Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Οι επιστήμονες απατεώνες και ληστές του Εθνικού μας πλούτου, όταν στοχοποιούσαν …….

ΠΕΡΙ «ΕΠΙΟΡΚΩΝ» ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ .
Οι επιστήμονες απατεώνες και ληστές του Εθνικού μας πλούτου, 
όταν στοχοποιούσαν όλους τους Έλληνες,
       - βάφτισαν την Ελλάδα χώρα απατεώνων.
Όταν στοχοποιούσαν τους μισθούς των Ελλήνων για να τους εξοντώσουν και να αλώσουν τη χώρα τους
       - έλεγαν ότι οι Έλληνες δεν εργάζονται και μέρα νύκτα είναι στα μπουζούκια (εκείνος ο γελοίος ,μισθοδοτούμενο όργανο τους, τότε της δήθεν διεθνούς διαφάνειας Μπάκουρης, έκανε ολόκληρη εκπομπή ο άθλιος στο Αλ Τζατζίρα),  και ότι οι Έλληνες ζουν καλύτερα από ότι δικαιούνται κτλ
Όταν στοχοποιούσαν τις συντάξεις των Ελλήνων,
       - μίλησαν για «μαϊμού» συντάξεις
Όταν στοχοποιούσαν τους φαρμακοποιούς,
       - μίλησαν για φάρμακα σε πηγάδι του Λαυρίου.
Όταν στοχοποιούσαν το δημόσιο για να το διαλύσουν και για να κάνουν «μπίζινες» τα γερμανικά,γαλλικά και άλλα γεράκια,
       - εκείνος ο ανεκδιήγητος Λοβέρδος είπε εκείνο το αισχρό (διπλασιάζοντας περίπου τον αριθμό τους), ότι, «Ένα εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι ταλαιπωρούν εννέα εκατομμύρια Έλληνες
Τώρα ο νέος Γκαιμπελίσκος της κυβέρνησης ξεπέρασε τον δήθεν κλαψιάρη αλλά ανάλγητο γενοκτόνο των Ελλήνων Λοβέρδο.
       - Βάφτισε άθλια τους δημόσιους υπάλληλους που θα σφαγιαστούν «ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ» ξεθάβοντας μία υπόθεση (παντού υπάρχουν εξαιρέσεις) και κάνοντας την ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ.
Το ντροπή τους για την προδοσία του Ελληνισμου και την εξόντωση του είναι λίγο. Απαιτείται κάθαρση και τιμωρία.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
πηγή email του συντάκτη, εικόνα από www.otherside.gr
το είδα http://justiceforgreece.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »