Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΛΑΦΟΣ...!!! Αλλάζουμε Ονομασία σε Αεροδρόμια και ΠροΪόντα... Φεύγει ο Παύλος Μελάς από τα βιβλία που θα ξεσκονίζουν οι Σκοπιανοί...!!!

Ανοικτούς λογαριασμούς για το μέλλον αφήνει η συμφωνία με τα Σκόπια για την ονομασία, τους οποίους θα βρίσκουμε μπροστά μας για αρκετά χρόνια.
pentapostagma.gr_ Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα εμπορικά σήματα, τα οποία θα βρίσκονται επί 3 χρόνια στον «αέρα», ενώ μετά από αυτά καμία πλευρά δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί κατ’ αποκλειστικότητα τον όρο «Μακεδονία».

Η συμφωνία Τσίπρα-Κοτζιά προβλέπει πως το αεροδρόμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη μετά από 3 χρόνια θα πρέπει να μετονομαστεί σε «ελληνικό αεροδρόμιο Μακεδονία».
Αντίστοιχη αλλαγή ονομασίας πρέπει να γίνει και στον… μακεδονικό χαλβά, ο οποίος θα λέγεται «ελληνικός μακεδονικός χαλβάς»!
Εντύπωση προκαλεί ότι η
διακριτική ονομασία των Σκοπίων (η αντίστοιχη με το ελληνικό GR) δεν αλλάζει και θα παραμείνει MK ή MKD από το “Macedonia”.
Αυό σημαίνει επίσης ότι οι αθλητικές ομάδες θα μπαίνουν στα γήπεδα με τα διακριτικά της «Μακεδονίας» .

Θα ξαναγραφτεί όμως και η… Ιστορία, καθώς μία επιτροπή θα εξετάσει όλα τα βιβλία στα σχολεία και θα αποφασίσει για αλλαγές σε βιβλία-χάρτες- άτλαντες, όχι μόνο στα Σκόπια, αλλά και στην… Ελλάδα, καθώς οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν ότι έχουμε σχολική ύλη με στοιχεία… αλυτρωτισμού.

Επίσης η συμφωνία προβλέπει ότι αν ένα μέρος από τα δύο ενοχλείται από κάποιο σύμβολο της άλλης πλευράς, αυτή υποχρεούται να το αλλάξει!
Λογικό, κατόπιν όλων αυτών των παράδοξων, να εκφράσει την προσδοκία ή Κάτια Μακρή να μην μας ζητηθεί τουλάχιστον να αλλάξουμε… τον Ήλιο της Βεργίνας.

antipliroforisi

amethystos 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ