Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ὀμπρὸς νὰ σφαγιασθοῦμε, ἀκόμη μία φορά, γιὰ νὰ ἐξυπηρετηθοῦν οἱ …«περιούσιοι»!!!

 Η τέχνη των Σιωνιστών του να καθιστούν και να μετατρέπουν τα ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ προβλήματα σε …ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ώστε το κόστος επιλύσεως,οικονομικό και πολιτικό, να μην τους επιβαρύνει και να μην τους στοχοποιεί ούτε κατ’ ελάχιστον, είναι πλέον διακριτή.

Ζητούσαν από τους Τούρκους να αποτρέψουν την Ανεξαρτησία της Κύπρου.
Κι ενώ οι Τούρκοι πολιτικοί δήλωναν ότι ΔΕΝ υπάρχει θέμα Κύπρου για την Τουρκία, οι «Αγγλοι» (βλέπε Rothschild) κατάφεραν να προκαλέσουν την εισβολή του Τουρκικού στρατού στην Κύπρο.Ὀμπρὸς νὰ σφαγιασθοῦμε, ἀκόμη μία φορά, γιὰ νὰ ἐξυπηρετηθοῦν οἱ ...«περιούσιοι»!!!

Ομοίως ζητούν από τους Τούρκους να αποτρέψουν την
κατάληψη Συριακής πόλεως από την ISIS, βομβαρδίζοντας τους Ισλαμιστές, αντί οι Ισραηλινοί να βομβαρδίσουν οι ίδιοι θέσεις της ISIS.
Ζητούν από εμάς, από την ΕΕ, από τις ΗΠΑ να υπερασπιστούν τις εξέδρες τους και τα συμφέροντα του Ισραήλ στην ΑΟΖ της Κύπρου, για να μην επιβαρυνθούν οι ίδιοι  ούτε με ένα …δολάριο!!!.


Διαβάστε προσεκτικά το κίτρινο κομμάτι του άρθρου που αφορά στον ξεριζωμό των Ελλήνων της Πόλεως, καθώς και το υπόλοιπο του άρθρου .

Θα καταλάβετε πόσο εκδικητικοί, αδίστακτοι κι αιμοβόροι είναι οι …«σύμμαχοί» μας, οποιαδήποτε στιγμή επιδείξουμε κάποια ανυπακοή. (βλέπε Ανεξαρτησία της Κύπρου)


Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ