρνηση το μόνο που φοβάται είναι τα συλλαλητήρια και την οργή του ελληνικού λαού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή:
http://www.pontos-news.gr/article/180443/nea-sygkentrosi-sto-syntagma-savvato-gia-skopiano



Δες και,


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ