Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Να φτύσουν τα μούτρα τους! (μη… βασκαθούν)


Γράφει ο Θανάσης Κ.

Βγάζει γλώσσα ο ΣΥΡΙΖΑ τελευταία…

Στελέχη του – και ΜΜΕ που ελέγχει και υπηρετούν την προπαγάνδα του – κατηγορούν κάθε αντίθετη άποψη με τον πιο απαξιωτικό τρόπο.

Εσχάτως κατηγορεί καθένα που αρνείται να υποκύψει στα «τετελεσμένα» της Τουρκίας και στους εκβιασμούς της, ότι τάχα… «φέρνει τον Πόλεμο»!

Στην πραγματικότητα τον Πόλεμο με την Τουρκία – ή την άνευ όρων παράδοση εθνικών δικαιωμάτων προς την Τουρκία – τον φέρνει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ! Κι όσοι ταυτίζονται μαζί του.

Τον Πόλεμο τον φέρνει όποιος ενθαρρύνει την
τουρκική προκλητικότητα και «διευκολύνει» τον τουρκικό επεκτατισμό!


  • Κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κραύγαζαν κάποτε, ότι «το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»! Τι υπονοούσε αυτό; Πως κακώς οι Έλληνες και οι Τούρκοι διαφωνούν και τσακώνονται για το διαμοιρασμό του Αιγαίου – το οποίο, όμως είναι διάστικτο με ελληνικά νησιά, και ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

  • Τι υπονοούσε αυτό το βλακώδες σύνθημα, που σήμερα δεν θέλουν να το θυμούνται (ούτε να τους το θυμίζουμε);

    Ότι «κακώς» επιμένουμε στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα του Αιγαίου και «καλό» είναι να μοιράσουμε με τους Τούρκους… τα «δικά μας»!

    Υιοθετούσαν εμμέσως την τουρκική προπαγάνδα!

    Και ενεθάρρυναν τις προκλήσεις – που «νομιμοποιούσε» και υποκινούσε η προπαγάνδα αυτή.


  • Ο Γιάννης Μπαλάφας, βουλευτής και υφυπουργός του ΣΥΡΙΖΑ είχε πει δημόσια ότι πρέπει να μειώσουμε δραστικά τις ελληνικής αμυντικές δαπάνες! Του είχαν παρατηρήσει ότι απέναντι οι Τούρκοι εξοπλίζονται συνεχώς. Κι είχε απαντήσει: «πρέπει να το ρισκάρουμε»!


  • Δηλαδή να «ρισκάρουμε», να… αφοπλιστούμε εμείς έναντι της Τουρκίας που δεν κρύβει τον επεκτατισμό της.

    Καλύτερη «υπηρεσία» δεν μπορούσε να προσφέρει στο Ερντογάν! Που γνώριζε πια, ότι στην τότε ελληνική κυβέρνηση υπήρχαν άνθρωποι που «βοηθούσαν» τα σχέδια του κατά της Ελλάδας.

    (Ο «λαμπρός» αυτός πολιτικός διετέλεσε για ένα χρόνο και πλέον υφυπουργός «Μεταναστευτικής Πολιτικής». Τον καιρό που εισήλθε το τσουνάμι των λαθρομεταναστών! Τελικά, τίποτε δεν είναι εντελώς «τυχαίο»…)


  • Επί ΣΥΡΙΖΑ άνοιξαν τα σύνορα και ήλθαν στην Ελλάδα εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες. Αρκετοί παγιδεύτηκαν εδώ, όταν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας έκλεισαν τα δικά τους σύνορα. Μέχρι τότε η κυβέρνηση Σαμαρά έλεγχε αποτελεσματικά τις «ροές». Και τα κύματα των λαθρομεταναστών κατευθύνονταν προς την Ευρώπη μέσω Λιβύης-Μάλτας-Σικελίας.

  • Αφότου ήλθε ο ΣΥΡΙΖΑ στη διακυβέρνηση, διακήρυξε ότι στη θάλασσα ΔΕΝ υπάρχουν σύνορα (!) και εγένετο… η χαρά των λαθρο-διακινητών!

    Από τότε ο Ερντογάν απέκτησε ένα μοναδικό όπλο πίεσης προς την Ευρώπη και ασφυκτικού εκβιασμού προς την Ελλάδα – όπλο που ΔΕΝ είχε πριν.

    Αν δεν του κάναμε τα χατίρια, απειλούσε ότι θα «ανοίξει την κάνουλα» και θα μας στείλει κι άλλους. Το όπλο αυτό το προσέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ερντογάν!


  • Στα hot spots που δημιουργήθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ (και εξ αιτίας της πολιτικής «ανοικτών συνόρων» που υιοθέτησε) εκατοντάδες ανεξέλεγκτες ΜΚΟ απέκτησαν πλήρη έλεγχο των πιο ευαίσθητων παραμεθόριων περιοχών της χώρας, εγκαθιστώντας δεκάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες εκεί – από απέναντι. Εξαπολύθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, με την πλήρη ανοχή των ελληνικών αρχών, ένας αληθινός «υβριδικός πόλεμος» υπονόμευσης της Ελληνικής κυριαρχίας!

  • Οι Τούρκοι επεκτατιστές έτριβαν τα χέρια τους!

    Κι ύστερα αναρωτιούνται κάποιοι, ποιος «φέρνει τον Πόλεμο» με την Τουρκία; Ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους. (Κι ας φτύσουν τα μούτρα τους – μη βασκαθούν…)


  • Όταν πήγε να μπει κάποιος έλεγχος στις ΜΚΟ (από τη σημερινή κυβέρνηση) αποκαλύφθηκε ότι τέσσερις στις πέντε αρνήθηκαν να καταγραφούν!

  • Αρνήθηκαν να δώσουν στη δημοσιότητα και το προσωπικό τους. Ποιοι είναι από πού έρχονται, πώς πληρώνονται, τι έκαναν, τι ευθύνες έχουν για τα εγκλήματα που έγιναν στα hot spots από τους λαθρομετανάστες – και σε βάρος τους ακόμα.

    Με μια απλή κίνηση – στοιχειώδη για κάθε κράτος που λειτουργεί – αποκαλύφθηκε ότι στην ακριτική μας περιφέρεια είχαν εγκατασταθεί χιλιάδες άτομα που δεν είναι υπόλογα στην Ελληνική πολιτεία, έχουν σχέση με κυκλώματα διακινητών και με το τουρκικό παρακράτος (που ελέγχει την λαθρο-διακίνηση) οργανώνουν τη λαθρο-εισβολή στην Ελλάδα και έχουν ήδη παραβιάσει πάμπολλα άρθρα του Ποινικού Κώδικα!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ – όλως συμπτωματικώς – αρνήθηκε να ψηφίσει αυτό το στοιχειώδες μέτρο δημιουργίας Μητρώου ΜΚΟ.

    Βοηθάει το παρακράτος της λαθρο-διακίνησης και της λαθρο-εισβολής;

    Θέλει να κρύψει συμμετοχή και δικών του σε αυτό το όργιο;

    Ίσως και τα δύο.


  • Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επίσης αντίθετος προς τα «κλειστά κέντρα» που έχει προγραμματίσει η σημερινή κυβέρνηση, όπως είναι κατηγορηματικά αντίθετος και στα «φράγματα» ελέγχου των ροών – σε χερσαία και θαλάσσια σύνορα…

  • Ανεξαρτήτως του αν αυτά τα μέτρα είναι «επαρκή» (που μάλλον ΔΕΝ είναι), ό,τι αποκαθιστά κάποιον έλεγχο σε ευαίσθητες παραμεθόριες περιοχές και κάποιο έλεγχο στη ροές, την Τουρκία την ενοχλεί, το τουρκικό παρακράτος που σπρώχνει τις «ροές» το ενοχλεί και – τι σύμπτωση; – τον ΣΥΡΙΖΑ επίσης τον ενοχλεί! Και το καταψηφίζει…

    Ο καλύτερος χορηγός ΚΑΙ του «υβριδικού πολέμου» που μας έχει εξαπολύσει η Τουρκία και που γίνεται κάποια προσπάθεια να ελεγχθεί σήμερα, (έστω και ανεπαρκώς μέχρι στιγμής) είναι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ.


  • Η Τουρκία και οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες στηρίζουν το κίνημα του ισλαμικού φονταμενταλισμού και στήριξαν πολλές φορές τις δυνάμεις του ΙΣΙΣ. Κορυφαία οργάνωση του Σουνιτικού φονταμενταλισμού είναι οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι».

  • Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – και ομάδες ακτιβιστών που επηρεάζει – συνεργάστηκαν στο επεισόδιο Μαβί-Μαρμαρά (κατά του Ισραήλ) που όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα, είχε οργανώσει η τουρκική ΜΙΤ και οι «Αδελφοί Μουσουλμάνοι, το 2010. Τέτοια σύμπλευση με το φονταμενταλισμό της Μέσης Ανατολής είναι μοναδική για Ευρωπαϊκό Κόμμα εξουσίας.

    Οι Ισραηλινοί και οι Αιγύπτιοι σήμερα, και οι Λίβυοι του Χαφτάρ και οι Ιορδανοί, και όλα σχεδόν τα Αραβικά καθεστώτα του Κόλπου, θεωρούν τους «Αδελφούς Μουσουλμάνους» ως θανάσιμο εχθρό τους.

    Ενώ οι Τούρκοι τους θεωρούν βασικό τους «σύμμαχο».

    Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με την «Πέμπτη Φάλαγγα» της Άγκυρας σε όλη τη Μέση Ανατολή!

    Κι ύστερα αναρωτιούνται «ποιος φέρνει τον Πόλεμο με την Τουρκία»;

    Να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους!

    Και να φτύσουν τα μούτρα τους (μη… βασκαθούν).




  • Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ψήφισε τη διμερή Ελληνοαμερικανική αμυντική συμφωνία, την ώρα που η Αμερική παίρνει όλο και πιο καθαρή θέση κατά της Τουρκικής προκλητικότητας.

  • Όπως επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ ειρωνεύθηκε την πρόσφατη Ελληνογαλλική διμερή αμυντική συμφωνία, την ώρα που η Γαλλία στρέφεται, όλο και περισσότερο, κατά της Τουρκίας υποστηρίζοντας ελληνικές θέσεις.

    Ο,τιδήποτε ενισχύει την ελληνική διαπραγματευτική θέση και την αξιοπιστία της Ελληνικής Αποτροπής, ο ΣΥΡΙΖΑ είτε το καταγγέλλει, είτε δεν το στηρίζει, είτε το απαξιώνει.

    Οι «Ρουβίκωνας», οι Αntifa, οι No borders και οι άλλες παρακρατικές «συλλογικότητες» που άνθισαν επί ΣΥΡΙΖΑ – και με την ανοχή του – πάνε, βέβαια πολύ μακρύτερα, υποστηρίζοντας πλήρως τις τουρκικές θέσεις!

    Καλύτερο «συμπαραστάτη» ο Ερντογάν από το ΣΥΡΙΖΑ και την αλήστου μνήμης διακυβέρνησή του δεν θα μπορούσε να βρεi.


  • Και τέλος να θυμίσουμε: επί κυβέρνησης Σαμαρά (Ιούνιος 2012-Ιανουάριος 2015) και παρά το γεγονός ότι ο Πόλεμος μαίνονταν τότε στη Συρία, η χρόνια προκλητικότητα της Τουρκίας έναντι της Ελλάδος βρισκόταν σε πρωτοφανή ύφεση, οι ροές ΔΕΝ πέρναγαν από την Ελλάδα, και στα νησιά μας δεν υπήρχαν hot spots.


  • Επί Σαμαρά ο Ερντογάν καθόταν πολύ «ήσυχος»!

    Επί Τσίπρα ξεσάλωσε!

    Κι ό,τι πληρώνουμε τώρα, επί Τσίπρα δημιουργήθηκε.

    Ο Σαμαράς δεν είχε πολλά-πολλά με τον Ερντογάν, αλλά


  • και συμμαχίες δημιουργούσε στην περιοχή (τότε ξεκίνησε η στρατηγική σύγκλιση Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος και Ελλάδα-Κύπρος-Ισραήλ),


  • τότε ξεκίνησε ο East-Med (που τώρα υπογράφηκε),




  • τότε λειτουργούσε ο «Ξένιος Δίας» και η «Αμυγδαλέζα»,





  • τότε για πρώτη φορά (και επί Ελληνικής Προεδρίας το πρώτο εξάμηνο του 2014) δημιουργήθηκε το πρώτο «μέτωπο» ευρωπαϊκών χωρών που έθεσε το θέμα της παράνομης μετανάστευσης στην Ευρώπη (με Ελλάδα-Ιταλία-Μάλτα, ενώ προστέθηκαν αργότερα Κύπρος-Βουλγαρία-Κροατία και Γαλλία).

  • Η πολιτική εκείνη ανατράπηκε αργότερα με συνεργασία των Γερμανών της Μέρκελ και της κυβέρνησης Τσίπρα στην Ελλάδα.

    Η μεν Μέρκελ από τότε άρχισε να αποδυναμώνεται – και εσωτερικά και εξωτερικά – ενώ η κυβέρνηση Τσίπρα έχασε τις εκλογές, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε κυρίως στην Ελλάδα.

    Ο Σαμαράς είχε φροντίσει να κλείσουν οι στρόφιγγες, ώστε να μην μπορεί ο Ερντογάν να πιέζει την Ευρώπη ή να εκβιάζει την Ελλάδα.

    Κι ήλθε ο Τσίπρας και έδωσε στον Τούρκο επίδοξο «Σουλτάνο», τον απόλυτο έλεγχο και το απόλυτο όπλο να εκβιάζει τους πάντες και να υπονομεύει συνεχώς την ελληνική κυριαρχία – στο Αιγαίο, στη Θράκη, στην ανατολική Μεσόγειο και παντού.

    Αν αναρωτιούνται ποιος αποθρασύνει τον Ερντογάν και ποιος «φέρνει τον Πόλεμο», να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να φτύσουν τα μούτρα τους – μη βασκαθούν!

    ΥΓ.1 Όχι οι διάφοροι «λαγοί» που κυκλοφορούν και σπέρνουν την ηττοπάθεια στην Ελληνική κοινωνία, ζητώντας παράδοση «για να μη γίνει Πόλεμος» – ενθαρρύνοντας έτσι τις τουρκικές προκλήσεις ακόμα περισσότερο – ΔΕΝ είναι ΣΥΡΙΖΑ! Για να είμαστε δίκαιοι.

    Είναι όμως στελέχη που συνιστούν ενθέρμως να τα βρούμε με το ΣΥΡΙΖΑ!

    Και που θέλουν την «εθνική ομοψυχία» με όσους υπονόμευσαν τις ελληνικές θέσεις και ενεθάρρυναν με κάθε τρόπο την τουρκική προκλητικότητα.

    Για να μη ξεχνιόμαστε.

    ΥΓ.2 ΔΕΝ υπονοώ πως όλοι αυτοί είναι «πράκτορες» της Τουρκίας. Πολλοί είναι απλά αθεράπευτα ιδεοληπτικοί.

    Το μόνο βέβαιο είναι πως όποιος έχει αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον – άμεσα και μακροχρόνιο – όχι να ικανοποιήσει κάποιους ομάδες ψηφοφόρων, όχι να δώσει εξετάσεις «Πολιτικής ορθότητας», όχι να κερδοσκοπήσει πάνω σε αδυναμίες και παλαιότερα σφάλματα της χώρας, όχι να λαϊκίσει ή να «σκοράρει» εύκολους αντιπολιτευτικούς πόντους – όποιος προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί να σωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή – όχι να εξηγήσει γιατί είναι τάχα «αναπόφευκτη» η καταστροφή μας – αυτός μόνο υπηρετεί: ΚΑΙ την Ειρήνη ΚΑΙ την Ελευθερία!

    Γιατί όπως έδειξε και το «Μόναχο» του 1938, Ειρήνη χωρίς αποτροπή, χωρίς Ελευθερία και χωρίς Δικαιοσύνη, οδηγεί σε γενικευμένο Πόλεμο, Γενοκτονίες και εφιαλτικές Καταστροφές.

    Παρεμπιπτόντως, οι αρχιτέκτονες της επαίσχυντης Συμφωνίας του Μονάχου – που επιβράβευε και ενθάρρυνε τότε τα σχέδια του Χίτλερ – κατηγόρησαν όσους διαφωνούσαν ως… «πολεμοκάπηλους»!

    Τελικά όπως αποδείχθηκε, τον Πόλεμο τον διευκόλυναν τότε οι επαγγελματίες «Ειρηνιστές» και οι ιδεοληπτικοί πασών των αποχρώσεων– της Αριστεράς και όχι μόνο.

    Τι σύμπτωση, ε;

    πηγή

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

    Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


    Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

    Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »