Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Η Ελλάδα στα πρόθυρα μεταναστευτικού χάους

Ευτυχώς οι Έλληνες Πολίτες άρχισαν να αντιδρούν, αφού εάν αργήσει ακόμη περισσότερο να αντιμετωπισθεί το μεταναστευτικό μέσω της άσκησης πιέσεων των Πολιτών προς την κυβέρνηση, όπως δεν συνέβη με τα καταστροφικά μνημόνια, ειδικά με το έγκλημα του PSI από τους πατριδοκτόνους, τότε Καληνύχτα Ελλάδα – χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, πόσο μάλλον όταν παράλληλα φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό και το δημογραφικό μας πρόβλημα κλιμακώνεται.

Επικαιρότητα

Το μεταναστευτικό είναι ένα μεγάλο θέμα που ευρίσκεται μόνο στο ξεκίνημα του στην Ελλάδα – στα σύνορα της οποίας κατευθύνονται πλέον οι μαζικές ροές, μετά το σταμάτημα τους στην Ιταλία (αφού έκλεισε τις ΜΚΟ) και στην Ισπανία, όπου ουσιαστικά οι αιτήσεις ασύλου επιτρέπονται μόνο στα σύνορα, με την επίδειξη διαβατηρίου. Με απλά λόγια, όποιος συλλαμβάνεται να έχει διασχίσει παράνομα τα ισπανικά σύνορα, στέλνεται πίσω με συνοπτικές διαδικασίες – με τη βοήθεια του Gag Low (ανάλυση).

Λύσεις λοιπόν υπάρχουν αποδεδειγμένα και
ασφαλώς δεν χρειάζεται να ανακαλύψουμε τον τροχό – όπως συνήθως προσποιούνται οι κυβερνήσεις μας εμπαίζοντας τους Πολίτες. Θέληση δεν υπάρχει, ενώ δυστυχώς δεν μαθαίνουμε από τις οδυνηρές εμπειρίες των άλλων, όπως της Σουηδίας – στην οποία έχει κυριολεκτικά ξεσπάσει πόλεμος, με την εγκληματικότητα, τις βομβιστικές ενέργειες και τις δολοφονίες  στα ύψη.



Πλέον δεν το επισημαίνουμε μόνο εμείς, αν και η κυρία Νομικού ήταν η πρώτη από το 2015, αλλά πολλά μεγάλα ΜΜΕ, όπως το BBC, καθώς επίσης γνωστοί δημοσιογράφοι, όπως ο Peter Spiegel (εικόνα) – ο οποίος αναφέρεται σε 257 βομβιστικές ενέργειες, σε 8.350 βιασμούς, σε 2.291 ληστείες παιδιών, σε 42 δολοφονίες, σε 40.000 «ακρωτηριασμούς» γυναικών, σε εμπρησμούς αυτοκινήτων κάθε νύχτα και σε 60 προβληματικές ή απαγορευμένες ζώνες, αναρωτώμενος εύλογα γιατί δεν είναι αυτά τα μεγαλύτερα νέα.

Στην Ελλάδα βέβαια τα πράγματα μάλλον θα εξελιχθούν χειρότερα, αφού η χώρα μας δεν είναι αντιμέτωπη μόνο με την παράνομη μετανάστευση Ασιατών και Αφρικανών για οικονομικούς λόγους – αλλά, επί πλέον, με το βίαιο εποικισμό της από την Τουρκία, στα πλαίσια του υβριδικού  μεταναστευτικού πολέμου που διεξάγει εναντίον μας. Εκτός αυτού μας απειλεί γενικότερα, έχοντας πάψει πια απλά να μας προκαλεί – αποδυναμώνοντας την άμυνα μας με την εγκατάσταση μεταναστών στα νησιά μας, τα οποία στην ουσία είναι πλωτά αεροπλανοφόρα, ικανά να σταματήσουν οποιεσδήποτε προσπάθειες εισβολής των Τούρκων.

Δυστυχώς όμως η κυβέρνηση μας αδυνατεί να το καταλάβει, αφού αντί να σταματήσει τις εισροές, ενδεχομένως επικαλούμενη κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σύμφωνα με αυτά που ισχύουν τόσο στην ΕΕ (άρθρο), όσο και στον ΟΗΕ, μεταφέρει απλά τους παράνομους μετανάστες στην ενδοχώρα – δημιουργώντας έτσι κενό στα νησιά μας για την εισβολή καινούργιων, καθώς επίσης εστίες πυρκαγιάς στο εσωτερικό.



Η σημερινή διαδήλωση στη Λέσβο

Εν τούτοις, οι Πολίτες αποφάσισαν επιτέλους να αντιδράσουν – κρίνοντας από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε τρία νησιά, με γενική απεργία καθολικής συμμετοχής σε ολόκληρο το βόρειο Αιγαίο που πλήττεται από το γεγονός. Επίσης με αποφάσεις των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, σωματείων και άλλων φορέων που εύλογα απορρίπτουν το σχέδιο δημιουργίας νέων δομών – ενώ απαιτούν τον έλεγχο των ΜΚΟ και τη σωστή φύλαξη των συνόρων.


Ευτυχώς, αφού εάν αργήσει ακόμη περισσότερο να αντιμετωπισθεί το μεταναστευτικό μέσω της άσκησης πιέσεων των Πολιτών προς την κυβέρνηση, όπως δεν συνέβη με τα καταστροφικά μνημόνια, ειδικά με το έγκλημα του PSI από τους πατριδοκτόνους, τότε Καληνύχτα Ελλάδα – χωρίς καμία διάθεση υπερβολής, πόσο μάλλον όταν παράλληλα φεύγουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό και το δημογραφικό μας πρόβλημα κλιμακώνεται. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι το ότι, είμαστε μόνοι μας – πως η Ευρώπη μόνο στα λόγια μας βοηθάει, αδιαφορώντας ουσιαστικά για το βίαιο εποικισμό μας και την τουρκική επιθετικότητα.

analyst.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »