Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

[βίντεο] Δεκαεννιάχρονη ξύπνησε από το κώμα την ώρα που θα της έπαιρναν τα όργανα

The girl who wouldn’t die: Incredible story of the 19-year-old who woke up as doctors were preparing to harvest her organs (for the english version and video scroll down)

Ήταν εγκεφαλικά νεκρή και επανήλθε όταν την αποσυνέδεσαν από το μηχάνημα
Η Carina Melchior συνήλθε από το κώμα που είχε πέσει ύστερα από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, λίγο αφότου οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή και την αποσύνδεσαν από τα μηχανήματα που την κρατούσαν στη ζωή.
Η 20χρονη βγήκε από τη μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο Aarhus στη Δανία, όπου νοσηλευόταν, και οι γιατροί ετοιμάζονταν να πάρουν τα όργανά της για δωρεά.
Έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν λίγα λεπτά μετά ότι είχε ανοίξει τα μάτια της και είχε αρχίσει να κινεί τα πόδια της. Πλέον ακολουθεί θεραπείες αποκατάστασης σε ειδικό κέντρο και είναι σε θέση να μιλά, να περπατά μέχρι και να ιππεύει το αγαπημένο της άλογο.
Η οικογένειά της αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του νοσοκομείου για ψυχική φθορά, ισχυριζόμενοι ότι οι γιατροί απλά «ήθελαν να πάρουν τα όργανά της».
«Αυτοί οι αλήτες με τις άσπρες στολές τα παράτησαν γρήγορα γιατί ήθελαν έναν δωρητή οργάνων» δήλωσε ο πατέρας της στην εφημερίδα Ekstra Bladet.

Η Carina είχε τροχαίο με το αυτοκίνητό της πριν από ένα χρόνο. Έμεινε στο νοσοκομείο τρεις ημέρες μέχρι που οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρή και συμβούλεψαν την οικογένειά της να τη βγάλουν από τα μηχανήματα υποστήριξης και να σκεφτούν το ενδεχόμενο της δωρεάς οργάνων.

Οι γιατροί του νοσοκομείου από την πλευρά τους απολογήθηκαν για την κακή «επικοινωνία» με τους γονείς της ασθενούς λέγοντας ότι
έκαναν λάθος.














http://www.newsbeast.gr/world/arthro/430102/xupnise-apo-to-koma-tin-ora-pou-tha-tis-epairnan-ta-organa/
The girl who wouldn’t die: Incredible story of the 19-year-old who woke up as doctors were preparing to harvest her organs



Carina Melchior was in a coma and was not expected to wake up
Doctors at the Danish hospital had started preparing her for organ donations and the family agreed for life support to be switched off
Less than 24 hours after the breathing equipment was turned off, Carina opened her eyes
Her parents are now suing the hospital for damages

A teenage girl in a coma after a catastrophic car crash came round just as doctors were about to declare her brain dead.

Carina Melchior had had life support withdrawn on the advice of medics and was being prepared for organ donation.

But to the astonishment of staff at the Aarhus Hospital, in Denmark, the 19-year-old suddenly opened her eyes and started moving her legs.

She is now making a good recovery at a rehabilitation centre and is able to walk, talk and even ride her horse Mathilde.

Her family is now suing the hospital for damages, claiming that doctors had been desperate to harvest her body parts. …


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ