Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Χαρίζονται άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς που αγοράζουν ακίνητα.. σε εξευτελιστικές τιμές ...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΨΙΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ...

ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΜΠΗΝ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ...

ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ BONUS ΑΔΕΙΕΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ.. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ...

Οι πρώτες τρεις άδειες παραμονής σε αλλοδαπούς πολίτες που προχώρησαν στην αγορά ακινήτων έχουν ήδη χορηγηθεί, σε εφαρμογή των διατάξεων του επενδυτικού νόμου που παρέχει αυτή τη δυνατότητα σε επενδυτές στην αγορά ακινήτων, ενώ άλλες δύο αιτήσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο έκδοσής τους.
Αυτό αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, που επικαλείται ενημέρωση από τη Διεύθυνση Μεταναστευτικής Πολιτικής του υπουργείου Εσωτερικών. Αφορμή ήταν η συνάντηση που είχε σήμερα ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νότης Μηταράκης, με τον
αντιπρόεδρο της κινεζικής Maslink Group, Li Hao, ο οποίος ενημέρωσε τον υφυπουργό για το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού Κινέζων πολιτών να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα (Αθήνα και περιφέρεια), προκειμένου να τους χορηγηθεί η πενταετής άδεια διαμονής.

Γι αυτόν τον λόγο η εταιρεία προετοιμάζει road shows σε διάφορες πόλεις της Κίνας με ένα μεγάλο portfolio ακινήτων που έχει, ήδη, στη διάθεσή της από ενδιαφερόμενους πωλητές και αναμένεται πολύ σύντομα να υπάρξουν και οι πρώτες συναλλαγές.

Ο κ. Μηταράκης ευχαρίστησε τον κ. Li Hao για τη συνεργασία του και επεσήμανε ότι η ελληνική πολιτεία έχει εισάγει μία απλή διοικητική διαδικασία για τη χορήγηση των αδειών παραμονής, η οποία επιτρέπει στον επενδυτή να ολοκληρώσει τη συγκέντρωση των απαιτούμενων εγγράφων με πολύ ταχύ τρόπο.

Η κινεζική εταιρεία MASLINK (http://www.maslink.com) είναι μία από τις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών μετανάστευσης στην Κίνα και έχει παραρτήματα σε διάφορες χώρες τους
κόσμου (Ευρώπη, Αμερική, Καναδά κ. λπ.).

> ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?


ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ
Παράπονα Ρόδου


ΠΗΓΗ

το είδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »