Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

O Έλληνας που τα έβαλε με την αεροπορική εταιρία Ryanair για το απαράδεκτο διαφημιστικό σποτ που διαφήμιζε την Κρήτη ως ανεξάρτητο κράτος.

Μια άγνωστη ιστορία με αφορμή το τελευταίο διαφημιστικό σποτ της γνώστης αεροπορικής εταιρίας που διαφήμιζε την Κρήτη με το σύμβολο της ανεξάρτητης Κρήτης ήρθε στο φως.

(Να υπενθυμίσουμε πως η σημαία αυτή συμβολίζει την Οθωμανική Ηγεμονία.. Η Σημαία της Κρητικής Πολιτείας υποδείκνυε τη σχέση υποτέλειας μεταξύ Ηγεμόνα-Υποτελή: Επιλέχθηκε μεν η Ελληνική Σημαία ως σύμβολο της Κρήτης (λόγω της πλειοψηφίας του Ελληνικού πληθυσμού στο νησί) αλλά με τον λευκό Τουρκικό αστέρα εντός ερυθρού φόντου στο άνω αριστερό τεταρτημόριο.)


Ο λόγος για τον το νεαρό επιχειρηματία κ. Δεληγιαννίδη Γιώργο , γνωστό στην Θεσσαλονίκη για την κοινωνική και πατριωτική του δράση, ο οποίος ορμώμενος από την αγανάκτηση του για την προσβλητική για την Ελλάδα διαφήμιση αποφάσισε να αντιδράσει.

Έχοντας συμβουλευτεί το Νομικό του τμήμα έστειλε την ακόλουθη επιστολή ζητώντας την άμεση απόσυρση του εν λόγω σποτ. Μετά από την επικοινωνία μεταξύ των δικηγορών και τον κίνδυνο να μηνυθεί άμεσα η Ryanair , η εταιρία κατάλαβε το ολέθριο λάθος της το όποιο ως
γνωστόν φρόντισε να διορθώσει αποσύροντας την σημαία.
Ερωτώμενος για το θέμα αρκέστηκε να μας πει μονάχα πως «ελέω της κρατικής απουσίας, κρατάμε οι Έλληνες Θερμοπύλες και είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιζόμαστε απέναντι σε όσους υποθάλπουν την εθνική μας ακεραιότητα


Η πρώτη επιστολή
dear sir / madam

I take a look to your last adv and found that you promote creta island with different that Greek flag.
Dont forget that Creta was, is and will be greek island. we would like to ask you why you promote creta with a flag that ( flag of independent island) even though that this symbol does not exist.
This provocation will not stand. We had a discussion for this theme with many poloticians AND hELLENIC patriotic unions.
We want a apologize letter into 10 days.
Otherwise you and your provocation co-drivers will found us in front of your evil plans. Our legal team is ready.
Waiting for your reply.

yours ,
George Deligianndis

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

TID 882633 Re: Compliments/Complaints • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων.
Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

• • Ιαν 21 τις 6:41 μ.μ.

Προς • george deligiannidis Dear Customer,

Thank you for contacting Ryanair. Please accept our apologies. We have raised this issue with the third party company who made the advertisement for us and it is being changed.
The amended version will be uploaded to the Ryanair TV section of our website shortly.
We again apologise and hope that this unfortunate situation will not deter you from flying with us again.
Yours sincerely, Meda The Customer Service Team
For and on Behalf of RYANAIR LIMITED

eglimatikotita
hellasxg

το είδα

3 σχόλια:

  1. Ας το εγραφε με ΣΩΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ τουλαχιστο!
    Δεν ξερεις? Ρωτα καποιον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2014 - 8:27 π.μ.
    Αυτό είχες μόνο να παρατηρήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος 26 Ιανουαρίου 2014 - 8:27 π.μ
    Και εσύ ας έκανες την παρατηρησή σου σε ΣΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ τουλάχιστο(Ν)!!!!!(αρχ. τοὐλάχιστον < τό ἐλάχιστον) at least που θα έλεγες και συ...
    Δεν ξέρεις σωστά ελληνικά??Ρώτα κάποιον....
    Και άσε τα αγγλικά του ανθρώπου...κατάλαβαν μια χαρα τί ήθελε να τους πεί απ ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος...
    Οπως λέει και ο φίλος απο πάνω αυτό μόνο είχες να παρατηρήσεις???
    Το ότι τόσες εκατοντάδες κοπρόσκυλα στο Υπουργείο Τουρισμού και στο ΥΠΕΞ χαζεύουν όλη μέρα στο διαδίκτυο και ένας δεν πήρε μυρωδιά ή οτι αυτό που σκέφτηκε το πέτυχε και μπράβο του ο συνέλληνας ούτε λόγος???Να του την πούμε για τα Αγγλικά του για να δείξουμε και το επίπεδο γλωσσομάθειας μας...Μη φοβάσαι δε μας εξευτελίζουν αυτά στο εξωτερκό άλλα μας εξευτελίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »