Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Έκτακτο. Η Ρωσία εισέρχεται επίσημα στο χορό της συριακής επίθεσης στη νοτιοδυτική Συρία

 Οι Τρεις Σωματοφύλακες (οι οποίοι είναι τέσσερις), οι ΗΠΑ, η Γαλλία, η Μεγάλη Βρετανία και το Ισραήλ, θα επέμβουν πάλι για να σώσουν τους τρομοκράτες τους και αυτή τη φορά με ποιο πρόσχημα, αφού πάντα αισθάνονται την ανάγκη να εφεύρουν ένα;

Τις επόμενες ώρες και μέρες, να περιμένουμε έναν κατακλυσμό ψεύτικων ειδήσεων από τα ειδικευμένα στα fake news μέσα μαζικής ενημέρωσης που θα μας πλημμυρίσουν με ιστορίες σφαγών και παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που παρέχονται από το προσάρτημα OSDH της MI6, ή από τα Λευκά Κράνη.

Λοιπόν, τι θα λέγατε για μια χημική επίθεση από το συριακό στρατό ακριβώς τη στιγμή που θα ήταν έτοιμός να εξοντώσει τους τελευταίους τρομοκράτες;

Ωστόσο, όποια και αν είναι η αντίδρασή τους, εκτός αν
υπάρχει ολίσθηση που μπορεί να οδηγήσει σε διεύρυνση της σύγκρουσης, θα έχει ελάχιστη πιθανότητα να αλλάξει η πορεία των γεγονότων, στο μέτρο που ο Συριακός Αραβικός Στρατός είναι αποφασισμένος να ανακαταλάβει το έδαφος του όπως το έχει πράξει στη ανατολική Γκούτα.


syria.liveuamap.com,
σήμερα 24.6.2018, 15.00 ΩΕ

Απόψε (23/6) ο ρωσικός στρατός εισήρθε επίσημα στην επίθεση στη νοτιοδυτική Συρία, δήλωσε μια πηγή στο Al-Masdar από το διοικητικό συμβούλιο της Ντεραά.
Οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις απόψε διεξήγαγαν μια μαζική επίθεση στη βορειοανατολική Ντεραά, στοχεύοντας αρκετές περιοχές που ελέγχονται από τους τζιχαντιστές αντάρτες.
Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στο φρούριο της κυβέρνησης στην Ισραία, οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις διεξήγαγαν πάνω από 20 αεροπορικές επιδρομές σε όλη τη βορειοανατολική Νταραά απόψε.

Η πηγή δήλωσε στον Al-Masdar ότι οι ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις διεξήγαγαν συγκεκριμένες αεροπορικές επιδρομές στις πόλεις Masikah, Aeeb και Busra Al-Harir.
Πρόσθεσαν ότι η πλειονότητα των αεροπορικών επιδρομών έγιναν στο τζιχαντιστικό φρούριο της Busra Al-Harir, το οποίο βρίσκεται ακριβώς ανατολικά της Ισραίας.
Αυτή η επίθεση από τις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις έρχεται μόλις 48 ώρες αφότου το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέδωσε αυστηρή προειδοποίηση προς τις ρωσικές και συριακές κυβερνήσεις σχετικά με την κλιμάκωση της επίθεσης τους στη νοτιοδυτική Συρία.


Άρθρο προέλευσης:  
Breaking: Russia officially enters southwest Syria offensive despite US
Al Masdar News
Μετάφραση από γαλλικά: Κριστιάν Ακκυριά
reseauinternational
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ