Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

«Δωρεάν» θεάματα, μὲ χορηγοὺς τράπεζες, γιὰ τὸ …«καλό» μας!!!

Όταν βλέπει κανείς τόσο πολύ …θέατρο, χωρίς να πληρώνει είσοδο,  κανονικά θα πρέπει να υποπτεύεται ότι …κάτι δεν πάει καλά!!!

Η εφημερίδα των πρακτόρων στηρίζει την …«επανάσταση» της καθαρίστριας του Δημοσίου.
Τραγουδάει η Δισεκατομμυριούχος Χαρούλα Αλεξίου.
 Χορηγός της εφημεριδας της …«επαναστάσεως» η …EUROBANK.

Θυμάστε το κλάμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Κούνεβα, η οποία για να αναταποδώσει την τεράστια προβολή, που της εξασφάλισαν οι εφοπλιστές των ΜΜΕ,  κατέβηκε στην Πολιτική;
Βλέπετε ότι η δύναμη της Τηλεοράσεως δεν πάει ποτέ ανεκμετάλλευτη.
Οι περισσότεροι εκλεγμένοι είναι επαγγελματίες μαϊντανοί της τηλεοράσεως.


Παράλληλα με τον συνδικαλισμό η Κούνεβα το έριξε στην …φιλοσοφία
Ονειρεύεται …ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ!!!
Τι εννοεί άραγε; Να κοιμάται κάθε μέρα με άλλον και να

κρατάει η ίδια τα ηνία μίας σωστής οικογένειας;

«Δωρεάν» θεάματα, μὲ χορηγοὺς τράπεζες, γιὰ τὸ ...«καλό» μας!!!2

Όπως και να έχει  ο ΣΥΡΙΖΑ των εκατομμυριούχων, έχοντας στο μυαλό την επίθεση που δέχτηκε η Κούνεβα, από τα ιδιωτικά συμφέροντα στην καθαριότητα, φυσικά θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τα ΙΔΙΑ ακριβώς συμφέροντα.


Nα σας πω κι ένα σύντομο ανέκδοτο;
Συνδικαλισμός στο Ισραήλ!
Απλά …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Αν βρείτε συνδικαλιστές σε εταιρείες σιωνιστικών συμφερόντων …να μου γράψετε!
Όπως δεν μπορούμε να βρούμε τις λέξεις Ρατσισμός και Ισραήλ στην ίδια φράση, ομοίως δεν μπορούμε να βρούμε τις λέξεις Συνδικαλισμός και Ισραήλ στην ίδια φράση.


Τα όπλα που έχει στην κατοχή του ο Σιωνισμός για να εξουδετερώνει τους αντιπάλους του (όλους τους άλλους λαούς δηλαδή), εννοείται δεν τα χρησιμοποιεί μέσα στο ίδιο του το «σπίτι».
Γι’ αυτό το GOOGLE ψάχνοντας για τον συνδικαλισμό στο Ισραήλ …βραχυκυκλώνει και κατεβάζει τρελλά αποτελέσματα.


«Δωρεάν» θεάματα, μὲ χορηγοὺς τράπεζες, γιὰ τὸ ...«καλό» μας!!!4


Πήγαν Κινέζοι να εργαστούν στο Ισραήλ και υποχρεώθηκαν να υπογράψουν ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ που τους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ να συνάψουν σχέση ή να παντρευτούν με Ισραηλινές ή να κάνουν σεξ ακόμα και με πόρνες στο Ισραήλ.
Σε διαφορετική περίπτωση του περίμενε ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ και μάλιστα με έξοδα των ίδιων των Κινέζων.


«Δωρεάν» θεάματα, μὲ χορηγοὺς τράπεζες, γιὰ τὸ ...«καλό» μας!!!5


Σ’ αυτούς τους ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ του Ισραήλ δίνει αναφορά κάθε μήνα η …«Ελληνική Κυβέρνηση» για την πορεία των αντιρατσιστικών μέτρων.
Αυτοί οι …«άνθρωποι» αποφασίζουν για το ποιος θα είναι υποψήφιος στα ψηφοδέλτια των κομμάτων εξουσίας.


Σίγμα
το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »