Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ...Πίσω από την ελεύθερη διανομή και εμπορία ναρκωτικών σε παιδιά και μεγαλύτερους, κρύβεται η εξολόθρευση ενός ολόκληρου λαού . Η εξουδετέρωση κάθε αντίστασης σε όσα απάνθρωπα έχουν σχεδιάσει για τους λαούς οι οικονομικές ελίτ του πλανήτη.Οι ντόπιες ΜΚΟ και οι εντολοδόχοι πολιτικοί και κόμματα δεν κάνουν τίποτε περισσότερο από το να να αντιγράφουν και να υλοποιούν σχέδια, τα οποία αναπτύσσονται ομοιόμορφα σε όλο τον κόσμο.

Κυβέρνηση , κόμματα και βουλή :Γιατί διαλύουν το ΚΕΘΕΑ και νομιμοποιούν τα ναρκωτικά (Α'Μέρος)


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ

Ξεκινήσαμε να ασχοληθούμε με το θέμα σε ένα άρθρο, αλλά το υλικό πληροφοριών, που συγκεντρώσαμε ήταν πολύ.

Στο πρώτο μέρος, αναφερόμαστε συνοπτικά στην ουσία του θέματος, γιατί έχει πέσει πολύς αποπροσανατολισμός και ψέμα. Βγάζουμε έξω μόνο τη μύτη του παγόβουνου.

Στο δεύτερο μέρος, όσα γράφουμε εδώ, για κυβερνήσεις, κόμματα και εταιρείες, θα τεκμηριωθούν, με λόγια και στοιχεία όσων προωθούν τη νομιμοποίηση της παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών.

Τον Μάρτη του 2019, 229 βουλευτές ψήφισαν ΝΑΙ στα Κέντρα Ελεγχόμενης Χρήσης[i] ναρκωτικών ουσιών. (222 βουλευτές είχαν ψηφίσει το τρίτο μνημόνιο και αυτές οι δύο πράξεις δεν είναι άσχετες μεταξύ τους).

Τον Οκτώβρη του 2019, ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας κατάργησε το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ και

εγκατέστησε διορισμένο Δ.Σ., από το οποίο μόνο ένα μέλος έχει σχέση με το θέμα των ναρκωτικών. (Το ποια σχέση έχει θα το δούμε προσεχώς).

Δεν ανήκουμε σε εκείνους τους ανθρώπους, που μασάνε τα λόγια τους, όταν κάποιοι παίζουν με τις ζωές μας και τις ζωές των παιδιών μας.

Πίσω από την κατάργηση του αυτοδιοίκητου του ΚΕΘΕΑ κρύβεται η κατάργηση της θεραπείας εξαρτημένων και η αντικατάσταση της με υπηρεσίες διανομής ναρκωτικών.

Στην επόμενη φάση, θα νομιμοποιηθεί και η παραγωγή ναρκωτικών, από τις εταιρείες, που σήμερα χρηματοδοτούν τη διάλυση των αδύναμων ή/και ανίκανων προστατευτικών μηχανισμών.

Θα πούμε ότι πίσω από την ελεύθερη διανομή και εμπορία ναρκωτικών σε παιδιά και μεγαλύτερους, κρύβεται η εξολόθρευση ενός ολόκληρου λαού . Η εξουδετέρωση κάθε αντίστασης σε όσα απάνθρωπα έχουν σχεδιάσει για τους λαούς οι οικονομικές ελίτ του πλανήτη.

Για να αποδεχθείς τα όσα συμβαίνουν, πρέπει να αλλάξεις τη γλώσσα που ήξερες και να την αντικαταστήσεις με τη Νέα Γλώσσα, όπως την είχε περιγράψει ο Όργουελ στο "1984".

Για να πεις "ο Μητσοτάκης τα πάει καλά", πρέπει να πάψεις να έχεις μνήμη, δηλαδή να μην ξέρεις τι πάει να πει Α-λήθεια (άρνηση της λήθης) και να βρεθείς σε κατάσταση απώλειας κριτικής σκέψης.

Όταν, λοιπόν, λένε "κατάργηση του αυτοδιοίκητου" εννοούν κατάργηση της απεξάρτησης και της θεραπείας εξαρτημένων.

Όταν λένε "ψυχοδραστικές" ή "ψυχοτροπικές" ουσίες πρέπει να ξεχάσεις ότι μιλάνε για ναρκωτικά και όχι για φάρμακα. (Στα αγγλικά "φάρμακα" και "ναρκωτικά" είναι ίδια λέξη -drugs).

Όταν λένε "Κέντρα Ελεγχόμενης Χρήσης", εννοούν «πρώτο βήμα για τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών». Και παράλληλα πρέπει να ξεχάσουμε ότι ο χρήστης έγινε τέτοιος στο σχολείο. Είναι το παιδί μας, που μεγάλωσε, αν τελικά καταφέρει να μεγαλώσει.

Όταν λένε ότι "χάσαμε τον πόλεμο με τα ναρκωτικά", εννοούν ότι αυτός ο πόλεμος δεν έγινε ποτέ και ότι τα πρώτα ψυχοτροπικά, ψυχοδραστικά, ψυχεδελικά "φάρμακα"/ναρκωτικά/ ουσίες" φτιάχτηκαν στα εργαστήρια της CIA στη δεκαετία του 50 και διοχετεύτηκαν στη νεολαία στη δεκαετία του 60.

Υπάρχεει και μια δήλωση του 2009, του αρμόδιου για τα ναρκωτικά υπάλληλου του ΟΗΕ, που καταγγέλει τις τράπεζες για ξέπλυμα ναρκοδολαρίων. (Τον αντικατέστησαν γιατί μάλλον...έλεγε ψέματα).

Τώρα, που νομιμοποίησαν την δήθεν ελεγχόμενη χρήση, οι άνθρωποι και οι εταιρείες, που χρηματοδότησαν την καμπάνια νομιμοποίησης της χρήσης θα νομιμοποιήσουν και την παραγωγή. Κυριακή κοντή γιορτή. Ήδη το ζητάνε.


ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Οι ιστορίες που ακολουθούν,
γραμμένες σαν αφήγηση σε πρώτο πρόσωπο, είναι συρραφή ιστοριών και βιωμάτων ανθρώπων, που ζουν δίπλα μας. Είναι ιστορίες του μικρού μας τόπου. Και κάποιοι από αυτούς έχουν θύματα μέσα στις οικογένειες τους. Και έγιναν θύματα μέσα στα σχολεία. Και κάποια από αυτά τα παιδιά δεν ζουν σήμερα. Κι ως ότου φύγουν από τη ζωή, είχαν παρασύρει, ως βαποράκια, κι άλλα παιδιά στο θάνατο. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΝΤΡΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ. "Δεν πειράζει, που έγιναν ναρκομανείς. Εμείς θα φροντίζουμε να παίρνουν με ασφάλεια καθαρά ναρκωτικά, που θα τα λέμε "ουσίες".

Όταν πριν λίγες μέρες, ξεκίνησε η διαδικασία διάλυσης του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ), κάτι θυμήθηκα και ρώτησα την 15χρονη μαθήτρια: «Υπάρχουν ναρκωτικά στο σχολείο σας»; Για μένα, η απάντηση ήταν η αναμενόμενη: «Άμα έχεις λεφτά , αγοράζεις όσο θέλεις».


Διαβάστε τη συνέχεια στο https://anatropitora.blogspot.com/2020/01/blog-post_85.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ