Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Η καλπονοθεία

Στις 26 Μαΐου τους ψήφισε τα 23,75% και 42 ημέρες μετά, το 23,75% έγινε   31,53%.  Το 1.340.000 έγινε 1.781.180 .
 Και οι χαζοί τηλεθεατές κοιτάζουν το γυαλί. Ατάραχοι.
Προσπαθώ να βρω πότε ξανάγινε τέτοιο θαύμα «ανάκαμψης» και δεν το βρίσκω.

Άλμα 8% σε 42 ημέρες!!!!!
  Πότε και που ξανάγινε ρε παιδιά;


πηγή

Η λύση για να βρεθεί προεδρική πλειοψηφία είναι η επανάληψη των εκλογών


Επειδή η καλπονοθεία των ΣΥΡΟΖΟΣΝΟΦ στις 7 Ιουλίου είναι αυταπόδεικτη, με το ηλεκτρονικό παραγέμισμα της κάλπης με 440.000 πλαστές ψήφους , οι εκλογές πρέπει να ακυρωθούν και να επαναληφθούν, με εχέγγυα που θα διασφαλίζουν το καθαρό αποτέλεσμα. 

Ακύρωση, και επανάληψη των εκλογών με το νομικό πλαίσιο που ίσχυε στις 7 Ιουλίου. 
Δεν θα πρόκειται για νέες εκλογές αλλά για αναβίωση.

 Και προηγουμένως, θα πρέπει να δημοσιευτούν στο διαδίκτυο οι εκλογικοί κατάλογοι και να δοθεί προθεσμία τριών μηνών στους πολίτες να καταθέσουν ενστάσεις κατά της εγγραφής παράνομων ψηφοφόρων. 
Και θα πρέπει να νομοθετηθεί η ανάρτηση στο διαδίκτυο ανά δυο ώρες, από την κάθε εφορευτική επιτροπή σε κάθε εκλογικό τμήμα του αριθμού των εκλογέων που ψήφισαν, ώστε να μην μπορεί μετά να προστίθενται ψήφοι στα συγκεντρωτικά. 

Η νοθεία κάποτε γινόταν με τον εξαναγκασμό του ψηφοφόρου να ψηφίσει. Μετα ανακαλύφθηκε το διφασικό. Άλλο η ψηφοφορία άλλο η καταμέτρηση. Στην ηλεκτρονική εποχή, οι εκλογές είναι τριφασικές. 
Ψήφος, καταμέτρηση, συγκέντρωση
Τώρα η νοθεία γίνεται στην διαβίβαση και την συγκέντρωση των αποτελεσμάτων. 
Για αυτό είναι σημαντικό να μην μπορεί να αλλάξει ο αριθμός των ψηφοφόρων στο τέλος. 

Σπυρίδων Χατζάρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »