Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Ιστορία Τρόμου




Ο Υπουργός βρόντηξε το χέρι του στο γραφείο, κάνοντας το πορτραίτο του Στάλιν να ανατραπεί, με τη μούρη προς τα κάτω μάλιστα. "Αυτό είναι απαράδεκτο! ¨Εχουμε κράτος ή δεν έχουμε";

Ο καταδότης με την κουκούλα έκανε ένα βήμα πίσω, φοβισμένος. «Αρχοντα, εγώ σας ενημέρωσα… μήπως θα μπορούσατε τώρα….»

..."Δώστου την πρέζα του", είπε αυστηρά ο Υπουργός στον υπασπιστή του. "Και πάρε μου τώρα τον αρχηγό της Αστυνομίας. `Η του ύψους, ή του βάθους!" βροντοφώναξε ο Υπουργός, έχοντας προφανώς διαβάσει περισσότερο Λουντέμη απ’ όσο θα έπρεπε.
Ο αρχηγός της Αστυνομίας, χτύπησε προσοχή ώστε να ακουστεί ο ήχος από το τηλέφωνο και μούγκρισε: «Διατάξτε υπουργέ!»

" Ακου να δεις, σύντροφε, αν είναι να κάνω εγώ τη δική σου δουλειά να μου το πεις να βάλω άλλον στο πόστο σου. Μάζεψε τις μπαλαρίνες σου τώρα αμέσως και τρεχάτε, γιατί σε βλέπω στο Νευροκόπι να αρχειοθετείς τροχαίες παραβάσεις… "

Ο Αρχηγός διαβεβαίωσε τον Υπουργό και κάλεσε αμέσως το Υπ. Οικονομικών για περαιτέρω συνεργασία και πληροφόρηση. Συναγερμός σήμανε στο Α.Τ. Πλατείας Κλαυθμώνος, ξεκλειδώθηκαν οι οπλοθήκες, αλεξίσφαιρα και κράνη φορέθηκαν και σε πέντε λεπτά όλη η δύναμη είχε παραταχθεί στο προαύλιο.

" `Ανδρες, είμαι περήφανος που σήμερα θα γράψουμε ιστορία. Μας ανέθεσαν το
υπέρτατο καθήκον, ετοιμαστείτε, πάρτε τηλέφωνο και αποχαιρετίστε τους δικούς σας, γιατί η μάχη θα είναι σφοδρή. Πάρτε βήμα, ένα στ’ αριστερόου! "

Οι άνδρες του Α.Τ. Κλαυθμώνος αθόρυβα έφτασαν επί τόπου, πήραν θέσεις, απέκλεισαν με ταινίες όλη την περιοχή της επιχείρησης και έστησαν ενέδρα. Ο κινέζος με τις μαύρες σκουπιδοσακούλες γεμάτες λαθραία πάνω στο καθισμένο από το βάρος σκουτεράκι του, απόρησε: «What the fuck again? Ale you selious?»

Πηγαίνετε πίσω κύριε, αστυνομική επιχείρηση.

Κινδυνεύετε… .

Βλαστημώντας ο κινεζος έστριψε το σκούτερ, κοντοστάθηκε και ψώνισε μια κούτα Marlboro από τον Πακιστανό τσιγαρά που είχε γίνει φόρτωμα στους ακροβολισμένους αστυνομικούς. " Καλό τσιγκάρα, όκι κινέζικο", του’ πε ο Πακιστανός, συμπληρώνοντας: "¨Εκω και σιντί τοντορίντο…" ¨Όχι, δεν ακούει Θεωδορίδου ο κινέζος… ούτε ξοδεύει για σιντί, ούτε χαρτί υγείας δε χρειάζεται, πιο φτηνά του' ρχεται να σκουπίζεται με το εμπόρευμά του. Γκαζώνει κι απομακρύνεται. Το ίδιο και ο Ουζουμπουριανός πλασιέ παπουτσιών, ο Νιγηριανός πρεζέμπορος και άλλοι τρεις καθαριστές παρμπρίζ αγνώστου εθνικότητας. «Φυγετε από’ δω, κινδυνεύετε»!

Μουρμουρώντας διάφορα, «εντώ μου καλάτε ντουλειά μου, έκω μαγκαζί», «ντιώκνει εμένα που είμαι μαύρο, τον άλλο που είναι αλμπανό ντε τον ντιώκνει» δείχνοντας το φανάρι, τελικά όλοι απομακρύνονται πίσω από τις ταινίες της Ασφάλειας, βλαστημώντας σε πενήντα διαφορετικές γλώσσες.

Τι χώρα είναι αυτή, δεν μπορείς ούτε να βγάλεις τίμια το ψωμί σου…

¨Ολοι έχουν στηθεί στην πλατεία και οι κάννες στρέφονται προς το κέντρο της όπου δεσπόζει ένα κακόγουστο γλυπτό που παριστάνει κάτι οργισμένα ανθρωποειδή με υψωμένες γροθιές – σίγουρα οργισμένα με τα περιστέρια που τα καταχέζουν.
Εξήντα άνδρες, πάνοπλοι, με τον ιδρώτα να τρέχει στα μέτωπά τους. Το κοινό επιτελείο των υπουργείων Αστυνομίας, ¨Αμυνας και Λαικής Κρατονομίας και του Σώματος Δίωξης Κεφαλαιοκρατικού Εγκλήματος, έχει εστιάσει στην πλατεία που την βλέπουν από κάμερες ασφαλείας και δορυφόρο. Τρώνε τα νύχια τους από την αγωνία. Ο "τόπος" κρέμεται από μια κλωστή αυτή τη στιγμή.
Πρέπει να επιτύχουμε ή να πεθάνουμε. Για το λαό. Για τον τόπο.

Και τότε, ακριβώς στο μέρος και την ώρα που ο κουκουλοφόρος ρουφιάνος είχε αποκαλύψει στον Υπουργό λίγα λεπτά νωρίτερα, ξεπρόβαλλε ο τρομοκράτης. Σα να μην συμβαίνει τίποτα, στήνει τον οπλισμό του στην άκρη του πεζόδρομου και ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη διαβολική φονική του συσκευή.

ΑΚΙΝΗΤΟΣ! ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ! ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ!

Το ελικόπτερο ρίχνει σχοινιά και κατεβάζει έξη καταδρομείς, ενώ άλλοι τριάντα άνδρες ξεπετάγονται από τους θάμνους και τελικά ακινητοποιούν τον τρομοκράτη, τον ξαπλώνουν χάμω και του περνούν χειροπέδες. `Αλλοι δέκα, με τον πυροτεχνουργό μπροστά εξουδετερώνουν το οπλοστάσιό του ενώ οι υπόλοιποι απομακρύνουν περαστικούς και περίεργους με αγριοφωνάρες.
Δεμένος σαν σαλάμι, ο ύποπτος προσάγεται στον αρχηγό της Αστυνομίας, ενώ υποχρεώνεται να πέσει στα γόνατα. Χαμογελαστός πλέον ο αρχηγός, πλησιάζει το γονατισμένο άνδρα και του τραβάει απαλά το αυτί, με το ύφος της δασκάλας που ξετρύπωσε τον ταραξία μεταξύ τριάντα μαθητών.

Ώστε πουλάμε κάστανα χωρίς άδεια, σύντροφε ;

Τι το πέρασες εδώ πέρα, νομίζεις ότι καθένας μπορεί να κάνει ό,τι γουστάρει;

Και όσο μπορούσε πιο δυνατά, για να τον ακούνε όλοι:

"Αυτός ο τόπος, δεν χρειάζεται κάτι τύπους σαν κι εσένα, το κατάλαβες;

Μπορούσες να βγάλεις το ψωμί σου με χίλιους δυο τρόπους κι εσύ μας κλέβεις, κλέβεις το ΦΠΑ, κλέβεις τα δημοτικά τέλη, κλέβεις το τέλος επιτηδεύματος, κλέβεις την εισφορά αλληλεγγύης. Τα βλέπεις αυτά τα παιδιά; "

Και δείχνοντας τους πακιστανούς, μογγόλους, ινδιάνους, αφγανούς, σομαλούς, μαροκινούς, σενεγαλέζους, μαορί, αζτέκους και εσκιμώους μικροπωλητές που απορημένοι έχουν αφήσει κάτω την πραμάτεια τους και παρακολουθούν την επιχείρηση σκούπα, εξηγεί ότι χάρη σ’ αυτόν εδώ τον κλέφτη τον καστανά, κανείς τους δεν θα λάβει επίδομα ανεργίας, παρασιτίας, προσφυγίας και ό,τι άλλο προβλέπει ο νόμος να λάβουν.

" Θα έπρεπε να τον κρεμάσουμε εδώ, σ’ αυτό το Ελγίνειο (δείχνοντας το κακόγουστο γλυπτό) αλλά εμείς είμαστε κράτος, δεν είμαστε μπανανία.
Θα τον χρεώσουμε όμως με όλα όσα προβλέπει ο νόμος: Αυτοτελές πρόστιμο, καταλογισμό ΦΠΑ, τεκμαρτό εισόδημα, παράνομο πλουτισμό, θα του κατασχέσουμε τη φουφού, τα κάστανα, θα πάει στο λογιστή αύριο το πρωί και θα χρωστάει στο Δημόσιο περισσότερα από όσο κάνει η βίλα του Βαρουφάκη και του Μητσοτάκη μαζί. Και το έγκλημά του, μόλις πληροφορήθηκα ότι θα μεταφερθεί σύντομα ως θεατρική παράσταση από τον Υπουργό Αλήθειας και Λαικής Συνείδησης, σύντροφο Λάκη Λαζόπουλο, για να μάθει ο λαός ότι εμείς, με του λαού τα δικαιώματα, δεν παίζουμε.

Πάρτε τον!

(χειροκρότημα, αυλαία)

...οι κομμάντος μαζεύουν τα σχοινιά, οι περαστικοί αγοράζουν και πάλι ανενόχλητοι παπούτσια, τσιγάρα, μπάφους, κινητά, τσάντες και κοσμήματα καθώς ο κινέζος έχει επιστρέψει και έχει απλώσει κάτω το φορτίο του σκούτερ, μαζί με μια μεγάλη ταμπέλα από χαρτόνι.

SALES, 50% OFF! ενώ ένας πατέρας δείχνει στο παιδάκι του τον αμπαλαρισμένο κακοποιό λέγοντας: Μάθε παιδί μου να γλύφεις, να διαπλέκεσαι, να πατάς επί πτωμάτων, να αρπάζεις τη μπουκιά των άλλων από το στόμα και συνάμα, να φαίνεσαι πάντα ότι είσαι και θύμα από πάνω, αλλοιώς θα καταντήσεις κι εσύ έτσι: Καστανάς.



το είδα

1 σχόλιο:

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »