Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Το σύστημα έχει καταπληκτικές ικανότητες στο να μας κάνει να υποστηρίζουμε τη δική του ατζέντα ενάντια στα δικά μας συμφέροντα. ...

Πόσες πορείες οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τους 100.000 νεκρούς Σύριους που προκάλεσαν οι μισθοφόροι του Ισραήλ;

Δείτε πόσες γραμμες αφιέρωσε για τα 41 δολοφονμένα μωρά στην Χομς η ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν τολμούν να αναφέρουν καν ΠΟΙΟΙ ανατίναξαν το σχολείο στη γειτονιά των Αλαουιτών; (Ο Άσαντ είναι Αλαουίτης οπότε καταλαβαίνουμε ) 

Όμως ΟΥΤΕ μία κακή λέξη στην παγερή περιγραφή αυτού του εγκλήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ. 41 παιδάκια...ΕΧΑΣΑΝ τη ζωή τους . Δεν τα δολοφόνησαν, δεν τα ανατίναξαν , δεν τα ακρωτηρίασαν...απλά έχασαν τη ζωή τους ...έτσι από μόνα τους...από ατυχία...αφήνει να εννοηθεί ο ΣΥΡΖΑ στους αριστερούς λοβοτομημένους οπαδούς του)

Και ξαφνικά ανακάλυψε ο καθεστωτικός τύπος τις ηρωίδες του Κουρδιστάν και γεμίσαμε με γλαφυρές ιστορίες ώστε να πάρουμε θετική στάση απέναντι στην αλλαγή συνόρων που επιδιώκουν οι Σιωνιστές....
Η αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει από μόνη της (βρωμάει δίκτυα SOROS) ... και όπως πάντα... οι "αγώνες" του ΣΥΡΙΖΑ ...ταυτίζονται "συμπτωματικά" με τις
επιθυμίες του Ισραήλ. ...




Είτε αυτοί αφορούν τον αντισημιτισμό, είτε τα ναρκωτικά ,είτε την ατζέντα gay ,είτε το Κουρδικό . Μπορεί να ξεκινούν δήθεν από διαφορετικές αφετηρίες ...αλλά η ατζέντα του Σιωνισμού στηρίζεται οριζόντια από όλα τα δήθεν διαφορετικά κόμματα.

Μόνο που την απώλεια εδαφών της Τουρκίας ...που μας υποχρεώνουν να στηρίξουμε οι πράκτορες που παριστάνουν τους πολιτικούς μας ... υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ... να την πληρώσουμε πολύ ακριβά...στη Θράκη.

Στην Θράκη που ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε την Ρομά Σουλειμάν απ΄το ψηφοδέλτιό του...γιατί απλά δήλωσε Ελληνίδα ενώ το σενάριο της Μοσάντ λέει ότι όλοι εκεί είναι ένα ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ όπως ανέφερε ΜΗ διεγραμμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Επιβραβεύθηκε δηλαδή ο πράκτορας που αποκαλεί ΤΟΥΡΚΟΥΣ όλους τους μουσουλμάνους της Θράκης (Πομάκους, Ρομά κλπ) ...



Τα σκατόψυχα ζόμπι του Σιωνισμού...είναι παντού. Κι εκεί πολύ εύκολα μπορούν να ξεσηκωθούν οι σκόπιμα καταπιεσμένοι και περιθωριοποιημένοι μουσουλμάνοι που αισθάνονται κανονικοί Τούρκοι ...αφού η Ελλάδα τους υποχρεώνει με ΝΟΜΟ να διδάσκονται με τα βιβλία της Τουρκικής Παιδείας. (με νόμο της Χούντας του 1968, βλέπε Ελληνοτουρκικά Μορφωτικά Πρωτόκολλα) .

Η Τουρκία (κι εννοώ τον λαό ,κι όχι τους σιωνιστές Κεμαλιστές) ... θα θυμούνται για καιρό την ασυνείδητη αυτή στήριξη των σχεδιασμών του Ισραήλ από τους πουλημένους πολιτικούς μας.

Το σύστημα έχει καταπληκτικές ικανότητες στο να μας κάνει να υποστηρίζουμε σαν τρελοί τη δική του ατζέντα ...ενάντια στα δικά μας συμφέροντα. Ξέρουν να μας κάνουν να βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.

Η Νέα Ταξη χωρίς τη δική μας στήριξη ...θα είχε αποσυντεθεί από καιρό.

Αλλά η ηλιθιότητα ημών των θυμάτων της Νέας Τάξης...της δίνει φτερά και θα πετύχει τους στόχους της νωρίτερα κι από το αναμενόμενο.

Σ.Σ....
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ