Σελίδες

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ, ποιός περιμένεις να το κάνει αν όχι εσύ;

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

5.000.000 μωρά πεθαίνουν στην Υεμένη κανείς δεν νοιάζεται, και όλοι ασχολούνται με το “ολοκαύτωμα” των Εβραίων.

To να στέκεται κάποιος μπροστά σ’ ένα άψυχο μνημείο …και να κάνει πως θλίβεται και πως συλλογίζεται …δεν θα το έκανε ούτε τρελός…δεν έχει κανένα νόημα. Η τρέλα όμως αυτή αποκτά νόημα και συμβολισμούς και απαιτείται από τους «επικοινωνιολόγους» της Πρεσβείας … ώστε η «θλίψη» αυτή να διαφημιστεί σε όλα τα ΜΜΕ μέσω φωτογραφιών.

Αποκτά νόημα όχι για τον θλιμμένο υποκριτή της Πολιτικής … αλλά για όσους θα δουν τη φωτογραφία και θα λάβουν το μήνυμα. Και για να πάει το μήνυμα παντού … δεκάδες φωτογράφοι έχουν λάβει θέση εκεί να αποθανατίσουν τη «θλίψη» .. Μόνο έτσι τα πρόβατα θα λάβουν το μήνυμα και τα αφεντικά θα αισθανθούν περισσότερη σιγουριά για την τελευταία τους επιλογή.
6.000.000 εβραίοι μας
λένε πέθαναν πριν από 80 χρόνια … και θα μας βάλουν στη φυλακή αν πούμε ότι δεν ήταν τόσοι.

5.000.000 μωρά πεθαίνουν τώρα που μιλάμε στην Υεμένη …και όχι μόνο δεν θλίβεται κανείς ….αλλά δίνουμε και όπλα στους Σαουδάραβες να σκοτώσουν και 10.000.000 παιδάκια αν μπορούν.

5.000.000 μωρά πεθαίνουν στην Υεμένη κανείς δεν νοιάζεται, και όλοι ασχολούνται με το "ολοκαύτωμα" των Εβραίων.33


Πόσα μνημεία θα στηθούν για το Ολοκαύτωμα Υεμένης;

5.000.000 μωρά πεθαίνουν στην Υεμένη κανείς δεν νοιάζεται, και όλοι ασχολούνται με το "ολοκαύτωμα" των Εβραίων.2

Μάλλον όσα για τους νεκρούς της Συρίας , του Ιράκ και της Παλαιστίνης… Κανένα.

Πόσα ολοκαυτώματα προκάλεσαν οι τοκογλύφοι τα τελευταία 2000 χρόνια ; Πόσους «εμφυλίους» και πόσες αιματηρές μαϊμού-επαναστάσεις; Πόσο αίμα πότισε τη γη η δίψα των τοκογλύφων για χρήμα κι εξουσία;


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ, ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ. 

Οι άνθρωποι βασικά χωρίζονται σε δύο κύριες κατηγορίες (οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Στα γουρούνια σε εμφανείς και αφανείς θέσεις ισχύος, και στους αποβλακωμένους σε παθολογικό βαθμό. Οι πρώτοι διαρκώς ψεύδονται και εξαπατούν ασυστόλως τους δεύτερους, σε  σημείο που είναι για γέλια και για κλάματα. Οι παθολογικά αποβλακωμένοι απλώς... "κοιτάνε την δουλειά τους". Αυτές οι δύο κατηγορίες καθορίζουν πλήρως τις εξελίξεις, ενεργητικά και παθητικά αντιστοίχως.


Η εναλλακτική ενημέρωση είναι σταγόνα στον ωκεανό της συστημικής ενημέρωσης, ενώ η πρώτη λογοκρίνεται και αποκλείεται και από τις μηχανές αναζήτησης-google, κοινωνικά δίκτυα κλπ, και είναι σαν να μην υπάρχει, πράγμα του γίνεται σταθερά πολύ χειρότερο.  Η ωμή αλήθεια είναι ότι όταν δεν προωθείς σε άλλους την εναλλακτική ενημέρωση που γνωρίζεις, πράξη που έχει μεγάλη προστιθέμενη αξία διότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να προωθηθεί, τότε χωρίς να το καταλαβαίνεις, μέσω αυτής της παράλειψης γίνεσαι συνυπεύθυνος και συνένοχος της εγκληματικής συμμορίας και του ελληνικού παραρτήματος της με τις μαριονέτες που χάριν συνεννόησης τους λέμε πολιτικούς, που χωρίς εντολή δεν επιτρέπεται ούτε να φτερνιστούν.

Ο μέσος άνθρωπος κοιμάται όρθιος (λόγω άγνοιας και παραπληροφόρησης). Η τηλεόραση και το επιφανειακό σερφάρισμα στο συστημικό διαδίκτυο τον κοιμίζουν ακόμα βαθύτερα. Μόνο εσύ και άλλοι σαν εσένα, στον βαθμό που είστε αφυπνισμένοι, μπορείτε να ξυπνήσετε άλλους. Μην το ξεχνάς αυτό. Συνέχεια »