Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Τσίπρας και λοιποί αριστεροί στο Levy Economic Institute

Στις 8 & 9 Νοεμβρίου έλαβε χώρα στην Αθήνα ένα διεθνές συνέδριο για την κρίση στην Ευρωζώνη από το Levy Economic Institute. Η λίστα των ομιλητών αρχικά ήταν άλλη αλλά τελευταία στιγμή εν μέσω αλλαγών προστέθηκε και ένα ακόμα όνομα, αυτό του Αλέξη Τσίπρα...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται μπροστά στα μάτια μας... το Rockefeller Foundation το 1959 και το Levy Economic institute σήμερα νοιάζονται για την οικονομική αστάθεια και την ανάπτυξη της Ελλάδος με πράσινα και προσφάτως κόκκινα άλογα.

για να δούμε συσχετισμούς δυνάμεων και φυσικά τον απώτερο σκοπό:





"...Ανάμεσα στα κεντρικά θέματα που θα διερευνήσουν οι ομιλητές του συνεδρίου, και τα οποία ανταποκρίνονται σε ζητήματα ειδικού και γενικού ενδιαφέροντος, είναι τα εξής:

(α)  τα προβλήματα που προκύπτουν για την παγκόσμια ανάπτυξη από την συνεχιζόμενη κρίση στην ευρωζώνη

(β)  οι επιπτώσεις της λιτότητας στην παραγωγή και την απασχόληση

(γ)  οι προεκτάσεις της πιστωτικής σύσφιξης για την
οικονομία και τις χρηματαγορές

(δ)  οι ευρύτερες επιπτώσεις των δημοσιονομικών ελλειμμάτων και του κρατικού χρέους για την οικονομική πολιτική σε Ευρώπη και ΗΠΑ

(ε)  εναλλακτικές λύσεις για την κρίση στην ευρωζώνη

(στ) ανεξαρτησία των κεντρικών τραπεζών και χρηματοοικονομική μεταρρύθμιση..."


Για να δούμε όμως ποιος είναι ο founder του Levy Economic Institute ονόματι Leon Levy, ο οποίος ανήκει στην ΑμερικανοΕβραική κοινότητα (αποδείξεις ΕΔΩ) με στενές σχέσεις με RockefellerGuggenheim (αποδέιξεις ΕΔΩ).



Τα ονόματα που έλαβαν μέρος είναι:

Αλέξης Τσίπρας (ΣΥΡΙΖΑ)

Γιάννης Δραγασάκης (ΣΥΡΙΖΑ)

Λούκα Κατσέλη (προς ΣΥΡΙΖΑ)

Γεράσιμος Αρσένης (προς ΣΥΡΙΖΑ)

Σταύρος Λυγερός (Αριστερός δημοσιογράφος)

Αλέξης Παπαχελάς (ΕΛΙΑΜΕΠ & Διευθυντής Εφημερίδος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Λουκάς Τσούκαλης (ΕΛΙΑΜΕΠ)

Μιχάλης Παναγιωτάκης (ΑριστεροΚομμουνιστική εφημερίδα ΑΥΓΗ)

Νίκος Ξυδάκης (Αρχισυντάκτης Εφημερίδος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Κατερίνα Κοψίνη (Εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)

Γιώργος Αργίτης (Levy institute & Καθ. Παν. Αθηνών)

Ράνια Αντωνοπούλου ιευθύντρια του τμήματος έρευνας levy institute για την ισότητα των φύλων)

Μαρία Καραμεσίνη (Πάντειος - Οικονομικά & ισότητα των φύλων)

(σημείωση: παρατηρήστε ότι οι δύο τελευταίες αναφέρονται για την "ισότητα των φύλων" και όχι των "2 φύλων", δηλαδή από τον φεμινισμό - ισότητα 2 φύλων που προώθησε το Rockefeller Foundation και έφερε στην Ελλάδα η Μαργαρίτα Παπανδρέου - Τσάντ αποδείξεις ΕΔΩ- περάσαμε στην ισότητα των φύλων, δηλαδή Άνδρας, γυναίκα, ομοφυλόφιλος άνδρας, ομοφυλόφιλη γυναίκα, και τραβεστί (κάτι ανάμεσα των δυο προηγούμενων). Σε μερικά χρόνια θα προσθέσουν ίσως τους Κτηνοβάτες και αργότερα γιατί όχι και τους Παιδεραστές. Αν σας φαίνεται ακραίο δεν έχετε παρά να εξομοιώσετε το απλό, ότι την δεκαετία ακόμα και του 80, θα είχατε την ίδια αντίδραση αν σας έλεγαν ότι κάποτε η τηλεόραση θα δεχόταν στο πάνελ ομιλητές όπως τον Πρόεδρο των Ομοφυλοφίλων ή των Λεσβιών. Σήμερα μετά από τόση προπαγάνδα φαίνεται φυσιολογικό, αύριο με την ανάλογη προπαγάνδα θα φαίνονται φυσιολογικά τα πάντα...)

ακόμα

Δημήτρης Παπαδημητρίου (πρόεδρος ιδρύματος)

Γιάννης Αγγελής (εφημερίδα Κεφάλαιο και Capital.gr)

Ηλίας Κικίλιας (Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών)

Αιμίλιος Αυγουλέας (Καθ. Παν. Εδιμβούργου - Τραπεζικού Δικαίου και Χρηματοοικονομικών αγορών)

Δημήτρης Βαγιανός (καθ. London School of Economics)

Γιώργος Ζαββός (σύμβουλος Κομισιόν)

Κ. Πολυχρονίου (Levy institute)



λοιποί Συμμετέχοντες:

Liz Alderman (Δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια των «The New York Times»)

László Andor (Ευρωπαίος Επίτροπος για την Απασχόληση, τις Κοινωνικές Υποθέσεις και την Κοινωνική Ένταξη)

Kerstin Bernoth (Επιστημονική Σύμβουλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών (DIW Berlin) και Καθηγήτρια Οικονομικών στη Σχολή Διακυβέρνησης Hertie στο Βερολίνο)

Jörg Bibow (Ερευνητής στο Levy Economics Institute και Καθηγητής Οικονομικών στο Skidmore College της Νέας Υόρκης)

Duncan Campbell (Διευθυντής Σχεδιασμού Πολιτικής για την Απασχόληση στην Διεθνή Οργάνωση Εργασίας)

Philippe Gudin de Vallerin (Διευθυντής και επικεφαλής οικονομολόγος Ευρώπης, Barclays)

Mar Guðmundsson (Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Ισλανδίας)

Martin Hellwig (Διευθυντής του Ινστιτούτου Μαξ Πλανκ στη Γερμανία για την Έρευνα στα Συλλογικά Αγαθά, Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο της Βόννης και πρώτος πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τον Συστημικό Κίνδυνο)

Rainer Kattel (Καθηγητής και Διευθυντής του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Ταλίν (Εσθονία)

Jan Kregel (Ανώτερος Ερευνητής στο Levy Economics Institute και Καθηγητής Χρηματοοικονομικών στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Ταλίν (Εσθονία)

Massimiliano La Marca (Οικονομολόγος, Διεθνής Οργάνωση Εργασίας)

Terrence McDonough (Καθηγητής Οικονομικών στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας , Γκάλγουεϊ)

Yves Mersch (Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου και της Γενικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας)

Robert W. Parenteau (Ερευνητής στο Levy Economics και Sole Proprietor στην MacroStrategy Edge)

Ebrahim Rahbari (Διευθυντής, Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Οικονομικών, Citigroup)

Lord Robert Skidelsky (Επίτιμος Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας στο Πανεπιστήμιο Warwick και συγγραφέας της τρίτομης βιογραφίας του John Maynard Keynes)

Matina Stevis (Δημοσιογράφος και Ανταποκρίτρια στην εφημερίδα «The Wall Street Journal»)

David Stuckler (Καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Research Fellow στη Σχολή Υγιεινής της Οξφόρδης)

Frank Veneroso (Πρόεδρος της Veneroso Associates, LLC)

L. Randall Wray (Ανώτερος Ερευνητής στο Levy Economics Institute και Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Μιζούρι–Κάνσας)

Gennaro Zezza (Ερευνητής στο Levy Economics Institute και Αναπληρωτής Καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Κασίνο της Ιταλίας)

(σημασία έχει να δούμε την ιδιότητα και την θέση του κάθε ομιλητή για να κάνουμε τους παραλληλισμούς δυνάμεων)


Για να περάσουμε τώρα στο κυρίως θέμα... για να δούμε τον ρόλο του Τσίπρα



Για να δούμε τι λέει το RT επί του θέματος Ευρώ vs Δολαρίου αρχής γενομένης επί εποχής GAP



βίντεο Τσίπρα στο Levy institute




- Για να δείτε τα όλα βίντεο του συνεδρίου κάντε κλικ ΕΔΩ -




Για να δούμε όμως δυο σημεία από το παρελθόν που ίσως μας θυμίσει το έντονο ενδιαφέρον των ΧαζαροΕβραίων για την οικονομία στην Ελλάδα μέσω Πράσινων και Κόκκινων αλόγων και να το συνδέσουμε με το σήμερα και το μαύρο αύριο μας:


1. Οι Ρότσιλντ και η Ελλάδα:

α) "...Οι δεσμοί μελών της οικογένειας Ρότσιλντ με τους Εβραίους της Ελλάδας υπάρχουν από τα πρώτα χρόνια της Ελληνικής Επανάστασης. Σε όλη την Ευρώπη μέλη της οικογένειας υποστήριζαν των αγώνα των Ελλήνων για ανεξαρτησία, τόσο οικονομικά όσο και ηθικά.

Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ, ήρθε στην Ελλάδα με την ακολουθία του Βασιλιά Όθωνα και διετέλεσε οικονομικός σύμβουλός του για αρκετά χρόνια. Ο Μαξ ντε Ρότσιλντ ήταν περήφανος για την εβραϊκή καταγωγή του και με την άφιξή του στην Αθήνα συνέβαλε στο συντονισμό μιας μικρής αλλά σημαντικής Κοινότητας Ασκεναζί Εβραίων.

Το 1889 το ελληνικό κράτος αναγνώρισε επίσημα την Ι.Κ. της Αθήνας. Το 1890 ο Τσάρλς Ρότσιλντ, γιος του Μαξ, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών. Το 1897 επισκέφθηκε την Αθήνα ο βαρώνος Φερδινάνδος Ρότσιλντ, ο οποίος, μεταξύ άλλων επαφών που είχε, συνάντησε τον υπουργό Ι. Κολλέτη για θέματα που αφορούσαν την Εβραϊκή Κοινότητα."

(στοιχεία από το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Κ.Ι.Σ.) Λινκ: http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=402:2009-07-03-10-35-03&catid=12:2009&Itemid=41)



β) Η οικονομική και ηθική "βοήθεια" των Ρότσιλντ είχε σαν αποτέλεσμα να κλείσουν την Ελληνική Τράπεζα που είχε ανοίξει ο Καποδίστριας (και τον ίδιο στον τάφο) και να ανοίξουν την εξ αρχής ιδιωτική Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος η οποία είχε το "Αποκλειστικό Εκδοτικό Προνόμιο" δηλαδή το δικαίωμα να δημιουργεί χρήμα (αξία) για τον εαυτό της, να το δανείζει με τόκο στο Κράτος και μάλιστα χωρίς να πληρώνει φόρους. Απόλυτες αποδείξεις με μεγάλη ανάλυση από τα επίσημα δικά τους αρχεία ΕΔΩ



2. Ροκφέλερ και Ανδρέας


κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανοίξει το PDF από την επίσημη ιστοσελίδα του Rockefeller Foundation. Το όνομα του Ανδρέα δεσπόζει στην σελίδα 89


στην σελίδα 88 μας ενημερώνουν κάτι που ίσως μας θυμίσει το σήμερα:





Έχουμε λοιπόν την παρουσία των ΧαζαροΕβραίων από το 1841 περίπου με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, το 1959 στέλνουν τον Ανδρέα (δείτε την καταγωγή του ΕΔΩ και ΕΔΩ), Την Goldman Sachs με τα swaps επί Σημίτη κ Παπαδήμο, το ΔΝΤ με τον GAP, και τώρα τον Τσίπρα με το Levy Economic Institute. Όλα αυτά φυσικά είναι αυτά που έχουν βγει στην επιφάνεια, κανείς δεν ξέρει το παγόβουνο τι διαστάσεις έχει.

Μην ξεχνάμε ότι το Γερμανικό Περιοδικό Wirtschafts woche φανέρωσε ότι ο Τσίπρας χρηματοδοτείται από τον γνωστό χαζαροΕβραίο Τζορτζ Σόρος ο οποίος είναι χρηματοδότης της ΣλαβοΣκοπιανικής Προπαγάνδας που όλως τυχαίως και το ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται την "Μακεδονικότητα" των ΣλαβοΣκοπιανών, με τον οποίο είχε και έχει στενές επαφές και ο GAP (αποδείξεις ΕΔΩ)



Ο Τσίπρας μια μιλάει για έξοδο από το Ευρώ και μια ότι δεν τίθεται θέμα για κάτι τέτοιο, μια για έξοδο από την ΕΕ και μια ότι δεν τίθεται θέμα για κάτι τέτοιο...



Εδώ διαφαίνεται ότι θα φορολογήσει τον πλούτο αλλά μάλλον του Μίκυ Μάους...




Ένα ερώτημα πάντως είναι άξιον... όποιο χαζαροΕβραικό θεσμό και αν σηκώσεις τσουπ το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι μέσα... δείτε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ τι καπνό φουμάρουν




Για να δούμε όμως... όλα αυτά που συμβαίνουν παγκοσμίως είναι μια αόριστη αποτυχία ή μια αποτυχία κάποιων έναντι της επιτυχίας κάποιων άλλων;




το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »