Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 27 Ιουλίου 2017

Υεμένη: Πάνω από 600.000 κρούσματα χολέρας μέχρι το τέλος του έτους

Στην Υεμένη θα μετρούν 600.000 κρούσματα χολέρας μέχρι το τέλος του χρόνου και οι «καλοί» μας σύμμαχοι Αμερικάνοι και Άγγλοι παρέα με τους «καλούς» Σαουδάραβες αποκεφαλιστές ...συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τη φτωχή αυτή χώρα ασταμάτητα με πρωτεργάτη ... τον νομπελίστα για την Ειρήνη Obama φυσικά.


Οι δε «ευαισθητούληδες» της «αριστεράς» της Μοσάντ... μπορεί να θυμούνται κάθε χρόνο έναν Φύσσα, έναν Γρηγορόπουλο... αλλά οι εκατοντάδες χιλιάδες νεκροί που άφησαν πίσω τους οι μαριονέτες του Soros και των Rothschild ...σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν λόγο ανησυχίας και προβληματισμού.


Ο μεγαλύτερος καημός των «ευαισθητούληδων» ήταν να εκλεγεί οπωσδήποτε η Χίλαρι Κλίντον ...που
είχε φυσικά χορηγούς τους Rothschild.


--------------------------


Πηγή: newsit.gr
Η επιδημία χολέρας στην Υεμένη, που έχει προκαλέσει ήδη περισσότερους από 1.800 θανάτους. Ωστόσο η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού εκτιμά ότι τα κρούσματα μπορούν να ξεπεράσουν ακόμα και τα 600.000 μέχρι το τέλος του 2017. 


Ένας στοους 45 μπορεί να προσβληθεί από την ασθένεια έως τον Δεκέμβριο, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η οργάνωση, η οποία υπογράμμισε ότι αυτή θα ήταν «η άμεση συνέπεια μιας σύγκρουσης που κατέστρεψε τις πολιτικές υποδομές και γονάτισε το σύστημα υγείας». 


Η ανακοίνωση εκδόθηκε με την ευκαιρία της επίσκεψης του προέδρου της ΔΕΕΣ, Πέτερ Μάουερ, η οποία ξεκίνησε από το Άντεν (νότια) και θα τον οδηγήσει στην Ταέζ (νοτιοδυτικά) και στη συνέχεια στην πρωτεύουσα Σαναά. Στη χώρα μαίνεται πόλεμος ανάμεσα στην κυβέρνηση που υποστηρίζεται από έναν αραβικό συνασπισμό υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας και σιίτες αντάρτες Χούτι που κατηγορούνται ότι έχουν διασυνδέσεις με το Ιράν. 


Η χολέρα επανεμφανίστηκε τον Απρίλιο έπειτα από μια πρώτη επιδημία πέρυσι και η σύγκρουση περιπλέκει τις παραδόσεις φαρμάκων και την άφιξη της διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας. 


Μετά την επέμβαση, τον Μάρτιο του 2015, του αραβικού συνασπισμού, οι συγκρούσεις προκάλεσαν περισσότερους από 8.000 θανάτους, κυρίως αμάχων, ενώ περισσότεροι από 44.500 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί. 


Η κατάσταση επιδεινώθηκε περαιτέρω με την εμφάνιση της επιδημίας χολέρας στη χώρα, όπου, από τα τέλη Απριλίου, 370.000 ύποπτα κρούσματα έχουν καταγραφεί και 1.828 άνθρωποι έχουν πεθάνει. 
Πηγή: ΑΠΕ


Πηγή: theintercept.com




Πηγή: blogs.wsj.com

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ