Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ …ΤΕΛΟΥΣ !! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ “α”, “β”, “γ” και “δ” …”ΠΑΣΙΔΗΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ” ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ “ΠΑΣΙΔΗΛΑ” ΔΕΝ ΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ …ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ…

 Screenshot_16

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ,

Διαβάστε την τελευταία δημοσίευση ΕΔΩ.

Και τώρα ελάτε μαζί μου να διαπιστώσατε ότι δεν είχαμε δει ακόμη τον πάτο.

Γιατί μία ελπίδα ότι κάτι θα διαβάζαμε ως ουσιαστική αντίκρουση της προσφυγής μου και των συντριπτικών της “κατηγορίας” στοιχείων που τη συνοδεύουν, την αποκτάς όταν διαβάζεις εδώ ότι…

 

Έτσι δεν είναι;

Οπότε λες, να, τώρα επιτέλους θα διαβάσω γιατί τα περί λιστών του ΕΚΑΒ και της μεταφοράς εκατοντάδων ασθενών στα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης είναι ψευδή.

Τώρα θα μάθω γιατί τα στοιχεία των υγειονομικών περιφερειών δεν αποδεικνύουν την αναποτελεσματικότητα των εμβολίων, ούτε η μείωση του χρόνου ανοσίας από 12 και 13 σε 6 και τώρα σε 3, ούτε ο Νίκος Καπραβέλος εννοούσε αυτά τα εμβόλια αλλά μάλλον κάποια άλλα όταν δήλωσε ότι “δεν είναι αποτελεσματικά όπως τα περιμέναμε”, ούτε π.χ. η περίπτωση εκείνη της γυναίκας που πέθανε από κορωνοϊό, και

δεν το έβγαλα εγώ αλλά η Τατιάνα Στεφανίδου, ούτε τρεις μήνες μετά το εμβόλιο.

Τώρα θα μάθω ότι τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή, έχουν ήπιες παρενέργειες και μόνο καμια φορά είναι αυτές λίγο …επίμονες και αυτό εξαιρετικά σπάνια.

Τώρα θα μάθω πώς τελικά οι γιατροί μπορούν να διακρίνουν σε μία ακτινογραφία ιογενή λοίμωξη άνευ άλλου.

Τώρα θα μάθω πώς αντικρούονται τα δεκάδες περιστατικά εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου που καταγγέλλω σε δεκάδες νοσοκομεία με δεκάδες επώνυμες καταγγελίες και συντριπτικό αποδεικτικό υλικό.

Και μένεις με την ελπίδα, αφού…

Και ξεμπέρδεψαν !

Καταλαβαίνει λοιπόν όλη η Ελλάδα τώρα πόσο γυμνοί είναι απέναντί μου ;;

“Δεν αναιρούν τα ανωτέρω εκτιθέμενα” !!

Γιατί δεν τα αναιρούν, πώς αυτό προκύπτει και από πού αποδεικνύεται, ούτε λέξη !!

Πού να τη βρουν…

Και φυσικά, στο τέλος απορρίπτουν και το αίτημα για αυτοπρόσωπη εμφάνιση, αφού…

Βλέπετε, δεν χρειάστηκε να εμφανιστώ μπροστά τους γιατί έχω αναλύσει επαρκώς τις απόψεις μου” !!

Εννοείται ότι από αυτά που έχω “επαρκώς αναλύσει” ψάχνεις στο βούλευμα να βρεις έστω και μία λέξη, αλλά φευ…

Και προσέξατε τι έχω αναλύσει, έτσι;

“Απόψεις”…

Λες και εγώ …φιλοσοφώ στην προσφυγή μου και διατυπώνω …απόψεις !!

Απίστευτοι !!

Αλλά αυτή είναι η σημερινή “Δικαιοσύνη”…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »