Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΑΛΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ...ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
egerssi@otenet.gr


Είναι πανθομολογούμενο πως η πρώην τρικομματική κυβέρνηση Σαμαρά και νυν δικομματική με σειρά μέτρων έχει αποδείξει πως κόπτεται αποκλειστικά για τα συμφέροντα των Τραπεζών και μόνο! Με διάφορες υπουργικές αποφάσεις έχει φορτώσει τα χρέη των Τραπεζών για την βιωσιμότητά τους στις πλάτες του Ελληνικού λαού, αυξάνοντας το Δημόσιο χρέος. Είναι επίσης, πασίγνωστο πως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα των Εβραιοσιωνιστών εκφράζει και υλοποιεί στο ακέραιο την πολιτική της Νέας Τάξεως Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποιήσεως. Όλα τα μέλη-κράτη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, είναι όμηροι αυτής της Τραπεζικής Κατοχής και οι κυβερνήσεις τους είναι απόλυτα ελεγχόμενες από αυτή την ομερτά που θέλει να επιβάλλει την Παγκόσμια Κυβέρνηση. Για να επιτευχθεί ο στόχος τους, όσο το δυνατόν πιο σύντομα, θα πρέπει να μπορούν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους και όλα τα υπόλοιπα κράτη του πλανήτη. Δηλαδή, θα πρέπει να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της Κεντρικής Τράπεζας του κάθε κράτους.

Σ΄ αυτή τη σφαίρα λοιπόν, του απόλυτου παραλογισμού, στην προσπάθεια δηλαδή, επιβολής της Παγκόσμιας Δικτατορίας και της παράλληλης στέρησης των Δημοκρατικών ελευθεριών των πολιτών, υπάρχουν κάποια κράτη που αντιδρούν, αντίθετα με τα περισσότερα που μοιρολατρικά αποδέχτηκαν την
οριστική υποταγή τους σε αυτό το νέο-ναζιστικό παγκόσμιο καθεστώς.

Ωστόσο, αυτές οι υποταγμένες κυβερνήσεις, ποτέ δεν θα μπορούσαν να υλοποιήσουν τα σατανικά σχέδια της Ν.Τ.Π, εάν δεν υπήρχε η μήτρα που θα τα γεννούσε. Αυτή η πολιτική μήτρα είναι τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ. Είναι εκείνα τα υποταγμένα στους νταβατζήδες του μεγάλου κεφαλαίου και της διαπλοκής, Ελληνικά ΜΜΕ της «μαύρης» προπαγάνδας και της ευνουχισμένης ενημέρωσης του Ελληνικού λαού, που ως μπροστάρηδες αυτής της εργολαβίας, θέτουν όλους εκείνους τους μεγαλοσχήμονες και αδρά αμειβόμενους δημοσιογράφους που «υπηρετούν» ως μισθοφόροι, τα κατά καιρούς προστάγματα και τα συμφέροντα των αφεντάδων τους. Είναι αυτοί οι ίδιοι που το δικαίωμα των πολιτών για ενημέρωση το καταχράστηκαν και την είδηση την μετέτρεψαν σε παραπληροφόρηση. Γι΄ αυτό από αυτά τα δουλικά ΜΜΕ δεν θα ενημερωθείτε ποτέ για την αντίσταση κάποιων που πολεμούν αυτήν την Παγκόσμια απειλή. Γι΄ αυτό συντεταγμένοι σε αυτό το πλαίσιο, αποκρύπτουν συστηματικά, τα όσα συνέβησαν τις προηγούμενες ώρες στη γειτονική μας Σερβία.

Πιο συγκεκριμένα: Δημοκρατικότατα η Βουλή της Σερβίας ψήφισε νόμο με τον οποίο η Κεντρική Τράπεζα της Σερβίας υποχρεώνεται να λειτουργεί σε όφελος της εθνικής οικονομίας και των αναγκών του Σερβικού λαού και να μην τηρεί τις αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων-κερδοσκόπων. Έτσι, οι σοσιαλιστές της Σερβίας με μπροστάρη τον πρωθυπουργό Ivica Dacic, εγκαταλείπουν το τραπεζικό σύστημα του ευρωπαϊκού μοντέλου. Όμως, πολύ καλά καταλαβαίνουμε όλοι μας, πως αυτή η απόφαση της Σερβίας είναι από μόνη της δυναμίτης στα θεμέλια της επιβολής της Τραπεζικής Δικτατορίας. Και για το λόγο αυτό υπήρξαν τεράστιες αντιδράσεις από πλευράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αφού εύλογα εκτιμούν ότι η Σερβία με αυτήν της την απόφαση αναστατώνει κυριολεκτικά την διεθνή τραπεζική «σταθερότητα» και πιθανότατα δημιουργεί προβλήματα στην υλοποίηση των σχεδίων τους. Γιατί δεν μπορούν να γνωρίζουν, ούτε φυσικά να ελέγξουν την διαφαινόμενη αντίδραση και άλλων κρατών και μάλιστα της Ευρωζώνης, όπως η Ισπανία και η Ιταλία. Αξιοσημείωτο επίσης, είναι το γεγονός της παραίτησης του Προέδρου της Κεντρικής Τράπεζας της Σερβίας, Dejan Soskic, παρ΄ ότι η θητεία του έληγε το 2016!

Οσονούπω, αυτή η ενέργεια της Σερβικής Κυβέρνησης είναι μια πράξη πατριωτική, και είμαι σίγουρος πως έχουν συνυπολογίσει και την ισχυρή αντίδραση των παγκοσμιοποιητών. Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτοί οι ίδιοι διαμέλισαν την κραταιά Γιουγκοσλαβία και δημιούργησαν εκατόμβες νεκρών, ισοπεδώνοντας τη χώρα τους.

Το εύλογο ερώτημα που τελικά τίθεται από όλα τα παραπάνω και εν όψει των ραγδαίων εξελίξεων, αυτής της απόφασης, είναι το τι θα πράξει η Ελλάδα. Θα επωφεληθεί αυτής της «εξέγερσης» της Σερβίας; Η απάντηση βεβαίως είναι ΟΧΙ. Γιατί η Ελλάδα κυβερνάται από προδότες και δοσίλογους πολιτικούς, οι οποίοι μέσω του α΄ Μνημονίου και της Δανειακής Συμβάσεως, έχουν υπογράψει την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας! Γιατί, η Ελλάδα έχει Διοικητή της Κεντρικής της Τράπεζας, τον Γιώργο Προβόπουλο, ο οποίος είναι από τους κύριους υπεύθυνους της εξαθλίωσης του λαού μας, από τη στιγμή που συμμετείχε στο PSI, την καταλήστευση των ομολογιούχων, το σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τόσων άλλων εγκληματικών πράξεων κατά του λαού και της χώρας!

Θα πρέπει, όμως να γνωρίζουμε το μεγαλύτερο έγκλημα του Διοικητή της ΤτΕ, το οποίο κατέγραψα στο άρθρο μου «Ποιοι τελικά ελέγχουν την ΤτΕ;» στις 15 Οκτωβρίου 2011. Απόσπασμα από αυτό το άρθρο καταθέτω παρακάτω: «Η τράπεζα της Ελλάδος είναι η κεντρική τράπεζα της χώρας και ιδρύθηκε το 1927. Η λειτουργία της άρχισε τον Μάιο του 1928 με απόφαση της τότε Κοινωνίας των Εθνών. Τα κεφάλαια για την ίδρυση και λειτουργία της, προήλθαν από τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο με την μεσολάβηση της Κοινωνίας των Εθνών προκειμένου να σταθεροποιηθεί η χειμαζόμενη τότε Ελληνική οικονομία…Μέχρι την εισαγωγή της χώρας στο ευρώ το 2002, η τράπεζα της Ελλάδος είχε το αποκλειστικό δικαίωμα της κοπής Εθνικού νομίσματος.

Ανώτατο όργανο της Τραπέζης της Ελλάδος είναι η Γενική Συνέλευση των μετόχων της και το καταστατικό της. Ωστόσο, δυστυχώς μέχρι σήμερα ουδείς γνωρίζει το μετοχολόγιο της Τραπέζης της Ελλάδος. Είναι λυπηρό και εν πολλοίς αντεθνικό να γνωρίζουμε από το μετοχολόγιο, μόνο το 9% του συνόλου των μετοχών, που κατέχει το Ελληνικό δημόσιο. Παρ΄όλα ταύτα, προς διασφάλιση της Ελληνικότητας της τράπεζας και διασφάλισης του Εθνικού της ελέγχου, στο άρθρο 14 του καταστατικού της αναγράφονταν τα παρακάτω: «Δεν δικαιούνται να ασκήσωσι τα δικαιώματα μετόχων εν Γενικαίς Συνελεύσεσιν ούτε αυτοπροσώπως, ούτε δι΄ αντιπροσώπου οι εξής: α) Οι μη έχοντες την Ελληνικήν υπηκοότητα. β) …γ)…δ)…».

Όμως, σε Γενική Συνέλευση των μετόχων στις 18 Απριλίου 2011 πραγματοποιήθηκε η εκχώρηση και της Τραπέζης της Ελλάδος στους ξένους επικυρίαρχους του Έθνους μας, που δυστυχώς «πέρασε στα ψιλά» των ΜΜΕ και πολλοί λίγοι από τον λαό μας είναι γνώστες αυτής της προδοτικής απόφασης. Σε αυτή τη Γενική Συνέλευση, τροποποίησαν το άρθρο 14, στοιχείο α΄ του καταστατικού της ΤτΕ και διέγραψαν από το καταστατικό τη δικλίδα ασφαλείας της Ελληνικότητας της τράπεζας. Πλέον μετά από αυτή την τροποποίηση έχουν δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις των μετόχων της Τράπεζας και οι ξένοι μέτοχοι. Έτσι, με την κατάργηση αυτής της δικλίδας ασφαλείας σε μια Γενική Συνέλευση που θα ψηφίζουν οι πάντες και θα έχουν εξασφαλίσει το απαιτούμενο κατά το νόμο ποσοστό συμμετοχής, θα μπορεί να δεσμευθεί μια μελλοντική απόφαση Ελληνικής κυβέρνησης για τον ορισμό Έλληνα διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος. Επίσης, μπορεί να μπλοκάρει μελλοντικές αποφάσεις Ελληνικών κυβερνήσεων, όπως το δικαίωμα κοπής Εθνικού νομίσματος, σε περίπτωση που οι πολιτικές εξελίξεις επέβαλαν την επιστροφή στη δραχμή». 
Συνεπώς, αποτέλεσμα της παραπάνω τροποποίησης είναι πως οι ξένοι μέτοχοι για πρώτη φορά αποκτούν ρυθμιστικό ρόλο σε θέματα που διαχειρίζονταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις της Ελλάδος. Είναι λοιπόν, δεδομένο πως αυτή η κυβέρνηση απεμπόλησε κάθε Εθνικό πλεονέκτημα της χώρας και στην προκειμένη περίπτωση είναι τεράστιες οι ευθύνες και του διοικητή της ΤτΕ, Γιώργου Προβόπουλου.

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ