Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Ο 3ος ΚΥΚΛΟΣ: Το Μνημόνιο Σκοτώνει και τους Πιστούς Υπηρέτες του

Μνημόνιο, ύφεση, λουκέτα, ανεργία, κατάρρευση, φτώχεια.
Αυτός είναι ο αυτοτροφοδοτούμενος φαύλος κύκλος της ύφεσης και του Μνημονίου.
Που για να κλείσει, χρειάζεται πάντα να ανοίξει ένας δεύτερος, μεγαλύτερος.
Και για να κλείσει ο δεύτερος, ανοίγει πάντα ένας τρίτος, ακόμη μεγαλύτερος.

Οι φαύλοι κύκλοι της ελληνικής κρίσης είναι σαν τα reality shows.
Ο καθένας σηματοδοτεί τις δικές του αποχωρήσεις.

Στον Πρώτο Κύκλο, φύγανε γρήγορα από τη μέση οι Μικροί.
Μικροδανειολήπτες, υπερχρεωμένοι κάτοχοι πιστωτικών καρτών, μικροδιαμεσολαβητές, μικροεμποράκοι και όλοι όσοι επιβίωναν από τον αέρα της ανακύκλωσης των δανεικών.

Οι Νοικοκυραίοι και οι Μεγάλοι τρίβανε τότε τα χέρια τους.
Είχαν ακόμη πολύ λίπος για κάψιμο και πίστευαν ότι αυτό το γνώριζαν μόνον οι ίδιοι.

Είχαν την ψευδαίσθηση ότι θα μοιραστούν το μερίδιο της αγοράς που απελευθέρωναν κάθε μέρα οι αποχωρήσεις των Μικρών. Δεν αντιλήφθηκαν ότι οι αποχωρήσεις μείωναν με γεωμετρική πρόοδο το ίδιο το μήλο της έριδος, δηλαδή το μερίδιο αγοράς.
Έτσι οι Νοικοκυραίοι πίστεψαν ότι θα γινόταν μεγάλοι.
Και οι Μεγάλοι, ότι θα γινόταν οι νέοι γίγαντες της παγκοσμιοποιημένης αγοράς, αυτής που προωθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Πίστεψαν ότι ο κύκλος της ύφεσης δεν ήταν φαύλος και ότι θα έκλεινε εκεί.
Ότι η Ελλάδα θα επέστρεφε στις αγορές, ότι οι τράπεζες θα άρχιζαν να ξαναμοιράζουν δάνεια, που θα τα εκταμίευαν πλέον μόνον αυτοί, και ότι ο νέος κύκλος της ανάπτυξης ήταν προ των πυλών.
Ζούσαν το μύθο της δημιουργικής χρεοκοπίας, που είχαν την αφέλεια να τον ερμηνεύσουν ως τον κύκλο της νέας, επερχόμενης ανάπτυξης. 
Μιας νέου τύπου ανάπτυξης. 
Πράσινης, αειφόρου και βιώσιμης, που θα τους έτρεφε με τον ήλιο και τον αέρα της Ελλάδας και θα τους χρηματοδοτούσε με το Μνημόνιο και την πλασματική ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Στην υγειά ημών των γραφικών, που επιμέναμε ότι το μέλλον της Πατρίδας μας βρισκόταν πίσω στην κοινή λογική, εκτός Μνημονίου και στην πραγματική οικονομία.

Θυμάμαι σα να ήταν σήμερα τις μεγαλόστομες συζητήσεις που διαμείβονταν τότε στα πιο in στέκια της Αθήνας.
«Έπρεπε επιτέλους η αγορά να καθαρίσει», «Θα μείνουμε στο παιχνίδι λίγοι και καλοί», και πολλές άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις αλαζονείας.

Και όσο διαρκούσε ο μύθος της δημιουργικής χρεοκοπίας, το Μνημόνιο άνοιγε τον Δεύτερο Κύκλο, αυτόν που ρούφηξε μέσα στο πηγάδι της ύφσης και τους Νοικοκυραίους.
Ακόμη και εκείνους που μέχρι τότε βελάζανε υπέρ της
δήθεν εξυγίανσης και του οικονομικού σωφρονισμού που διακήρυττε η Τρόικα των δανειστών και οι εγχώριοι συνεργάτες της.
Και που στο τέλος του κύκλου, το μόνο που κατάφεραν ήταν να κάψουν όλο το λίπος που κρύβανε στις τράπεζες, χωρίς να γίνουν μεγάλοι και χωρίς να δουν την ανάπτυξη να έρχεται ενώ, τα ελάχιστα πλέον έσοδα που τους απέμειναν, πηγαίνουν σήμερα κατ' ευθείαν στα ταμεία της Εφορίας. Δηλαδή στον Ειδικό Λογαριασμό της ΤτΕ, με τελικό προορισμό τους δανειστές.

Σήμερα ζούμε ήδη τον Τρίτο Κύκλο.
Αυτόν που ξεκίνησε να καταπίνει και τους Μεγάλους.
Τώρα είναι η σειρά τους.
Φύγανε από το παιχνίδι πρώτοι-πρώτοι οι Μικροί, ακολούθησαν οι Νοικοκυραίοι και τώρα, νομοτελειακά, ήρθε η ώρα των Μεγάλων. 
Όπως ακριβώς το είχε προβλέψει η Moody's από τις αρχές του 2010, όταν σε μια έκθεση της για την Ελλάδα έγραφε επί λέξει ότι :
«Ο θάνατος της Ελλάδας δεν θα είναι ξαφνικός. Η Ελλάδα θα φτάσει στην χρεοκοπία αργά και βασανιστικά».

Το τέλος της Ελληνικής Ελίτ θα είναι πραγματικά αργό και βασανιστικό.
Η ελληνική ελίτ σήμερα καταρρέει. 
Επιχειρηματικά, τραπεζικά και υπαρξιακά.
Οι Μεγάλοι, όμως, δεν θα έχουν την τύχη των Μικρών και των Νοικοκυραίων, που ήρθαν αντιμέτωποι με τον ξαφνικό θάνατο και συμβιβάστηκαν μοιραία με την ατομική τους φτωχοποίηση. Με το επίδομα ανεργίας, τα λουκέτα, τα συσσίτια, τους φόρους, την κατάσχεση του σπιτιού τους, τον Τειρεσία, την ακρίβεια των τροφίμων, την αδυναμία πληρωμής των σχολείων και των φροντιστηρίων των παιδιών τους, το ανασφάλιστο αυτοκίνητο, τη ρύθμιση του λογαριασμού της ΔΕΗ με δόσεις και με το ξεπούλημα των χρυσαφικών τους στα ενεχυροδανειστήρια της γειτονιάς.
Η ελληνική ελίτ θα βρεθεί αντιμέτωπη με διαφορετικού επιπέδου προβλήματα, που υπερβαίνουν τις ανθρώπινες δυνατότητες και τα ατομικά όρια διαχειριστικής επάρκειας.
Και δεν εννοώ το ξεπούλημα των Rolex και των Cayenne, ή την κατάσχεση της βίλας στην Εκάλη ή τη Μύκονο. 
Αυτά είναι τα εύκολα.
Ενημερωθείτε λοιπόν κύριοι της Ελληνικής Ελίτ, για τα δύσκολα που σύντομα θα σας χτυπήσουν την πόρτα.
  • Εσείς, που είχατε την αφέλεια να πιστέψετε ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων σας έκανε δήθεν στρατηγικούς συνεταίρους και αντιπρόσωπους της στην Ελλάδα, και συμμαχήσατε με τους εχθρούς της Πατρίδας, για να εξοντώσετε τους συμπολίτες σας, στις πλάτες των οποίων χτίζατε τις περιουσίες σας επί δεκαετίες.
  • Εσείς, που νομίσατε ότι η Trilateral έψαχνε στην Ελλάδα για ντόπιους νταβατζήδες, και ότι θα μοίραζε μαζί σας τα λάφυρα της καταλήστευσης της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού Λαού.
  • Εσείς, που πιστέψατε το μύθο της μιντιακής βλαχογκλαμουριάς και δημιουργήσατε την οικονομία της μίζας, της αρπαχτής, της διαπλοκής, της λαθρεμπορίας, του κρατικού και του μαύρου χρήματος και των θαλασσοδανείων.
  • Εσείς, που ενώ σφάξατε την αγελάδα της Ελληνικής οικονομίας και αφού ξεκοκαλίσατε όλο της το κρέας, σήμερα έχετε το θράσος να διαμαρτύρεστε ότι τα Ελληνόπουλα μεγαλώνουν με γάλα εισαγωγής.
  • Εσείς, που όπως ο Ρουμελιώτης, ενώ γνωρίζατε από την πρώτη στιγμή την προσχεδιασμένη αποτυχία του Μνημονίου, γίνατε οι πρόθυμοι απόστολοι της κατήχησής του και αναλάβατε την εργολαβία της υποβολής του στο υποσυνείδητο των Ελλήνων, με αντάλλαγμα την αγορά του χρόνου παράτασης της ημερομηνίας επέλευσης του δικού σας ατομικού default.
  • Εσείς, που μαζί με τους τραπεζίτες κλέψατε τα χρήματα της ανάπτυξης και τα χρησιμοποιήσατε για να φυγαδεύσετε στο εξωτερικό τα 90 ΔΙΣ των καταθέσεων που σήμερα λείπουν από το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
  • Εσείς, που ως σύγχρονοι μαυραγορίτες, ετοιμάζεστε για το πάρτι της Ελληνικής χρεοκοπίας εντός Ευρώ, Μνημονίου, Αγγλικού δικαίου και υπό την αρμοδιότητα των δικαστηρίων του Λουξεμβούργου, στην επιχείρηση του πλιάτσικου κατά της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. 


Διαβάστε λοιπόν εδώ, τι σας περιμένει.

Κατ' αρχήν, τα χρήματα που φυγαδεύσατε στο εξωτερικό, σιγά - σιγά, αργά και βασανιστικά, θα τα χάσετε όλα. 
Θα σας τα πάρουν πίσω οι δανειστές, με τη συνδρομή των εξαρτημένων πλέον από το EFSF, το ΤΧΣ και τον ELA πτωχευμένων Ελληνικών τραπεζών και του εγχώριου εκτελεστικού βραχίονα του διεθνούς συνδικάτου του χρηματοοικονομικού εγκλήματος, της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ). Ναι, με τη συνδρομή όλων αυτών που σας διευκόλυναν επί δύο ολόκληρα χρόνια να φυγαδεύσετε τις καταθέσεις σας στο εξωτερικό.

Αυτά που δεν θα μπορέσουν ποτέ οι δανειστές να εισπράξουν από εμάς εδώ στην Ελλάδα, αφού δεν έχουμε και δεν πληρώνουμε, θα τα εισπράξουν τελικά από εσάς, βάζοντας βαθειά το χέρι τους στο κλεμμένο σας μαύρο χρήμα, αυτό που είχατε την αφέλεια να πιστέψετε ότι διασφαλίσατε, φυγαδεύοντας τις καταθέσεις σας στο εξωτερικό.

Οι τράπεζες της Μεγάλης Βρετανίας έχουν ήδη εκδώσει «Μαύρη Εγκύκλιο» για τις καταθέσεις Ελληνικής προέλευσης, ακόμη και στα Channel Islands, με στόχο, οι καταθέσεις που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν ως έσοδα φορολογημένα στη χώρα προέλευσης - δηλαδή στην Ελλάδα - να δεσμεύονται στους οικείους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Στην ίδια γραμμή κινούνται, εδώ και έξι τουλάχιστον μήνες, και οι τράπεζες του Λουξεμβούργου. 
Και μην έχετε την αφέλεια να πιστέψετε ότι θα προστατέψετε την ανωνυμία σας, επειδή οι καταθέσεις σας είναι κρυμμένες πίσω από trustees και holding companies.
Στην πρώτη πλέον ζήτηση, τα ονόματα των Ελλήνων beneficial owners, διαβιβάζονται με πρωτοφανή ευκολία και ευχαρίστηση στις αρχές.
With pleasure, όπως λένε οι Άγγλοι, αφού η μαύρη προπαγάνδα του Δόγματος του Σοκ καλλιεργεί πλέον στην Ευρώπη των τραπεζών, το μύθο ότι η αιτία της ευρωπαϊκής χρηματοοικονομικής κρίσης είναι δήθεν οι τεμπέληδες και φοροφυγάδες Έλληνες, οι οποίοι υπονομεύουν το ενιαίο νόμισμα, αφού ζούνε παράγοντας δημοσιονομικά ελλείμματα, τα οποία καλούνται διαρκώς να τα πληρώνουν οι ευρωπαίοι πολίτες. 
Να τα πληρώνουν δηλαδή και οι τραπεζικοί υπάλληλοι που διαχειρίζονται τους λογαριασμούς σας στο εξωτερικό, οι οποίοι συμμετέχουν with pleasure στο πάρτι της παγκοσμιοποίησης του κοινωνικού αυτοματισμού, αφού εισπράττουν και πλούσια bonus, για κάθε έναν από εσάς που καταδίδουν στις αρμόδιες αρχές.

Τα ελληνικά χρήματα, σε όποια μορφή και αν έχουν επενδυθεί και βρίσκονται, είναι πλέον επικηρυγμένα, τουλάχιστον στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, και είναι μόνο θέμα χρόνου το πότε θα έρθει η σειρά του καθενός σας να τα χάσει όλα.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων σας πληρώνει με το ίδιο νόμισμα.
Όπως χρησιμοποίησε εσάς και τα ΜΜΕ τα οποία ελέγχετε στην Ελλάδα, για να περάσει τη μαύρη προπαγάνδα του Μνημονίου και να φτωχοποιήσει ειρηνικά και αναίμακτα τους Μικρούς και τους Νοικοκυραίους, έτσι τώρα χρησιμοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για να στοχοποιήσει εσάς τους ίδιους, αφού ο Τρίτος Κύκλος είναι αφιερωμένος στη δική σας φτωχοποίηση και εξόντωση.

Οι τράπεζες της Ελβετίας, αφού πρώτα ξεκοκαλίσουν τους λογαριασμούς σας, υπογράφοντας κάθε είδους συμφωνίες φορολόγησης με τις Ελληνικές αρχές, μετά από λίγο καιρό θα σας πακετάρουν σε ένα ζιπαρισμένο ηλεκτρονικό αρχείο, διαβιβάζοντας τα στοιχεία, τα υπόλοιπα και την κίνηση των τραπεζικών σας λογαριασμών στις ελληνικές φορολογικές αρχές, οι οποίες δεν αναφέρονται πλέον στην επίσημη ελληνική πολιτική ηγεσία, αλλά στο παρακράτος της Τρόικα, του Τόμσεν και του Ράιχενμπαχ.

Όπως ακριβώς έκαναν και με τους Γερμανούς.
Και τότε, οι κατασχεμένες καταθέσεις σας, μαζί με τα υπόλοιπα των επενδυτικών σας λογαριασμών, θα μεταφερθούν στον Ειδικό Λογαριασμό της ΤτΕ, με προορισμό και πάλι τα ταμεία των δανειστών, που θα επινοήσουν τα πάντα προκειμένου να εισπράξουν το επαχθές και επονείδιστο χρέος της Πατρίδας μας.

Ούτε το τραπεζικό οχυρό της Σιγκαπούρης είναι πλέον ασφαλές.
Δεν πέρασαν ούτε δύο μήνες από την ημέρα που κορυφαία παγκόσμια τράπεζα της Σιγκαπούρης, με υψηλή κατάταξη στη λίστα των 25 top world banks, παρέδωσε δισκέττα γερμανών καταθετών στις γερμανικές φορολογικές αρχές.
Έχετε ακόμη την αφέλεια να πιστεύετε ότι εσάς θα σας καλύψουν ;

Και τέλος, οι φορολογικοί παράδεισοι της Μέσης Ανατολής (Κατάρ, Μπαχρέιν, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι και Ομάν), είναι πλέον υψηλού γεωπολιτικού κινδύνου, αφού ο επόμενος παγκόσμιος πόλεμος, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες γεωπολιτικές αναλύσεις, θα είναι αυτός που θα ξεσπάσει μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων. Και στην περίπτωση αυτή, οι καταθέσεις και οι κάθε μορφής επενδύσεις σας στις μουσουλμανικές και τις ισλαμικές τράπεζες και χώρες, θα γίνουν το πρώτο λάφυρο της επερχόμενης αυτής σύρραξης.

Ο Τρίτος Κύκλος θα σας δημιουργήσει ιδιαίτερα προβλήματα, που υπερβαίνουν τα όρια των διαχειριστικών σας δυνατοτήτων.

Και όπως ήδη σας είπα, δεν εννοώ το ξεπούλημα των Rolex και των Cayenne σας, ή την κατάσχεση της βίλας σας στην Εκάλη ή τη Μύκονο. Και φυσικά δεν εννοούσα ούτε τις καταθέσεις και τις περιουσίες σας, που είναι δεδομένο ότι θα τις χάσετε, αφού η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει αντιληφθεί ότι, στην Ελλάδα, μόνον από εσάς μπορεί πλέον να εισπράξει, γιατί εμείς τελειώσαμε.

Το να τα χάσετε όμως όλα, θα μπορούσε για κάποιους από εσάς να είναι ακόμη διαχειρίσιμο.
Θα μπορούσατε να βρείτε τη δύναμη να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή. Όσοι τουλάχιστον αντέχετε ή έχετε πίσω σας δεύτερες και τρίτες γενιές, που δεν έχουν διαβρωθεί από το lifestyle και την κόκα, θα μπορούσατε πραγματικά να τα καταφέρετε.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων όμως αυτό το γνωρίζει. 
Και δεν πρόκειται να το αφήσει ποτέ να συμβεί. 
Δεν θα αρκεστεί μόνο στο να σας φτωχοποιήσει.
Θα κάνει και το επόμενο βήμα, αυτό που είναι ανθρωπίνως αδύνατο να ελέγξετε και να διαχειριστείτε.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων θα σας εξοντώσει.
Και θα σας εξοντώσει επειδή πλέον δεν σας χρειάζεται, αφού σας χρησιμοποίησε για να κάνει τη δουλειά της στην Ελλάδα, αλλά δεν σας εμπιστεύεται ως αξιόπιστους συνομιλητές της.

Ποιος να εμπιστευτεί άλλωστε τους σύγχρονους Εφιάλτες, αυτούς που πούλησαν την Πατρίδα και τους συμπολίτες τους, με αντάλλαγμα πολιτικά και οικονομικά οφέλη ;
Ήσασταν μόνο αναλώσιμοι, αφού η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν έχει κανένα όφελος να μοιράσει μαζί σας τα λάφυρα της καταλήστευσης της Πατρίδας μας.
Και θα σας εξοντώσει νόμιμα και ηθικά, καθιστώντας σας ισόβια όμηρους του δικαστικού και του σωφρονιστικού συστήματος.
Υπό τους πανηγυρισμούς και τα χειροκροτήματα των Μικρών και των Νοικοκυραίων, εκείνων που εσείς οι ίδιοι οδηγήσατε στο μακελειό της φτωχοποίησης, κατά τον 1ο και τον 2ο Κύκλο.
Αυτή θα είναι η εκδίκηση του κοινωνικού αυτοματισμού και της ανθρωποφαγίας που εσείς οι ίδιοι καλλιεργήσατε.

Η αρένα θέλει αίμα και θα είστε εσείς οι μονομάχοι που θα ρίξει στα θηρία το Δόγμα του Σοκ.
Μόνο η δική σας τιμωρία και εξόντωση μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης εκφοβισμού των μαζών, για να υποταχθούν σιωπηλά όλοι οι υπόλοιποι στην υποδούλωση της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δεν είναι μόνο ότι θα σας βρούνε τις περιουσίες και θα σας τις πάρουνε.
Το μεγάλο σας πρόβλημα είναι ότι θα κατηγορηθείτε για φοροδιαφυγή και για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, που έγινε διαρκές αδίκημα και δεν παραγράφεται ποτέ.
Καλύτερα να είχατε κάνει φόνο.
Αυτό στα είκοσι χρόνια παραγράφεται.
Το ξέπλυμα όμως δεν παραγράφεται ποτέ.
Και ο νομοθέτης, δηλαδή η πολιτική ηγεσία με την οποία διαπλέκεστε ανελλιπώς από τη μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα, έχει πλέον φροντίσει να θεωρείται ως ξέπλυμα οτιδήποτε στερεί έσοδα από την Τρόικα και τους δανειστές.

Θα βρεθείτε ξαφνικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των επιχειρήσεών σας δεσμευμένους και δεν θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε ούτε τις απλές καθημερινές σας συναλλαγές.
Ούτε να εισπράξετε δηλαδή και να πληρώσετε δεν θα μπορείτε.

Θα μείνετε χωρίς τζίρο, έσοδα και εισπράξεις και θα χάσετε τις ρυθμίσεις που διατηρούσατε με τα ρουσφέτια της πολιτικής διαπλοκής όλα αυτά τα χρόνια, όσο δεν πληρώνατε ΦΠΑ, ΦΜΥ, φόρο εισοδήματος, ασφαλιστικές εισφορές, κλπ..
Και επειδή θα έχει δεσμευθεί και όλη η ατομική σας περιουσία, δεν θα μπορείτε να εξυπηρετήσετε τις οφειλές αυτές ούτε ως συνυπόχρεοι. 
Το δε μέγεθος των οφειλών σας είναι τέτοιο που τα αδικήματα που θα σας αποδοθούν θα είναι όλα κακουργήματα, που διώκονται με την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ οι πρωτόδικες ποινές κάθειρξης επιβάλλονται πλέον χωρίς αναστολή.

Θα σας θυμηθεί ξαφνικά το ΣΔΟΕ, οι Τελωνειακές Αρχές και η Οικονομική Αστυνομία, που θα ανακαλύψουν ως δια μαγείας ότι είτε δεν έχετε ποτέ ελεγχθεί, είτε ότι σας έκλειναν τόσα χρόνια χαριστικά τα βιβλία κάποιοι επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, που θα βρεθούν και αυτοί συγκατηγορούμενοι μαζί σας.

Και ταυτόχρονα με την επίθεση των αρχών, θα δεχθείτε μαζικές αγωγές και μηνύσεις για απάτη από τις τράπεζες που σας χρηματοδοτούσαν με τα θαλασσοδάνεια που σας χορηγούσαν όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να γλυτώσουν τα τομάρια τους οι τραπεζίτες που σας δάνειζαν παράνομα και καταχρηστικά, για να τσεπώνουν τις μίζες που τους πληρώνατε και να εισπράττουν τα ετήσια μπόνους επί του συνολικού όγκου των χορηγήσεων παραγωγής τους.

Και όσοι από εσάς έχετε συναλλαχθεί, με τον οποιονδήποτε τρόπο, ακόμη και ανταλλάσοντας εξυπηρετήσεις, με στοχοποιημένα πολιτικά πρόσωπα, θα βρεθείτε σύντομα μπλεγμένοι στη δίνη κάποιου νέου σκανδάλου, που θα έχει κατασκευαστεί στα εργαστήρια της πολιτικής αντιπαράθεσης, των παιχνιδιών εξουσίας και των εσωτερικών κομματικών ανταγωνισμών και ξεκαθαρισμάτων λογαριασμών, τους οποίους τελικά θα πληρώσετε εσείς, αφού οι αντισυμβαλλόμενοι της πολιτικής διαπλοκής καλύπτονται από την κατάπτυστη συνταγματική ασυλία, προκειμένου να πλουτίζουν με ασφάλεια, στις πλάτες των ηλιθίων που ακόμη τους ψηφίζουν.

Και θα βρεθείτε, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε έγκλειστοι στις φυλακές.
Όπως ακριβώς έγινε με τα πρώτα μεγάλα ονόματα, που άρχισαν ήδη να περνούν το κατώφλι των ανακριτών και των σωφρονιστικών ιδρυμάτων όλης της χώρας.

Όσοι είστε αφανείς, μην εφησυχάζετε.
Θα σας δώσουν στις αρχές οι μπροστινοί αχυράνθρωποι σας. 
Αυτοί που τόσα χρόνια εξαργύρωναν την omerta' των υπογραφών τους με τους παχυλούς μισθούς και τα benefits που τους μοιράζατε, για να παριστάνουν τα μεγαλοστελέχη και τους παράγοντες της παρασιτικής οικονομίας, την οποία οικοδομήσατε στα θεμέλια του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος της μεταπολίτευσης. 

Και μέσα εκεί στις φυλακές θα πεθάνετε.
Οι ποινές που θα σας επιβάλλουν οι δικαστές θα είναι εξοντωτικές, ειδικά τώρα, που εξ' αιτίας της στήριξης που εσείς προσφέρατε στην Τρόικα και το Μνημόνιο, οδηγούνται και αυτοί στην φτωχοποίηση, με την κατάρρευση των ειδικών μισθολογίων και την πλήρη απαξίωση του λειτουργήματος που τάχθηκαν να υπηρετήσουν.

Δεν πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Είναι η δοκιμασμένη συνταγή της εξόντωσης, μόλις το σύστημα το οποίο σήμερα υπηρετείτε αποφασίσει να σας θυσιάσει, στο βωμό της δικής του επιβίωσης.
Κοιτάξτε γύρω σας τους βραβευμένους ως επιχειρηματίες της χρονιάς και τους άλλοτε ισχυρούς άνδρες μεγάλων ελληνικών επιχειρηματικών ομίλων και ΜΜΕ, που ενώ κάποτε συνδιαλέγονταν με το υπουργικό συμβούλιο και με τις κυβερνήσεις όλου του πλανήτη, σήμερα είναι είτε υπόδικοι, ακόμη και με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, είτε τρόφιμοι του ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος.
Με την ίδια ακριβώς μεθόδευση εξοντώθηκαν όλοι τους.
Και με την ίδια θα εξοντωθείτε και εσείς, αφού το Μνημόνιο που εσείς οι ίδιοι στηρίζετε και υπηρετείτε, ανήγαγε πλέον τη μεθόδευση αυτή σε νόμο του κράτους και σε κοινή πρακτική.

Εχετε σκεφθεί πότε θα έρθει η δική σας σειρά;
Ή ζείτε ακόμη το μύθο σας, πιστεύοντας ότι εσείς θα τη γλυτώσετε; 
Το ίδιο ακριβώς πίστευαν και όλοι αυτοί που έχουν ήδη εξοντωθεί.
Ή μήπως πιστεύετε ότι εσείς είστε πιο έξυπνοι από εκείνους;
Και εκείνοι, οι εξοντωμένοι, όπως σήμερα εσείς, τα είχαν όλα φτιαγμένα με γερμανική τελειότητα. 

Εταιρείες, αχυράνθρωποι, συναλλαγές, ακίνητα, τιμολόγια, υπερτιμολογήσεις, ξεπλύματα και θαλασσοδάνεια, ήταν όλα χτισμένα με την υποδειγματική τεχνογνωσία των πυραμίδων του Βερολίνου.

Δεν υπολογίσατε όμως ότι τη γερμανική τελειότητα, αφού την ανακάλυψαν οι Γερμανοί, αυτοί μπορούν να την ελέγχουν και να την ανιχνεύουν σε βάθος.
Ειδικά στην περίπτωση της σημερινής Ελλάδας, την οποία εσείς οι ίδιοι, με τη στήριξη που παρέχετε στο Μνημόνιο, την Τρόικα και τις Κατοχικές Κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης, την έχετε μετατρέψει στην πρώτη γερμανική αποικία εντός της ευρωζώνης.

Και, ακόμη, υποτιμήσατε τις αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης και την περίπτωση επέλευσης του στατιστικού λάθους.
Άλλοι θα πληρώσετε μια ελαφρότητα ή απερισκεψία στην προσωπική σας ζωή και άλλοι το στατιστικό ατύχημα του 1%, αυτό που την εποχή που το χρήμα ήταν αληθινό και οι συναλλαγές δεν ήταν ηλεκτρονικές, περνούσε απαρατήρητο.

Στον 3ο Κύκλο, το Μνημόνιο θα σκοτώσει και εσάς, τους πιστούς υπηρέτες του.
Πέσατε έξω στις προβλέψεις σας.
Καταντήσατε όλοι μαζί, εσείς, με το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που χρηματοδοτείτε και τους αγορασμένους εφημεριδοπώλες και δημοσιογράφους που εξυπηρετούν τις μιντιακές ανάγκες του Δόγματος του Σοκ, να γίνετε οι σύγχρονοι, αναλώσιμοι Εφιάλτες και οι εγχώριες Φιλιππινέζες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που παραδώσατε την Πατρίδα σας δέσμια στο Μνημόνιο και την κυριαρχία της Τρόικα και των δανειστών.

Εχετε μόνο μία επιλογή, αν θέλετε να επιβιώσετε.
Να θυμηθείτε, έστω και τώρα, ότι είστε Έλληνες και ότι τον πλούτο σας τον δημιουργήσατε επειδή αυτό σας το επέτρεψε η Ελλάδα και το ανέχθηκαν οι Έλληνες συμπολίτες σας.
Αυτοί τους οποίους εσείς ξεπουλήσατε στην Τρόικα, πιστεύοντας ότι έτσι θα εξασφαλίζατε την παρασιτική επιχειρηματική σας επιβίωση και ασυλία.
  • Αλλάξτε ρότα σήμερα, πριν σας εξοντώσει ο ίδιος ο εχθρός, που σας απαξίωσε επειδή ακριβώς τον υπηρετήσατε εις βάρος του εθνικού συμφέροντος της Πατρίδας σας.
  • Αποσύρετε αμέσως τη στήριξη στο Μνημόνιο, την Τρόικα και το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που υπηρετεί ξένα και καταστροφικά για την Ελλάδα συμφέροντα, εκβιαζόμενο με τη δημοσίευση της Λίστας Χριστοφοράκου και του μαύρου πολιτικού χρήματος της Siemens, των εξοπλιστικών προγραμμάτων, του Χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών Αγώνων, των έργων, των δομημένων ομολόγων, του δημοσίου χρέους και του Μνημονίου.
  • Πείτε επί τέλους την αλήθεια στους Έλληνες, μέσα από τα ΜΜΕ, που ελέγχετε, και αποκαλύψτε εσείς τα ονόματα των πολιτικών κοτζαμπάσηδων που εισέπραξαν το μαύρο πολιτικό χρήμα της διαπλοκής.Εσείς τους γνωρίζετε καλά, αφού τους μισθοδοτείτε και τους αναδεικνύετε, φιλοτεχνώντας το πολιτικό τους προφίλ μέσα από τα ΜΜΕ που ελέγχετε ή χρηματοδοτείτε με τη διαφημιστική σας δαπάνη.
  • Γκρεμίστε επικοινωνιακά την trilateral κατοχική κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων, πριν αυτή καταρρεύσει από μόνη της και συμπαρασύρει μαζί της στο βυθό ακόμη και εσάς τους ίδιους.
  • Στηρίξτε τη δημιουργία μιας νέας, αντιμνημονιακής κυβέρνησης εθνικού σκοπού, που μπορεί να προκύψει μέσα από τη σημερινή Βουλή, χωρίς την ανάγκη προσφυγής σε νέες εθνικές εκλογές.
  • Προχωρήστε αμέσως σε μία Εθνική Συμφωνία Συμβιβασμού με τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει κατά τα ανωτέρω, με στόχο τον άμεσο επαναπατρισμό των 90 ΔΙΣ των καταθέσεων που κλέψατε από την ανάπτυξη και φυγαδεύσατε στο εξωτερικό, και τουλάχιστον 60 ΔΙΣ ακόμη, από τις υπόλοιπες καταθέσεις σας, που λιμνάζουν πλέον επικίνδυνα στα τραπεζικά συστήματα του εξωτερικού.
  • Διαπραγματευτείτε τη φορολογική και ποινική σας αμνηστία, υπό το ισχύον νομικό καθεστώς της ποινικής συνδιαλλαγής, με την καταβολή ενός σεβαστού ποσού υπέρ του ελληνικού δημοσίου, ανάλογου με τη ζημία που εσείς οι ίδιοι προξενήσατε, υπό τον αδιαπραγμάτευτο όρο ότι το σύνολο του ποσού των 150 ΔΙΣ που θα εισρεύσει στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, θα χρηματοδοτήσει αποκλειστικά και μόνο την άμεση αποκατάσταση των κοινωνικών αδικιών, την επανεκκίνηση της πραγματικής ελληνικής οικονομίας, τη χρηματοδότηση της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας, των δημόσιων και των ιδιωτικών παραγωγικών επενδύσεων, της ανταγωνιστικότητας, της ανάπτυξης, της εξωστρέφειας, των δομικών μεταρρυθμίσεων του κράτους και των διαδικασιών της άμεσης ανακήρυξης της ΑΟΖ και της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων.
  • Συμβιβαστείτε με την ιδέα ότι ο μόνος τρόπος για να σώσετε τις περιουσίες σας και να γλυτώσετε από την επερχόμενη ατομική σας εξόντωση, είναι να επαναπατρίσετε τις καταθέσεις σας, για να χρηματοδοτηθεί η διάσωση της Ελλάδας με εθνικούς πόρους.
  • Συνειδητοποιήστε ότι τα 150 αυτά ΔΙΣ σε μετρητά χρήματα πραγματικών καταθέσεων, είναι μια τεράστια και βέβαιη πηγή ρευστότητας και ένας μοναδικός εθνικός πόρος. Είναι το μόνο χρηματοοικονομικό εργαλείο που εξασφαλίζει ταυτόχρονα την εξυγίανση του εθνικού τραπεζικού συστήματος, την εσωτερική χρηματοδότηση της ανάπτυξης και την αποκατάσταση του αξιόχρεου και της φερεγγυότητας του ελληνικού δημοσίου, ως προς τους Έλληνες πιστωτές του. Και υπό τη σημερινή, παγκόσμια χρηματοοικονομική συγκυρία, τα 150 ΔΙΣ είναι πολλά, πολύ περισσότερα από την ανύπαρκτη ρευστότητα του ΔΝΤ, του EFSF και της Τρόικα, και αρκούν για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα από την αρχή, μόνοι μας και με τα δικά μας χρήματα, μακριά από την τοκογλυφία των μηχανισμών στήριξης και την υποδούλωση στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
  • Τέλος, αφού ζητήσετε συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό, δεσμευθείτε να αναλάβετε τη συντήρηση των οικογενειών των 3.000 συμπολιτών μας, που εσείς οι ίδιοι οδηγήσατε στην αυτοκτονία.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος.
Ο σύγχρονος εμφύλιος του κοινωνικού αυτοματισμού πρέπει να τελειώσει. Και οι Έλληνες οφείλουμε να προσθέσουμε μια νέα σελίδα στην ιστορία μας, ανάλογη με εκείνη που οδήγησε τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής στη συντριβή του ρωσικού χειμώνα.
Η Ελλάδα μπορεί σήμερα να ανατρέψει το στρατηγικό σχεδιασμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων και να επιβεβαιώσει, για μια ακόμη φορά, ότι η Γερμανία μπορεί να κερδίζει σε ανταγωνιστικότητα, χάνει όμως στον πόλεμο.

το είδα http://makis-g.blogspot.gr/2012/09/3.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »